EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Pobjeda Velsa nas vraća u život. U tom slučaju će Kipar ići u Izrael i hvatati posljednji voz i nije nemoguće da Izrael ne pobijedi tu utakmicu, što bi nas dovelo u još bolju situaciju.
I pored svega, čisto sumnjam da Izrael može uzeti više od boda u Belgiji, tako da nam je utakmica Vels - Izrael najvažnija u kvalifikacijama.
I pored svega, čisto sumnjam da Izrael može uzeti više od boda u Belgiji, tako da nam je utakmica Vels - Izrael najvažnija u kvalifikacijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Moći ćemo istu još i ispratiti jer počinje ranije u odnosu na naš susret sa AndoromVirtu4l je napisao/la:Pobjeda Velsa nas vraća u život. U tom slučaju će Kipar ići u Izrael i hvatati posljednji voz i nije nemoguće da Izrael ne pobijedi tu utakmicu, što bi nas dovelo u još bolju situaciju.

Vjerujem da ce Wales dobiti jer bi tako i matematicki osigurali direktan plasman.
Ma i Vels i Belgija dobijaju šta vam je, prvo Belgija igra za sebe za svoje navijače, boli njih ona stvar ko će biti treći, nisu to Švedska i Danska.
Vels će Izrael pojesti sa Baleom iz razloga jer Izrael i što ima da valja ima u napadu, a u odbrani su ispod prosječna ekipa. Protiv nas Velsu neće biti tako lako jer ne mogu baš tako lako trčkarati, ali pitanje je možemo li mi pobjediti Vels .
Vels će Izrael pojesti sa Baleom iz razloga jer Izrael i što ima da valja ima u napadu, a u odbrani su ispod prosječna ekipa. Protiv nas Velsu neće biti tako lako jer ne mogu baš tako lako trčkarati, ali pitanje je možemo li mi pobjediti Vels .
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
polako, idemo sad od tekme do tekme, prvo se uzdamo u Wales, a s obzirom da ova tekma i formalno može poslat' Wales na EP, nema sumnje da će igrat' na pobjedu i dat' sve za istu! uz to, Wales ih je razbio u gostima 0-3, mi smo cioniste razbili u Zenici 3-1, a trebam li podsjećat' da smo tada bili u rasulu, atmosfera u i oko repke loša, 80% ekipe nije bilo standardno u klubovima, a opet smo ih ubili jebt
te tekme su pokazale da su cionisti talašika od ekipe, pa tako ne sumnjam da će ih Wales nošem euforijom pobjedit', a može i remi, jer stvarno ne vidim da cionisti mogu pobjedit' 
zavisno od te tekme, znat' ćemo šta nam treba u meču Belgija-Cionisti, a čak i da Belgija izvede "rezervni" sastav, opet su jači od cionista i igrači će imat' razlog da se nametnu selektoru, tako da isto kao i za Wales, ne vidim da tu cionisti mogu više od jednog boda, a čisto sumnjam da mogu i to
eh, iako to nije tako, smatram da mi i dalje odlučujemo o svojoj sudbini, Wales i Cipar, dvije pobjede i eto nas u baražu!

zavisno od te tekme, znat' ćemo šta nam treba u meču Belgija-Cionisti, a čak i da Belgija izvede "rezervni" sastav, opet su jači od cionista i igrači će imat' razlog da se nametnu selektoru, tako da isto kao i za Wales, ne vidim da tu cionisti mogu više od jednog boda, a čisto sumnjam da mogu i to

eh, iako to nije tako, smatram da mi i dalje odlučujemo o svojoj sudbini, Wales i Cipar, dvije pobjede i eto nas u baražu!
Mi smo izgubili na početku kvalifikacija, nećemo na EP i zdravo.
#Salihović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, samo da Wales uzme u nedjelju a 'ginut' ce jer im je to i zvanicna viza za Francusku, a htjet ce je ovjeriti pred svojom publikom.
Onda ce tabela izgledati ovako:

I onda predzadnje kolo: mi cekamo neambicioznog Velsa (Real ce tada biti duboko u sezoni, mozda Bale dobije neku 'povredu'), a Izrael ceka Kipra koji ima svoju racunicu i to je daleko od sigurnih bodova za Izraelce.
Onda ce tabela izgledati ovako:

I onda predzadnje kolo: mi cekamo neambicioznog Velsa (Real ce tada biti duboko u sezoni, mozda Bale dobije neku 'povredu'), a Izrael ceka Kipra koji ima svoju racunicu i to je daleko od sigurnih bodova za Izraelce.
Ma ima jos bodova u igri 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo, sad sam provjerio.... Kvale se igraju 10 i 13 oktobra... Real ima Atletico 4. i PSG 21....
Ajmo, Real Madrid- zastiti svog igraca od nepotrebnih napora (iako sumnjam, al eto).

Ajmo, Real Madrid- zastiti svog igraca od nepotrebnih napora (iako sumnjam, al eto).

Sto vise razmisljam,sve manje sam optimista.Na zalost.
Ako mi ne igramo igrice izvan terena to ne znaci da ih ne igraju drugi.Da je bilo koja druga drzava u pitanju ja bih rekao da se ne bojim zakulisnih radnji ali Izrael.....
Kljuc je utakmica u Cardifu u Nedjelju,ako Izrael uzme bod ili ako im Vels pokloni bod prilicno sam siguran da ce im ga pokloniti i Belgija u zadnjem kolu.Kako god racunam,ni Wels ni Belgija sebe nikako ne ugrozavaju dajuci svaki Izraelu po bod.
A ako pobijedi Wels ne vjerujem da ce im Belgija pustiti tri boda,nema sanse.Bude li im trebao bod,hoce.
Daj Boze da sam samo neutemeljeni pesimista.
Ako mi ne igramo igrice izvan terena to ne znaci da ih ne igraju drugi.Da je bilo koja druga drzava u pitanju ja bih rekao da se ne bojim zakulisnih radnji ali Izrael.....

Kljuc je utakmica u Cardifu u Nedjelju,ako Izrael uzme bod ili ako im Vels pokloni bod prilicno sam siguran da ce im ga pokloniti i Belgija u zadnjem kolu.Kako god racunam,ni Wels ni Belgija sebe nikako ne ugrozavaju dajuci svaki Izraelu po bod.
A ako pobijedi Wels ne vjerujem da ce im Belgija pustiti tri boda,nema sanse.Bude li im trebao bod,hoce.
Daj Boze da sam samo neutemeljeni pesimista.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 07 sep 2015, 01:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Buu cionisti, buu Izrael, buu lobi....Fidelis je napisao/la: Ako mi ne igramo igrice izvan terena to ne znaci da ih ne igraju drugi.Da je bilo koja druga drzava u pitanju ja bih rekao da se ne bojim zakulisnih radnji ali Izrael.....![]()

- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi da li postoji mogucnost da ako mi budemo isli u Baraz da na kraju budemo najgora plasirana reprezentacija i da ne igramo ni to na kraju ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu htjeli, čekali su nas sve ovi godine da povuku veze.SlevinKelevra je napisao/la:Buu cionisti, buu Izrael, buu lobi....Fidelis je napisao/la: Ako mi ne igramo igrice izvan terena to ne znaci da ih ne igraju drugi.Da je bilo koja druga drzava u pitanju ja bih rekao da se ne bojim zakulisnih radnji ali Izrael.....![]()
Ajde, ne budite djeca. Da su tako uticajni kao sto bajka kaze, plasirali bi valjda negdje u zadnjih 40 godina.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jes' jes'...Donnie Darko je napisao/la:
Nisu htjeli, čekali su nas sve ovi godine da povuku veze.

Hajde ne pravite se pametni.
Mislim da nema toga, ima 9 grupa tj. 9 trećeplasiranih od kojih jedna ide direktno što znači da ostane 8 reprezentacija i to su četiri para za baražSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da li postoji mogucnost da ako mi budemo isli u Baraz da na kraju budemo najgora plasirana reprezentacija i da ne igramo ni to na kraju ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Previše filmski razmišljaš druže, niko tebe u fudbalu ne može zayebati ako ti igraš dovoljno dobro, mi nismo igrali dovoljno dobro i sad smo u situaciji da zavisimo od drugih i naravno da u tom slučaju ljudi razmišljaju na različite načine koji su često esktra nerealniFidelis je napisao/la:Hajde ne pravite se pametni.

Sjećam se baš kad smo igrali u Kaunasu protiv Litvanije i bili izjednačeni sa Grcima sa tim što su oni igrali protiv Lihtenštajna a gledala se gol razlika, i raja kontala da ćemo mi dobiti Litvance al' da će Lihtenštajn pustiti Grcima da ih dobiju jedno 12, 13-0 da bi nas prestigli po toj gol razlici i da oni idu direktno a mi u baraž

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Tacno, ne postoji. Sad sam provjerio u pravilima.. 18 ide direktno (1. i 2. u grupi), najbolja treceplasirana, domacin EP-a i 4 kroz baraz..FaraonTM je napisao/la:Mislim da nema toga, ima 9 grupa tj. 9 trećeplasiranih od kojih jedna ide direktno što znači da ostane 8 reprezentacija i to su četiri para za baražSuljo20002 je napisao/la:Ljudi da li postoji mogucnost da ako mi budemo isli u Baraz da na kraju budemo najgora plasirana reprezentacija i da ne igramo ni to na kraju ?
Isto tako, u slucaju istog broja bodova, ne odlucuje gol-razlika, nego medjusobni omjer (hvala ti i za debakl protiv Izraela i za Kipar Safete majstore)
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 04 sep 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sjecam,ali 13:0 nije realno i jasno bi bilo o cemu se radi dok su dva remija ekipa koje su osigurale plasman sasvim realne i niko rijec ne bi rekao.FaraonTM je napisao/la:Previše filmski razmišljaš druže, niko tebe u fudbalu ne može zayebati ako ti igraš dovoljno dobro, mi nismo igrali dovoljno dobro i sad smo u situaciji da zavisimo od drugih i naravno da u tom slučaju ljudi razmišljaju na različite načine koji su često esktra nerealniFidelis je napisao/la:Hajde ne pravite se pametni.![]()
Sjećam se baš kad smo igrali u Kaunasu protiv Litvanije i bili izjednačeni sa Grcima sa tim što su oni igrali protiv Lihtenštajna a gledala se gol razlika, i raja kontala da ćemo mi dobiti Litvance al' da će Lihtenštajn pustiti Grcima da ih dobiju jedno 12, 13-0 da bi nas prestigli po toj gol razlici i da oni idu direktno a mi u baraž
E sto me nerviraju ovi sto govore da od plasmana nema nista tj od baraza. Pa imat l vi mozak da skontate da nam trebaju pobjede protiv Welsa i Cipra da se plasiramo u baraz, jel to toliko nemoguce? I to protiv Welsa koji ce vec biti na euru na domacem terenu pred punim tribinama i protiv Cipra kojem ta utakmica nece znacit nista a nama ce znacit plasman u baraz. Izrael je ocajna ekipa u rangu Estonije koja apsolutno nista nije uradila u ovim kvalifikacijam osim pobjede protiv nas 3:0 a svi znamo kakva je to utakmica bila i zbog cega je bio takav rezultat. Oni na domacem terenu nisu uzeli ni boda protiv Belgije i Welsa pa zasto mislite da ce drukcije biti u gostima. Mi smo jedva "iscupali" bod sa ta dva gostovanja a vi sad pricate da ce to biti kiks Izraela ako oni ne uspiju vise osvojit, ako je to kiks onda ce i Andora kiksat protiv nas u nedelju. Znaci mi smo 90% u barazu i sve drugo osim toga za mene je iznenadjenje. Pa ljudi dajte malo optimizma 

This time next year we'll be millionaires.