jubitubi je napisao/la:travnik je napisao/la:
Treba Izbacit Borca i Zelju da bi stvari u BH fudbalu krenule nabolje, pa i malo djete zna da ste najveci mesetari i da utakmice dobivate mimo terena .
2009/10 Zeljo sampion a Borac osvojio kup
2010/11 Borac sampion a Zeljo osvojo kup
Nemoj jos samo reci da je ovo osvojeno zbog kvalitete a onda odete u evropu pa vas ljudi nabuse da moraju nove semafore postavit jer na onim starim nemogu upisat koliko vi golova mozete primit
Znam da sam rekao da necu pisati vise,ali moram odgovoriti na ovakve sramotne postove,od "objektivnog Travnickog simpatizera".
Ali kako tebe nije sramota?Znaci konstantno je Travnik umjesan u neke afere,i to se otvoreno provlaci po medijima,namjestane prijateljske utakmice,pa onda razne golijade,preokreti iz keceva u dvojke na Piroti,spominje se izbacivanje iz PLBiH.I onda se simpatizer jednog takvog kluba,javi,i proziva klubove kao sto su Zeljeznicar i Borac,nebitno?!Alo jesmo li normalni?Opet pitam,kako te nije sramota?
Sad je odjednom,Travnik posten,a svi ostali su lopovi,mesetari,imaju "ljude u crnom",kupuju sudije,ovo-ono.Ma nema,ja sam u soku,evo kad sam dozivio da se Travnik zali na sudjenje.
A pazi,ja vjerujem da je pozadina dosta drugacija,a to je da je tek sad od uvodjenja komiteta,sudjenje postalo koliko-toliko regularnije,e sad se to nekima ne svidja,jer su navikli da tjeraju vodu na svoj mlin.Pa apsurdno je bilo,kada je Travnik od 15 utakmica kuci,imao 15 pobjeda,i kao Pirota vam je neosvojiva tvrdjava,pa to ni najbolji klubovi tesko odrade.E vidis,a sada kada klubovi redovno nose bodove,to se publici koja je navikla na pobjede,ne svidja.Pa da.
I za ovoga sto proziva Borac u Evropi,pa znas kako brate,obraz ti je isti kao guzica,prljav.Eno ti pogledaj Zvezdu protiv Rena,Partizan protiv Samroka,pa onda pogledaj Borac i Zeljeznicar,e onda uporedi vrijednosti ekipa,trening uslove,plate i ostale finansije.E onda shvati da je Borac pobjedio Makabi iz Haife,i nadigrao kuci,a da je Zeljeznicar izbacio jednog Serifa.E onda shvati da ce tvoj Travnik Evrope vidjeti kad Mrkovicu izraste nokat na qurcu.Eto,aj sad pozdrav.