Ah drug jeli se neko sjeca kad je Zeljo zadnji put odigrao protiv pekara, ribara, konobara ?budzak je napisao/la:rekoh prije 7 dana cestitke ako prodju..al nista ni veceres od Zelje, ponovo poraz..jel se neko sjeca kad je zeljo zadnji put donio bodove BH koeficijentu..sezonu za sezonom biljeze po dva poraza. realno,ovi cesi su puno bolji od bilo kog kluba iz nase lige.
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
NO PYRO NO PARTY
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma jesu, fizicka sprema je neuporediva...protivnik stisne snagom i presingom dok si na izmaku snage i primas golove od 80 minute...sta god to bilo, svakako da se ubraja u kvalitet, timski, individualni, svejedno.calcio je napisao/la:Slicno je bilo i prosle godine protiv Maribora. Budimo realni nisu oni toliko jaci individualno, ali takticki jesu zreliji i to mnogo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
šta je mišu, jedva dočeko poraz najtrofenijeg kluba u državi da se izmigoljiš iz svoje rupice ne bi li izazvao pažnju ? nešto te nisam zapazaio poslije prve utakmice ? otišao brže-bolje u svoju rupicu, gdje te niko neće naći. treba i ljude poput tebe razumjeti, ljude koji samo čekaju kiks našeg voljenog kluba, kako bi pljuvao i ismijavao isti. jedan prijedlog za tebe, za koji me boli briga hoćeš li prihvatiti ili ne, nađi život.zamorano je napisao/la:Čestitke Plzenu...Srce ko munaraPoluprazan stadion,a hvale se imaju najveci broj navijaca u BIH...imaju al za tastaturom
Jedva 16000 gledalaca...Na terenu daleko najbolji i ujedno najskuplji Adilovic(700000eura) i Svraka(Tika-Taka 500000eura)
Samo nece ih niko
Plzen je igrao sjajno...Da su dobili jos dva crvena kartona mozda bi se i uspostavila ravnoteza na terenu,a ovako je Plzen izdominirao
Na tribinama najbolji Gile sa juga
pravi vodja...Pantelija...Nedo bog nikom
Zrinjski je ispo odavno
A Široki i ne znam da igra u Evropi
Hajd ispast ce i on
Samo ce Sarajevo da ide dalje...i sretno im vala od srca...
a i ne očekujem da me poslušaš, ipak je to preteško da bi tvoj mozak razumio.
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 24 jul 2013, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Ma pustite njega, on ne zna ni sta prica na Čelikovoj temi, stalno mu nesto smeta.AeGon099 je napisao/la:šta je mišu, jedva dočeko poraz najtrofenijeg kluba u državi da se izmigoljiš iz svoje rupice ne bi li izazvao pažnju ? nešto te nisam zapazaio poslije prve utakmice ? otišao brže-bolje u svoju rupicu, gdje te niko neće naći. treba i ljude poput tebe razumjeti, ljude koji samo čekaju kiks našeg voljenog kluba, kako bi pljuvao i ismijavao isti. jedan prijedlog za tebe, za koji me boli briga hoćeš li prihvatiti ili ne, nađi život.zamorano je napisao/la:Čestitke Plzenu...Srce ko munaraPoluprazan stadion,a hvale se imaju najveci broj navijaca u BIH...imaju al za tastaturom
Jedva 16000 gledalaca...Na terenu daleko najbolji i ujedno najskuplji Adilovic(700000eura) i Svraka(Tika-Taka 500000eura)
Samo nece ih niko
Plzen je igrao sjajno...Da su dobili jos dva crvena kartona mozda bi se i uspostavila ravnoteza na terenu,a ovako je Plzen izdominirao
Zrinjski je ispo odavno
Hajd ispast ce i on
SAMO ČELIK !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O kakvom li ti zalijetanju pricas,a go primis u 5min utakmice!calcio je napisao/la:U ove dvije utakmice je Zeljo izgledao kao ekipa bez glave i repa. U Ceskoj je jos i licilo na nesto, defanzivno pa sta uspiju napraviti u napadu. I uz mnogo srece izborili solidan rezultat. Ali zato veceras na horuk od prve minute. I to ih je kostalo jer su primili dva bezvezna gola. Ako su vec cesi kvalitetnija ekipa cemu onda zalijetanje? Znamo da je Zelji veceras trebala pobjeda ali nije bilo potrebe da srljaju jer je 90 minuta dugo vremena, a njima bi dovoljna bila i minimalna pobjeda od 1:0. Pa kontaju li oni da su sa 0:0 u 85. minuti i dalje blize prolazu nego sa 0:2 u 20. minuti?
Slicno je bilo i prosle godine protiv Maribora. Budimo realni nisu oni toliko jaci individualno, ali takticki jesu zreliji i to mnogo.

Jesam li ja nešto slagao??? Ovo je moj stav,sa stajališta da sam navijao za Plzen...I procitaj ovdje na 53coj stranici moje misljenje iz prve tekmeAeGon099 je napisao/la:šta je mišu, jedva dočeko poraz najtrofenijeg kluba u državi da se izmigoljiš iz svoje rupice ne bi li izazvao pažnju ? nešto te nisam zapazaio poslije prve utakmice ? otišao brže-bolje u svoju rupicu, gdje te niko neće naći. treba i ljude poput tebe razumjeti, ljude koji samo čekaju kiks našeg voljenog kluba, kako bi pljuvao i ismijavao isti. jedan prijedlog za tebe, za koji me boli briga hoćeš li prihvatiti ili ne, nađi život.zamorano je napisao/la:Čestitke Plzenu...Srce ko munaraPoluprazan stadion,a hvale se imaju najveci broj navijaca u BIH...imaju al za tastaturom
Samo nece ih niko
Zrinjski je ispo odavno
Hajd ispast ce i on
a i ne očekujem da me poslušaš, ipak je to preteško da bi tvoj mozak razumio.

::::SAMO ČELIK::::
Nasmijte se, da mu ne propadne fol....decko se potrudio u photo shopu u ove sitne sate, a vi ništa
šta cine dugogodišnji kompleksi

Sedmica u Banovićima...shzna je napisao/la:zamorano je napisao/la:Čestitke Plzenu...Srce ko munaraPoluprazan stadion,a hvale se imaju najveci broj navijaca u BIH...imaju al za tastaturom
Samo nece ih niko
Zrinjski je ispo odavno
Hajd ispast ce i on
Bravooo majmune evo ti banana
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
[youtube][/youtube]111 je napisao/la:Nasmijte se, da mu ne propadne fol....decko se potrudio u photo shopu u ove sitne sate, a vi ništa![]()
![]()
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- invincible1921
- Kontakt:
Zeljo ostavio srce na terenu u obje utakmice realno vise se nije ni moglo plzen je za dvije klase bolja ekipa ljudi nisu pogresan pas imali nisu nijednom ispali u odbrani a igraca mane su imali,da smo vodili 4 0 izgubili bi 5 4 jednostavno nije se moglo vise od casnog ispadanja.Bilo koja ekipa iz nase drzave bi ja mislim dozivila poprilicno tesku balmazu protiv ovo plzena,ali haj ne bih sad da prozivam nekoga samo hocu da pozdravim SVE "NAVIJACE" STO SU CEKALI DA SE ZELJO OBRUKA,STO SU NAS NAZIVALI TAHITIEM ITD,poseban pozdrav pitarima nek se idalje busaju u prsa kako prolaze sa jedan razlike konobare i pekare mada mozda i ne prodju ipak
cao misevi svih boja i obliljezja uzivajte ovih par dana a onda pocinje PL BIH ,mjesto gdje zeljo dominira 

=\_1921_/=
Ma ti si lud covjek,ljudi igraju s igracem manje i imaju rezultat.. Sta treba , da napadnu ? Oni su pokazali kako cuvati rezultat i braniti se s igracem manje i to mrtvo hladno bez panike.. To je ono sto prave ekipe znaju.. To je ono sto je Zeljo radio u Ceskoj, s tim da sam ja skakao svaki put kad bi Plzen prisao na 25 metara od gola jer su se nasi gubili ko abdestanel81m je napisao/la:Care ako je ova ekipa taj neki drugi svijet onda smo mi u velikom k.u.r.c.u!Pa ovog Plzena večeras iole ozbiljna ekipa našamarala samo tako.Problem je što smo mi ****.Šta su to oni pokazali večeras, osim Željinih grešaka?Damian je napisao/la:Zeljeznicar je odigrao dobro, u rangu svojih mogucnosti. Plzen je ipak drugi svijet.
Mislim, ne mogu ti ja nista dokazati al vrijeme hoce.. Mozda je ova ekipa preslaba za evropski vrh al oni idu u LP i tamo ce ako nista uzeti par bodova, a mozda i prodju grupnu fazu nikad se ne zna.. A covjek je u pravu kad kaze da je ovo druga dimenzija za nase klubove.. Realno, Kako je Sparta oderala Sarajevo, tako je i Plzen mogao oderati Zelju jos u prvoj utakmici
Tek nakon ovakvih stvari se zaista vidi koliko smo mi ograničen narod. Stidim se zaista što živim u ovakvoj državi sa ovakvim ljudima. Možete reći, pa idi, niko te ne tjera da ostaješ, no opet pored svega BiH volim, kao i njen narod. Dokle sve ove besmislene rasprave vode govori i činjenica da su se spominjali neki prelazi, kladionice, urote, teorije zavjere itd. Spominje se navijanje što je patetično do bola. Toliki broj navijača na tribinama, toliki narod, a opet se neko usudi napisati nešto o navijanju. Pogledajte prve vaše tribine i kop od 500+- ljudi pa onda imate pravo na kritike. Inače smo mi veoma poznati kao kritičari i "mrziteljI" svega što nema veze sa nama. Meni sve to više liče na obično ljubomoru klinaca koji imaju viška testosterona. Ti isti koji su tako hrabri da i dalje hodaju gradom, selom u grupama. Atmosfera je bila sjajna, nema toga neutralca, simpatizera koji se nije naježio na početku utakmice.
Željezničar je pravi bosanskohercegovački brend. I ja sam puno puta pljuvao po našoj ligi, no pored svih problema koje ima ta liga, ona je i dalje naša. Željezničar je u posljednje dvije godine poprlično lahko uzeo ligu. Stidite se vi koji spominjete Ivicu Osima, legendu BiH, koja je bila uz domovinu kao što su rijetki bili. Te teorije zavjere ostavite za knjige naučne-fantastike, jer je taj isti Želji dosta puta i kiksao, no druge ekipe su još više kiksali u prvenstvu. Odigrali su dva zaista kvalitetna i dobra meča. Prvi bez četiri igrača iz prvih jedanaest, drugi bez dvojice. I pored toga su i uprkos porazu zaslužili aplauz od svih nas zbog svoje borbenosti i lijepom predstavljanju naše države Bosne i Hercegovine.
Što se tiče neslanih šala na račun reprezentativca Muamera Svrake, te napadača Adilovića. Igraju u bh prvaku, a gdje vi igrate ? Šta ste to uspjeli u životu pa komentarišete tuđu igru ? Taj isti Adilović i pored svih nedostataka opet je prvi napadač u prvaku Željezničaru. Da nije dobar i kvalitetan, ne bi igrao u prvaku. Svraka je igračina za sve ostale igrače u BiH. Ne gledate nikako objektivno na sve. Uspoređujete ligu petice sa našom, što je krajnje besmisleno. Treba krenuti od jakih temelja i sve planski, a Željezničar je trenutno jedini klub koji tako radi. Ne daju se jeftino igrači za to imaju veliki respekt sa moje strane. Nazivajte ih klocevima, bez veze igračima ili još pogrdnijim imenima, no oni su uspjeli u fudbalu, u našoj ligi. Ako mislite da su tako loše, lagano u tržni centar pa kupite kopačke i lagano na probu u neki klub. Da vidimo te vaše vještine. Nikad mi neće biti jasno kako neko može pljuvati po nekom reprezentativcu. Jedno je kritika, no drugo je pljuvanjem po nekom ko predstavlja moju domovinu.
Bolji dani će ako Bog da sigurno doći. Liga napreduje malim koracima, no ona napreduje. Umjesto da napadate i iskazujete svoje komplekse nad trenutno najboljom ekipom u BiH, trebali bi gledati vaše timove, vašu bašču, avliju. Prvo sebe gledajte, pa onda komentirajte druge, ne budite seljačine.
Sretno ostalim bh predstavnicima u Evropi. Sarajevo i Široki imaju veoma lijepu priliku za dalji plasman, a Zrinjski mora odigrati maksimalno koncentrisano i hrabro u Bugarskoj. Šanse Plemića su male, no oni i dalje postoje.
Željezničar je pravi bosanskohercegovački brend. I ja sam puno puta pljuvao po našoj ligi, no pored svih problema koje ima ta liga, ona je i dalje naša. Željezničar je u posljednje dvije godine poprlično lahko uzeo ligu. Stidite se vi koji spominjete Ivicu Osima, legendu BiH, koja je bila uz domovinu kao što su rijetki bili. Te teorije zavjere ostavite za knjige naučne-fantastike, jer je taj isti Želji dosta puta i kiksao, no druge ekipe su još više kiksali u prvenstvu. Odigrali su dva zaista kvalitetna i dobra meča. Prvi bez četiri igrača iz prvih jedanaest, drugi bez dvojice. I pored toga su i uprkos porazu zaslužili aplauz od svih nas zbog svoje borbenosti i lijepom predstavljanju naše države Bosne i Hercegovine.
Što se tiče neslanih šala na račun reprezentativca Muamera Svrake, te napadača Adilovića. Igraju u bh prvaku, a gdje vi igrate ? Šta ste to uspjeli u životu pa komentarišete tuđu igru ? Taj isti Adilović i pored svih nedostataka opet je prvi napadač u prvaku Željezničaru. Da nije dobar i kvalitetan, ne bi igrao u prvaku. Svraka je igračina za sve ostale igrače u BiH. Ne gledate nikako objektivno na sve. Uspoređujete ligu petice sa našom, što je krajnje besmisleno. Treba krenuti od jakih temelja i sve planski, a Željezničar je trenutno jedini klub koji tako radi. Ne daju se jeftino igrači za to imaju veliki respekt sa moje strane. Nazivajte ih klocevima, bez veze igračima ili još pogrdnijim imenima, no oni su uspjeli u fudbalu, u našoj ligi. Ako mislite da su tako loše, lagano u tržni centar pa kupite kopačke i lagano na probu u neki klub. Da vidimo te vaše vještine. Nikad mi neće biti jasno kako neko može pljuvati po nekom reprezentativcu. Jedno je kritika, no drugo je pljuvanjem po nekom ko predstavlja moju domovinu.
Bolji dani će ako Bog da sigurno doći. Liga napreduje malim koracima, no ona napreduje. Umjesto da napadate i iskazujete svoje komplekse nad trenutno najboljom ekipom u BiH, trebali bi gledati vaše timove, vašu bašču, avliju. Prvo sebe gledajte, pa onda komentirajte druge, ne budite seljačine.
Sretno ostalim bh predstavnicima u Evropi. Sarajevo i Široki imaju veoma lijepu priliku za dalji plasman, a Zrinjski mora odigrati maksimalno koncentrisano i hrabro u Bugarskoj. Šanse Plemića su male, no oni i dalje postoje.
UEFA je izdala distribuciju prihoda za klubove u Ligi Prvaka i Ligi Evrope za minulu sezonu 2012/13:
Liga prvaka - http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveci dobitnik u Ligi prvaka sto se tice novca nije Bayern ili Dortmund, vec Juventus koji je ispao u cetvrtfinalu. Naime, Juventus je od ucesca u Ligi Prvaka zaradio cak 65.315.000 € od cega cak 44.815.000 € od samo TV prava sto je ogroman iznos kojem je mozda najvise donijelo to sto su samo dva italijanska kluba igrala grupnu fazu LP, ali opet je impresivan taj iznos (Italijani su ove godine dobili najvise za TV prava kako od domacih tako i stranih TV kuca, praceni od Engleza pa Španaca, tek onda Francuzi, a Nijemci su bili tek peti). Bayern je prvi pratioc Juventusa i zaradio je 55.046.000 € (od cega 19.146.000 TV prava), a slijedi Dortmund sa 54.161.000 € (od cega 21.761.000 od TV prava), Milan 51.357.000 € (od cega 36.257.000 od TV prava) i Real Madrid 48.441.000 € (od cega 23.541.000 od TV prava). Dinamo Zagreb je zaradio 10.500.000 € (od cega 1.400.000 od TV prava) + 2.100.000 od ucestvovanja u play-offu Lige Prvaka sto znaci ukupno 12.600.000 €.
Ukupno je podjeljeno za Ligu Prvaka u sezoni 2012/13 - 904.600.000 € od cega 495.000.000 fiksno, a 409.600.000 zavisno od TV prava.
Liga Evrope - http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao i u Ligi Prvaka, ekipa koja je zaradila najvise nije igrala uopste finale. Naime Fenerbahce kao polufinalista je ekipa koja u Evropa Ligi zgrnula najveci novac, a on iznosi 11.181.270 € (od cega 6.581.270 za TV prava), pracen od strane Chelsea koji je zaradio 10.704.878 € (od cega 3.704.878 od TV prava) iako su Evropa ligi tek pristupili u Round of 32. Ovo su jedina dva kluba koja su zaradu mjerila u desetinama milionima u Evropa Ligi. Njihovi pratioci su Lazio sa 9.560.976 € (od cega 5.960.976 od TV prava), Rubin Kazan sa 7.613.381 € (od cega 3.913.381 od TV prava) i Lyon sa 7.038.242 € (od cega 4.038.242 od TV prava). Partizan je zaradio 1.923.209 € (od cega 323.209 od TV prava) + 480.000 € zbog igranja drugog pretkola Lige Prvaka, ispadanja u trecem pretkolu Lige Prvaka te kao šampion svoje drzave sto znaci ukupno 2.403.209 €, dok je Maribor zaradio 1.682.829 € (od cega 82.829 od TV prava) + 2.440.000 € zbog igranja drugog pretkola Lige Prvaka, igranje Play-off Lige Prvaka te kao šampion svoje drzave sto je ukupno 4.122.829 €. Viktoria Plzen koja igrala u 1/16 finala, a sada bila protivnik Željezničara u drugom pretkolu Lige Prvaka, je zaradila 3.321.565 € (od cega 171.565 od TV prava) + 200.000 € za igranje u drugom i trecem pretkolu Lige Evrope sto znaci ukupno 3.521.565 €.
Ukupno je podjeljeno za Evropa Ligu u sezoni 2012/13 - 209.000.000 € od cega 125.500.000 fiksno, a 83.500.000 zavisno od TV prava.
Znaci UEFA za oba takmicenja podjelila novac u iznosu od 1.113.600.000 € bez podjele novca za kvalifikacije kako Lige Prvaka, tako i Lige Evrope.
Liga prvaka - http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveci dobitnik u Ligi prvaka sto se tice novca nije Bayern ili Dortmund, vec Juventus koji je ispao u cetvrtfinalu. Naime, Juventus je od ucesca u Ligi Prvaka zaradio cak 65.315.000 € od cega cak 44.815.000 € od samo TV prava sto je ogroman iznos kojem je mozda najvise donijelo to sto su samo dva italijanska kluba igrala grupnu fazu LP, ali opet je impresivan taj iznos (Italijani su ove godine dobili najvise za TV prava kako od domacih tako i stranih TV kuca, praceni od Engleza pa Španaca, tek onda Francuzi, a Nijemci su bili tek peti). Bayern je prvi pratioc Juventusa i zaradio je 55.046.000 € (od cega 19.146.000 TV prava), a slijedi Dortmund sa 54.161.000 € (od cega 21.761.000 od TV prava), Milan 51.357.000 € (od cega 36.257.000 od TV prava) i Real Madrid 48.441.000 € (od cega 23.541.000 od TV prava). Dinamo Zagreb je zaradio 10.500.000 € (od cega 1.400.000 od TV prava) + 2.100.000 od ucestvovanja u play-offu Lige Prvaka sto znaci ukupno 12.600.000 €.
Ukupno je podjeljeno za Ligu Prvaka u sezoni 2012/13 - 904.600.000 € od cega 495.000.000 fiksno, a 409.600.000 zavisno od TV prava.
Liga Evrope - http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao i u Ligi Prvaka, ekipa koja je zaradila najvise nije igrala uopste finale. Naime Fenerbahce kao polufinalista je ekipa koja u Evropa Ligi zgrnula najveci novac, a on iznosi 11.181.270 € (od cega 6.581.270 za TV prava), pracen od strane Chelsea koji je zaradio 10.704.878 € (od cega 3.704.878 od TV prava) iako su Evropa ligi tek pristupili u Round of 32. Ovo su jedina dva kluba koja su zaradu mjerila u desetinama milionima u Evropa Ligi. Njihovi pratioci su Lazio sa 9.560.976 € (od cega 5.960.976 od TV prava), Rubin Kazan sa 7.613.381 € (od cega 3.913.381 od TV prava) i Lyon sa 7.038.242 € (od cega 4.038.242 od TV prava). Partizan je zaradio 1.923.209 € (od cega 323.209 od TV prava) + 480.000 € zbog igranja drugog pretkola Lige Prvaka, ispadanja u trecem pretkolu Lige Prvaka te kao šampion svoje drzave sto znaci ukupno 2.403.209 €, dok je Maribor zaradio 1.682.829 € (od cega 82.829 od TV prava) + 2.440.000 € zbog igranja drugog pretkola Lige Prvaka, igranje Play-off Lige Prvaka te kao šampion svoje drzave sto je ukupno 4.122.829 €. Viktoria Plzen koja igrala u 1/16 finala, a sada bila protivnik Željezničara u drugom pretkolu Lige Prvaka, je zaradila 3.321.565 € (od cega 171.565 od TV prava) + 200.000 € za igranje u drugom i trecem pretkolu Lige Evrope sto znaci ukupno 3.521.565 €.
Ukupno je podjeljeno za Evropa Ligu u sezoni 2012/13 - 209.000.000 € od cega 125.500.000 fiksno, a 83.500.000 zavisno od TV prava.
Znaci UEFA za oba takmicenja podjelila novac u iznosu od 1.113.600.000 € bez podjele novca za kvalifikacije kako Lige Prvaka, tako i Lige Evrope.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 jul 2013, 07:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Steta. Plzen je ipak puno bolji tim. To sto su igrali obe utakmice ne bas tako dobro govori o njihovoj snazi. Bez puno truda i neke igre su prosli dalje dok se Zeljo trudio svim silama i nije uspio. I s igracem manje zabijaju gol, Zeljo smanjuje, ali vise od toga ne moze. Da su izjednacili tko zna sta bi bilo, mozda bi uz neko ludilo Zeljo i prosao, mada tesko. Pozitiva je to da se konacno ispalo bez kante, ali to je jadna pozitiva. Iduce sezone Zeljo ce najvjerojatnije biti nosioc u drugom pretkolu LP i EL, ako iste izbori. Nadam se da ce Siroki i Sarajevo proci dalje, najvise zbog tog koeficijenta, smatram ih kandidatima za titulu, pa da ne bude opet iduce sezone BH prvak nenosioc.
mentalitet pobro..samo neka susjedu crkne krava, sve ostalo nije bitno...Neutral je napisao/la:Tek nakon ovakvih stvari se zaista vidi koliko smo mi ograničen narod. Stidim se zaista što živim u ovakvoj državi sa ovakvim ljudima. Možete reći, pa idi, niko te ne tjera da ostaješ, no opet pored svega BiH volim, kao i njen narod. Dokle sve ove besmislene rasprave vode govori i činjenica da su se spominjali neki prelazi, kladionice, urote, teorije zavjere itd. Spominje se navijanje što je patetično do bola. Toliki broj navijača na tribinama, toliki narod, a opet se neko usudi napisati nešto o navijanju. Pogledajte prve vaše tribine i kop od 500+- ljudi pa onda imate pravo na kritike. Inače smo mi veoma poznati kao kritičari i "mrziteljI" svega što nema veze sa nama. Meni sve to više liče na obično ljubomoru klinaca koji imaju viška testosterona. Ti isti koji su tako hrabri da i dalje hodaju gradom, selom u grupama. Atmosfera je bila sjajna, nema toga neutralca, simpatizera koji se nije naježio na početku utakmice.
al moram ti se osvrnuti na tvog Adilovića i Svraku, realno pobro, Adilović pojma nema, a Svraka je prosječan igrač..eo osobno što ja znam iz Širokog, bolji je Kordić od Adilovića, barem meni, bolji je i Hadžić što je igrao u Sarajevu prošle godine,,a što se tiče Svrake, da moram birat nekog veznjaka, radije bi uzeo 34-godisnjeg Wagnera umjesto Svrake

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ti pljuvaci su obicni isfrustrirani pacenici, neralizirani u zivotu, ljubomorni na svaki uspjeh bilo koga drugog, isto je na svim stadionima. Sinoćna utakmica vraća nadu u naš klupski fudbal
Apsolutno je smiješno da neko i pokuša pljuvati. Željo je pokušao i nije uspio i zar nije bilo jasno još u trenutku izvlačenja kuglica da će viktorija proći dalje.
- Armageddon2012
- Kontakt:
vidim ima različitih mišljenja,ali za mene lično je ovaj rezultat željezničara ne samo uspjeh već i podvig...jeste,primilo se opet golova kao protiv maribora ili hapoela,ali zato su ova 4 postignuta gola i dva minimalna poraza protiv ovakve ekipe i više nego uspjeh kad se uzme u obzir nekvalitet lige i finansijska situacija i u sportu i u državi..lično sam bio uvjeren da će plzen ovo mnogo ubjedljivije odraditi,a na kraju su se radovali kao da su osvojili lš.
bravo!
bravo!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armageddon2012 je napisao/la:vidim ima različitih mišljenja,ali za mene lično je ovaj rezultat željezničara ne samo uspjeh već i podvig...jeste,primilo se opet golova kao protiv maribora ili hapoela,ali zato su ova 4 postignuta gola i dva minimalna poraza protiv ovakve ekipe i više nego uspjeh kad se uzme u obzir nekvalitet lige i finansijska situacija i u sportu i u državi..lično sam bio uvjeren da će plzen ovo mnogo ubjedljivije odraditi,a na kraju su se radovali kao da su osvojili lš.
bravo!
Mogu reci da dijelimo misljenje. Mislio sam da je viktorija puno puno puno jaca ekipa obzirom na proslogodisnje rezultate plus nisu mijenjali ekipu.
ps...nije bilo 5 nego 6 u dvije tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.