Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Ma jašta, ali dosta starije raje ide. Nema onih 14-godišnjaka za gostovanja.
Nebudite smijesni, ubjedljivo najace navijace u Njemackoj ima Eintracht!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Raspored tifosa po Italiji.

link gdje se vidi uvecana slika : http://www.asromaultras.org/mappapoliziaprevenzione.jpg
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Wert je napisao/la:Nebudite smijesni, ubjedljivo najace navijace u Njemackoj ima Eintracht!
Ultrase daleko najjače ima Hansa Rostock, vjeruj mi

Nevjerujem ti, de jos reci da su najaci oni tvoji Cviki, kako se vec zovu iz pete lige...Neutral je napisao/la:Wert je napisao/la:Nebudite smijesni, ubjedljivo najace navijace u Njemackoj ima Eintracht!
Ultrase daleko najjače ima Hansa Rostock, vjeruj mi
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Zwickau. Prvo da te pitam. Da li ti znaš Njemački jezik, drugo jesi li ikad bio u Njemačkoj, treće znaš li uopće par klubova koji imaju svoje ultrase. Samo ste čuli za St.Pauli i Dynamo Dresden , ostale sigurno ne.
Red Kaos je bratska grupa sa Ultrasima Dynamo. Nije bitan broj navijača, nego izvedba. Kakav Frankfurt, pa bolji je Vfb.
Dok nisam znao toliko o nekim stvarima smatrao sam po klipovima da su najbolji od Frankfurta, no pričajući sa ljudima iz Njemačke, te prateći njihovu scenu aktivno, došao sam do logičkog zaključka.
Nađi ultrase iz Njemačke pa ih pitaj. Hansa daleko najbolji, pa onda ostali.
Red Kaos je bratska grupa sa Ultrasima Dynamo. Nije bitan broj navijača, nego izvedba. Kakav Frankfurt, pa bolji je Vfb.
Dok nisam znao toliko o nekim stvarima smatrao sam po klipovima da su najbolji od Frankfurta, no pričajući sa ljudima iz Njemačke, te prateći njihovu scenu aktivno, došao sam do logičkog zaključka.
Nađi ultrase iz Njemačke pa ih pitaj. Hansa daleko najbolji, pa onda ostali.
prejako gostovanje lecha u svici prosle godine.

Ma prejaki su , pitam Poljake , samo o tom klubu i navijačima pričaju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pogotovo valja pomenuti njihova gostovanja po europi, vrh vrhova!
Nekako su ukompovani. Sviđaju mi se pravo. Jedni od najboljih, ako ne i najbolji 

steve-o je napisao/la:Neutral je napisao/la:@Stevo
kontam malo da se osvjezi tema s Rusima
ruska scena je svarno za respekt al im je situacija malo klimava neznam jesteli pisali vec o tome , vodja CSKa navijaca je bio agent za interpol tako da je bilo dosta akcija od strane murije (nije to sad bas nova vjest ...
@neutral: u potpunosti se slazem. volio bih vidjeti njih na gostovanju u recimo engleskoj, na balkanu ili rusiji. bilo bi interesantno..
@bob: nisam cuo za to, o cemu se to radi?
Nisam ni ja čuo, ili možda jesam nešto, no sve mi je u magli.
Da, Lech, ma mislim ljudi jednostavno znaju. Odlični. I ja bih volio cidjeti njihovo gostovanje u Engleskoj, ili u Njemačkoj.
Ali Stuttgart na Nou Campu, čudesno.
Da, Lech, ma mislim ljudi jednostavno znaju. Odlični. I ja bih volio cidjeti njihovo gostovanje u Engleskoj, ili u Njemačkoj.
Ali Stuttgart na Nou Campu, čudesno.
izgleda da je radio za njih dosta akcija je otkriveno dogovorenih fajtova itd ...evo sto sam pronasaosteve-o je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Da, Lech, ma mislim ljudi jednostavno znaju.
.
nemam namjeru nikog da zezam al brate mili meni ovo izgleda prejebeno http://www.youtube.com/watch?v=lovDTwCJ7Yg
LECH POZNAŃ - Lechia Gdańsk

@bob: zajebano ce biti ovome lideru cska sad kad su otkrili da je agent..
ps: ovaj Livin' la Vida Loca koreo je cudo!
ps: ovaj Livin' la Vida Loca koreo je cudo!
Aham, zanimljivo, nema šta. Ma svaki dobar klip je ovdje dobrodošao.
A vidi ti ovo za toga James Bonda , zanimljivo hehe. Vođa im tajni agent.
A vidi ti ovo za toga James Bonda , zanimljivo hehe. Vođa im tajni agent.
@ steve-o
druze da te pitam posto vidim da se kuzis u navijace al ono pravo
mozes dati neko svoje misljenje o navijackoj sceni u bih koliko smo udaljeni od neki svjetski trendova i ti nekih parametara kada se određuje to i naravno vazi i za ostale da daju misljenje
druze da te pitam posto vidim da se kuzis u navijace al ono pravo
mozes dati neko svoje misljenje o navijackoj sceni u bih koliko smo udaljeni od neki svjetski trendova i ti nekih parametara kada se određuje to i naravno vazi i za ostale da daju misljenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.