NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slogauskoplje
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 13:30

lisander je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
seven je napisao/la:šta je ovo sad, niko neće da plaća tv pretplatu zbog toga što se tekma ne prenosi iz njegovog sela nego iz susjednog
Prvo Travnik je grad, drugo valjda je debi kola prema trenutnoj poziciji i formi ekipe, realno kad će biti prilike da se opet Travnik prenosi? jel to Rudar -Sloboda derbi?
ne sikiraj se prenosice sarajvo iz travnika

nadam se ;) koe je to kolo?
Sloga Uskoplje

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 31 avg 2011, 13:41

nadam se ;) koe je to kolo?[/quote]
20. kola, tek na proljeće, nego Sloga vi nama dobre igrače dadošte

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 13:45

travnicanin je napisao/la:nadam se ;) koe je to kolo?
20. kola, tek na proljeće, nego Sloga vi nama dobre igrače dadošte[/quote]

a na piroti bili i željo i borac :oops: eto kad imate dobro sportskog direktora :mrgreen:
Sloga Uskoplje

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 31 avg 2011, 13:49

slogauskoplje je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:nadam se ;) koe je to kolo?
20. kola, tek na proljeće, nego Sloga vi nama dobre igrače dadošte
a na piroti bili i željo i borac :oops: eto kad imate dobro sportskog direktora :mrgreen:[/quote]
ma Sarajka je tanka lik, ali Popović i Mišić su dobri, treba vremena ali mladi su, pa kako nemožete u prvu ligu?vidim igrao i Jackson kod vas

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 14:00

ma Sarajka je tanka lik, ali Popović i Mišić su dobri, treba vremena ali mladi su, pa kako nemožete u prvu ligu?vidim igrao i Jackson kod vas
Da nema sarajke ne bi oni nikad dosli u Travnik ;) budi siguran. Jednostavno nam nedaju da uđemu, više i ne pokušavamo jedino ako se dogodine prebacimo u drugu ligu zapad ;)
Sloga Uskoplje

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 31 avg 2011, 14:35

slogauskoplje je napisao/la:
Da nema sarajke ne bi oni nikad dosli u Travnik ;) budi siguran. Jednostavno nam nedaju da uđemu, više i ne pokušavamo jedino ako se dogodine prebacimo u drugu ligu zapad ;)
vidim da imate dobrih igrače pa mi zato čudno, hajde do godine

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 31 avg 2011, 15:03

puuuuu mamu vam u takmičarskoj komisiji. jadovi za lijekova vam trebalo!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 avg 2011, 15:46

Pokradeni ste,odnosno unaprijed sve izrežirano da bi na kraju Borac dobio 3 boda...znali su da je to tesko gostovanje :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 31 avg 2011, 16:27

Ad0 je napisao/la:Pokradeni ste,odnosno unaprijed sve izrežirano da bi na kraju Borac dobio 3 boda...znali su da je to tesko gostovanje :lol: :lol: :lol: :lol:
za neki ispodprosjecan bh klub
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 31 avg 2011, 16:43

pacovi_tu_ima je napisao/la:puuuuu mamu vam u takmičarskoj komisiji. jadovi za lijekova vam trebalo!
Potpuno se slazem usto da dodam i Mrkovica penzionera od 43 godine koji kad je god sudio Borcu na strani Borac je slavio
Siroki Brijeg Borac 1:2
S. Sarajevo Borac 0:1
Leotar Borac 0:3 Kup
Koja normalizacija o cemu neki ljudi pricaju, nema nama normalizacije dok se ovakve sudije ne odstrane iz BH fudbala.
To je sudija koji otvoreno kaze da navija za Zelju , od svih sudija najvece je on lakrdije pravio na terenima sjetimo se samo kako je ostetio Zrnjiskog u Mostaru protiv Modrice i to dva puta jednom u kupu jednom u prvenstvu, pa Celika u Orasju, pa Leotara u Trebinju

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 16:46

Hajde dobro je nek se i ovo zavrsilio,kaznjeni smo zato sto smo napravili propust u organizaciji ,a onaj koji je vinovnik incidenta nije ni na informativni razgovor priveden...i sta sad reci na sve to.Pa kakva je ovo drzava .I sad se neko pita otkud Nane u sluzbenim prostorijama da pokusa to uraditi.Prekine tekmu napravi majmunima sve ljude na stadionu ,unisti jedan sportski dogadjaj,i ujeo vuk magarca.I sad ljude iz kluba pitaju sto ga niko nije sprijecio.Pa kako kad policija otvoreno svojom indolentnoscu stiti kriminal.Ponavljam ponovo .Tog covjeka niko ni na informativni razgovor povodom incidenta nije pozvao iz policije.I o cemu dalje pricati.Krivi ljudi iz NK Travnika.Ma daj ni policija mu ne smije nista ,a ovamo se kaznjavaju sportski radnici uzimanjem bodova i unistavanjem dobrog rada sa igracima i konacno neceg pozitivnog u klubu. Ja vise necu da pricam ni skim da li smo zasluzeno izgubili bodove ili ne.Mozemo do sutra i samo cemo se bezveze prepirati...Ma nesto drugo je problem.To sto institucije sistema u ovoj drzavi ne rade svoj poisao.Od policije ,preko tuzilastva do sudstva.Ako odrade jedni nece drugi i tako u krug.
Evo sada vam garantujem da sam ja preskocio ogradu i osamario mrkovica ili sta drugo i da se zbog mene ovo desilo
da bi vec bio u pritvoru od subote platio debelu kaznu i dobio cak i koji mjesec zatvora...garantujem to...ali ja sam obican covjek a kod nas postoji pravda i pravda...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 16:59

I za ovoga sto proziva Borac u Evropi,pa znas kako brate,obraz ti je isti kao guzica,prljav.Eno ti pogledaj Zvezdu protiv Rena,Partizan protiv Samroka,pa onda pogledaj Borac i Zeljeznicar,e onda uporedi vrijednosti ekipa,trening uslove,plate i ostale finansije.E onda shvati da je Borac pobjedio Makabi iz Haife,i nadigrao kuci,a da je Zeljeznicar izbacio jednog Serifa.E onda shvati da ce tvoj Travnik Evrope vidjeti kad Mrkovicu izraste nokat na qurcu.Eto,aj sad pozdrav.
[/quote]

Hajde se polako prebacite na vasu temu molim te i tamoj samom sebi velicaj tvog Velikana koji nikad u istoriji kad se plasirao u evropsko takmicenje nije prosao u drugi krug te nas uvjek osramotio,i koji samo u ovakvoj ligi zahvaljujuci utanicama poput ove moze i otici tamo...Pa onda primate petarde za 5 minuta,izbacuju vas drugoligasi svi mi moramo okretati glavu od TV a zato sto tamo pise Borac- Bosna i Hercegovina,i sto takvi kakvi jeste sramotite i sebe i nas...I predlazem da sljedeci put kad prodjete u Evropu sredite i da vam Taj gospodin sa tim noktom sudi i tamo ,jer samo kad vam on izrezira film poput Stivena Spilberga mogli bi ste i proci dalje...A ne daj nam dragi boze da igramo u Evropi i da predstavljamo nasu zemlju kako je vi predstavljate...
I ne pokusavaj da Zelju poredis s vama vi ste daleko ispod njih .Bar sto se istorije tice...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 17:07

A sto vam je krivooo... Cast izuzetcima,kao npr.momku sa nikom @travnik,ali vi ostali,uf,uf... Hehehehe,0:3 braco pa se ti pusi. Ko o cemu travník o postenju. Aj pozdrav,sljedeci put vise srece.:-D

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 31 avg 2011, 17:09

Borac zasluzeno dobio 3:0.
Traviku bi najbolje bilo da napokon krene igrati FUDBAL, a ne da forsira onaj krkljanac na terenu.

Do slijedeceg susreta, zdravo.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 17:12

jubitubi je napisao/la:A sto vam je krivooo... Cast izuzetcima,kao npr.momku sa nikom @travnik,ali vi ostali,uf,uf... Hehehehe,0:3 braco pa se ti pusi. Ko o cemu travník o postenju. Aj pozdrav,sljedeci put vise srece.:-D
Pozdrav i angazujte rusmira jos koju tekmu mozda vam bude trebalo ,posudimo vam i Naneta,a sljedeci put je brze nego sto ocekujes budi siguran u to ,vidjeces o cemu pricam upozoricu te tog trenutka ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 17:40

Malo smo se zanjeli a niko nije ni obratio paznju jer ta informacija nije objavljena na ovom portalu,Travnik naredne 2 utakmice igra kao domacin najvjerovatnije na Bilinom Polju,jer je Pirota suspendovana na 2 meca.To su mecevi protiv Goska i Slavije u 7 i 9 kolu.Pored toga kaznjeni smo i sa 5000 km...
Dobro bilo je i za ocekivati ja sam tako nesto i predpostavljao jer samo na nama ovi iz saveza smiju trenirati strogocu.Ali nema veze mi cemo se i kod nasih prijatelja u Zenici osjecati kao kod kuce i mislim da se ove dvije ekipe bez problema mogu dobiti i tamo...Samo da nam Mrkovic ne sudi onda ce suspendovati i Bilino Polje,a tamo je i tunel veci :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 17:43

E vidoviti sine,pa slabo ste trgovali,nije dovoljno namjestiti jednu prijateljsku kod brace Svajcaraca,morate aktivniji biti,vise para zaraditi,e onda kupite i vi jednog sebi Mrkovica,i nema zime. :lol:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 31 avg 2011, 17:47

jubitubi je napisao/la:
travnik je napisao/la: Treba Izbacit Borca i Zelju da bi stvari u BH fudbalu krenule nabolje, pa i malo djete zna da ste najveci mesetari i da utakmice dobivate mimo terena .
2009/10 Zeljo sampion a Borac osvojio kup
2010/11 Borac sampion a Zeljo osvojo kup
Nemoj jos samo reci da je ovo osvojeno zbog kvalitete a onda odete u evropu pa vas ljudi nabuse da moraju nove semafore postavit jer na onim starim nemogu upisat koliko vi golova mozete primit
Znam da sam rekao da necu pisati vise,ali moram odgovoriti na ovakve sramotne postove,od "objektivnog Travnickog simpatizera".Ali kako tebe nije sramota?Znaci konstantno je Travnik umjesan u neke afere,i to se otvoreno provlaci po medijima,namjestane prijateljske utakmice,pa onda razne golijade,preokreti iz keceva u dvojke na Piroti,spominje se izbacivanje iz PLBiH.I onda se simpatizer jednog takvog kluba,javi,i proziva klubove kao sto su Zeljeznicar i Borac,nebitno?!Alo jesmo li normalni?Opet pitam,kako te nije sramota?

Sad je odjednom,Travnik posten,a svi ostali su lopovi,mesetari,imaju "ljude u crnom",kupuju sudije,ovo-ono.Ma nema,ja sam u soku,evo kad sam dozivio da se Travnik zali na sudjenje.

A pazi,ja vjerujem da je pozadina dosta drugacija,a to je da je tek sad od uvodjenja komiteta,sudjenje postalo koliko-toliko regularnije,e sad se to nekima ne svidja,jer su navikli da tjeraju vodu na svoj mlin.Pa apsurdno je bilo,kada je Travnik od 15 utakmica kuci,imao 15 pobjeda,i kao Pirota vam je neosvojiva tvrdjava,pa to ni najbolji klubovi tesko odrade.E vidis,a sada kada klubovi redovno nose bodove,to se publici koja je navikla na pobjede,ne svidja.Pa da.

I za ovoga sto proziva Borac u Evropi,pa znas kako brate,obraz ti je isti kao guzica,prljav.Eno ti pogledaj Zvezdu protiv Rena,Partizan protiv Samroka,pa onda pogledaj Borac i Zeljeznicar,e onda uporedi vrijednosti ekipa,trening uslove,plate i ostale finansije.E onda shvati da je Borac pobjedio Makabi iz Haife,i nadigrao kuci,a da je Zeljeznicar izbacio jednog Serifa.E onda shvati da ce tvoj Travnik Evrope vidjeti kad Mrkovicu izraste nokat na qurcu.Eto,aj sad pozdrav.

Nije me stid i to cu opet ponovit Zeljo i Borac su najveci mesetari u ovoj nasoj ligi.

Ja nisam rekao da je Travnik posten, ima i Travnik svojih mana. Problem je sto vi vidite Travnikove mane a ne vidite svoje ili necete da ih vidite . Kad je neka neregularnost na Piroti onda se svi sjatite na temu Travnika sa natpisima "Mesari" "neosvojiva Pirota" "krkanska ekipa" itd . Pogledaj realno da u je citav BH fudbal jedna velika lakrdija a u toj lakrdiji zadnje dvije godine prednjace Borac i Zeljo jer su obe osvojile i kup i prvenstvo, a u ovoj naso ligi je nemoguce nesto osvojit ako igras posteno

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 17:52

Kakva usrana neregularnost,covjece boziji,da li si ti normalan?!Pa liga,NIKAD nije bila regularnija poslije rata,i to ne govorim jer je moj Borac u vrhu,vec je jednostavno sve drugacije,dize se liga,TV prenosi,sudjenje korektnije,nema vise 3 za 3,gosti redovno uzimaju bodove,i tako dalje,milion pozitiva...

I ruku na srce,razmisljao sam nesto,ne znam koji je djavo taj vas balvan udarao sudiju,gresaka je bilo vjerovatno,ali niti jedna nije mogla odluciti pobjednika,ili ugroziti rezultat utakmice,izjednacili ste na 1:1,i to ste dali gol,nakon ne sviranog prekrsaja nad Borcevim igracem,ali nema veze,uglavnom moglo se nastaviti igrati poluvrijeme normalno,i da pobjedi ko bude bolji.

Ali ne,nekom se nije svidjelo sto nisu svirana dva smrdljiva auta za Travnik,ili sta vec,i kaze sad cu ja sudiju isprepadati!Je li to rjesenje dragi covjece?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 17:56

jubitubi je napisao/la:E vidoviti sine,pa slabo ste trgovali,nije dovoljno namjestiti jednu prijateljsku kod brace Svajcaraca,morate aktivniji biti,vise para zaraditi,e onda kupite i vi jednog sebi Mrkovica,i nema zime. :lol:
E prijatelju mi smo pokusali posteno ,i vidi kako smo prosli.U ovoj ligi je stvarno pravilo dok se sluzis svim i svacim i ima te negdje...a posto vidim da se ti ponosis slucajem Mrkovic to dovoljno govori o vama kao klubu i potvrdjuje sve sto sam pricao.. ali necemo rasprave ,jer ti vidim otisao si definitivno 20 puta odavde i uvjek te navucem ovamo :lol:
Ali postoji jedan problem .Vi ste se jarane zakacili sa posljednim klubom u ligi sa kojim ste to trebali uraditi.Pa bolan ne bio ti znas kako ste i prosle godine dobili ovdje...Uostalom vidjeces o cemu ti pricam.Ova 3 boda ce vam biti presudna za titulu...Bolje da ste ih izgubili...Sada ti se to vjerovatno cini smjesno,ali ces na kraju vidjeti o cemu ti pricam.Jer sad smo i mi prisiljeni da stimamo,a tu smo bez premca .Pitaj sviju svi ce ti to potvrditi... :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nebeskasila i 20 gostiju.