Džabe ti skaut ako nemaš igrača. To što valja, to i ptice na grani znaju koji su.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Dijaspora nije nepresusna baza igraca.
Nama ce se desiti jos veci krah kad tad ako se nesto ne pokusa uraditi sa domacim snagama.
Nama trebaju skauti i za domacu ligu i to jako dobri skauti i ljudi koji poznaju nasu ligu.
Jer bez domacih igraca na duge staze nemamo sta traziti.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
trenirao bi strogocuGoalgetter je napisao/la:Ja ne znam zasto se ovoliko spominje Lothar Matthäus.. Sts bi nam on donio?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dinamo Zagreb.gdje iskopa ovog Hodzica, gdje taj igra?

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- Principatus
- Kontakt:
Loddar bi nas ukopao komplet.
Prosinecki ili Halilhodzic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja mislim da je ova tema malo prerano otvorena. Trebali ste bar sacekati da savez izbaci neki siri spisak kandidata pa da se prica. Ovako sve same nebuloze. Pojedini ovdje lupaju ko maksim po diviziji. Znam ja da svi zelimo najbolje i da nam je Safet svima na vrh glave se popeo vise, ali razmislite malo majka mu stara prje nego napisete ovdje komentar. Kao prvi treba vidjeti koji je nama uopste cilj sa novim selektorom. Da li se uopste pokusati boriti za plasman na EP ili sad vec sastavljamo tim za naredne kvalifikacije? Kad se to razjasni onda se moze pisati o imenima.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Blaz Sliskovic
Najvaznije je da se novi selektor i njegov strucni stab svim silama bori za svakog kvalitetnog igraca iz dijaspore,da ih
prati,razgovara,savjetuje i uz pomoc saveza dovede sto vise takvih pod BH zastavu.Radi one ublehe smo izgubili jednog Seferovica,Hrgotu,Halilovica,Leovca....
prati,razgovara,savjetuje i uz pomoc saveza dovede sto vise takvih pod BH zastavu.Radi one ublehe smo izgubili jednog Seferovica,Hrgotu,Halilovica,Leovca....
- Goalgetter
- Kontakt:
Eno ga peti put se vec ozenio. Taj bi prvo zajahao Pecikozu kad bi dosao, pa bi se onda bacio na trenerski posaoPrincipatus je napisao/la:Loddar bi nas ukopao komplet.

Šta će se drugo raditi nego lupati do 1. decembra?soccerfan je napisao/la:Ja mislim da je ova tema malo prerano otvorena. Trebali ste bar sacekati da savez izbaci neki siri spisak kandidata pa da se prica. Ovako sve same nebuloze. Pojedini ovdje lupaju ko maksim po diviziji. Znam ja da svi zelimo najbolje i da nam je Safet svima na vrh glave se popeo vise, ali razmislite malo majka mu stara prje nego napisete ovdje komentar. Kao prvi treba vidjeti koji je nama uopste cilj sa novim selektorom. Da li se uopste pokusati boriti za plasman na EP ili sad vec sastavljamo tim za naredne kvalifikacije? Kad se to razjasni onda se moze pisati o imenima.![]()

Kad se procitaju pojedini postovi u kojima se spominje Vaha stice se utisak kako ga pojedinci odlicno poznaju i bez imalo respekta pljuju po covjeku,a realno niti ga poznaju niti imaju ikakav argument za izreceno.
Znaci prioritet je traziti strucnjaka kojeg ne interesuju pare,po mogocnusti da nam garantuje odlazak na EP
EDIT
Uciniti sve da dovede Vahid Halilhodzic
Znaci prioritet je traziti strucnjaka kojeg ne interesuju pare,po mogocnusti da nam garantuje odlazak na EP

EDIT
Uciniti sve da dovede Vahid Halilhodzic
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Niko ti sad ne moze garantovati odlzak na EP, moze baraz ili nekom ludom sreceom ako se sve poklopi drugo mjesto.
Do prvog decembra ce se znati imena, a onda ide izbor.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 18 nov 2014, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa cilj je jedno i drugo, pokušati svim silama dočepati se makar baraža i u isto vrijeme probirati igrače za naredni ciklus kvalifikacija. Jer ako tako ne razmišljaju ljudi u savezu onda neka se kolektivno povješaju ispred BBI centra.Neću da vjerujem u to da će Židovi i dalje igrati ovako i prikupljati olako bodove.Pa nije ni Wels toliki bauk,tako da ima nade samo treba se pokrenuti što prije.Nije sve izgubljeno i nije ništa još gotovo i ako je puno toga zasrano.soccerfan je napisao/la:Ja mislim da je ova tema malo prerano otvorena. Trebali ste bar sacekati da savez izbaci neki siri spisak kandidata pa da se prica. Ovako sve same nebuloze. Pojedini ovdje lupaju ko maksim po diviziji. Znam ja da svi zelimo najbolje i da nam je Safet svima na vrh glave se popeo vise, ali razmislite malo majka mu stara prje nego napisete ovdje komentar. Kao prvi treba vidjeti koji je nama uopste cilj sa novim selektorom. Da li se uopste pokusati boriti za plasman na EP ili sad vec sastavljamo tim za naredne kvalifikacije? Kad se to razjasni onda se moze pisati o imenima.![]()
@francobaresi
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Izvini druze pratim Dinamo, ali tog lika ne vidjeh ni na klupi za rezervne igrace cak ni u kup utakmicama koje su igrali s ekipama iz cetvrte lige, jao majko moja sta necemo sve procitat na ovom forumu.AgentttB je napisao/la:Dinamo Zagreb.gdje iskopa ovog Hodzica, gdje taj igra?
Pa ne igra jer je povrijedjenPasha_car_aga je napisao/la:Izvini druze pratim Dinamo, ali tog lika ne vidjeh ni na klupi za rezervne igrace cak ni u kup utakmicama koje su igrali s ekipama iz cetvrte lige, jao majko moja sta necemo sve procitat na ovom forumu.AgentttB je napisao/la:Dinamo Zagreb.gdje iskopa ovog Hodzica, gdje taj igra?

Cuj nikad nisi cuo za njeg

Momak je član Dinama, ali mislim da on vuče neku povredu već duže vrijeme.Ili je negdje na posudbi, uglavnom sasvim sam siguran da je na platnom spisku Zdravka Mamića.Pasha_car_aga je napisao/la:Izvini druze pratim Dinamo, ali tog lika ne vidjeh ni na klupi za rezervne igrace cak ni u kup utakmicama koje su igrali s ekipama iz cetvrte lige, jao majko moja sta necemo sve procitat na ovom forumu.AgentttB je napisao/la:Dinamo Zagreb.gdje iskopa ovog Hodzica, gdje taj igra?
@francobaresi
-
- Kontakt:
Vahid Halilovic kako bi rekla ova glupaca sa hayata
Ma jasno je to meni drug,malo sam ironican bio.Beze ljudi pausalno mlate pricu o Vahi kao nekom kretenu kojeg interesuju samo pare.Ako se Vahini stavovi budu uvazavali on cak nemora biti izabran,to bi bio ogroman napredak.Poznato je da on ne dozvoljava mjesanje u posao nikome i to je jedina istina a ne nekakve pare,kojih je covjek zaradio po bjelom svijetu kamaru,radeci i to uspjesno a nekakvim ublehamaElegant je napisao/la:Niko ti sad ne moze garantovati odlzak na EP, moze baraz ili nekom ludom sreceom ako se sve poklopi drugo mjesto.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa mi i trazimo trenera koji ce nas odvesti u baraz, drugo mjesto je nedostizno.Elegant je napisao/la:Niko ti sad ne moze garantovati odlzak na EP, moze baraz ili nekom ludom sreceom ako se sve poklopi drugo mjesto.
Tema je otvorena u martu nakon meča sa Egiptom, i vraćali smo joj se svaki put kad bi se pomislilo da Safet odlazi. Nakon SP do produženja ugovora, nakon Kipra, nakon dvomeča, pa i sad kad je vrijeme za stvarnog nasljednika.soccerfan je napisao/la:Ja mislim da je ova tema malo prerano otvorena. Trebali ste bar sacekati da savez izbaci neki siri spisak kandidata pa da se prica. Ovako sve same nebuloze. Pojedini ovdje lupaju ko maksim po diviziji.
Priče o selektoru se svakako moraju ispričati, a pošto Safet više nije na čelu, njegova tema nije dobro mjesto za to. (Osim ako se priča o njegovim uspjesima i neuspjesima).
Što neko reče, šuplja se mora baciti, tako da je ova tema pun pogodak do decembra, a onda će se ubrzo otvoriti nova Koga nakon ....? (jer naš narod nije zadovoljan)

Ne mogu prognozirati, ali mislim da, ako sad Vaha ne sjedne, neće nikad...

(Vrijeme je podnevne kafe,

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Malo proguglao i znam o kome se radi, Zeljino dijete ovo ono. Dobar mali za nase kukuruz lige, u Dinamu nece nikad zaigrat to je jasno ko dan, samo me zanima kako ga ovaj gore stavi u reprezentaciju kad covjek ne igra cijelu polusezonu i upitno je sta je s njim. Pozdrav
On topic: Vahid Halilhodzic je moja zelja i mislim vecine nas, ako ne on onda Sergej Barbarez, sve ostalo bi bio promasaj i nastavak Safetove demagogije. Pozdrav
On topic: Vahid Halilhodzic je moja zelja i mislim vecine nas, ako ne on onda Sergej Barbarez, sve ostalo bi bio promasaj i nastavak Safetove demagogije. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.