Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice
Ja nadjem epizodu neke serije na netu,pustim je da se ucitava a za to vrijeme sebi pravim sta da jedem

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dzoni je napisao/la:I ja imam slican problem,uvijek jedem za kompom i uvijek moram naci sebi neku seriju koju cu u narednih mjesec dana (ili vise) gledati za vrijeme obroka.
Tako sam npr. odgledao kompletnu seriju Bitange i Princeze (5 sezona) Vratit ce se Rode,kao i kompletene Sopranose.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Probaj,nije los nafur.anonimni je napisao/la:Dzoni je napisao/la:I ja imam slican problem,uvijek jedem za kompom i uvijek moram naci sebi neku seriju koju cu u narednih mjesec dana (ili vise) gledati za vrijeme obroka.
Tako sam npr. odgledao kompletnu seriju Bitange i Princeze (5 sezona) Vratit ce se Rode,kao i kompletene Sopranose.![]()
zanimljivo
i ja jedem za kompjuterom, al' ne gledam serije dok jedem
Samo nekad zna bit belaj kad se ne mozes sjetit do koje si epizode dosao i onda sjedis tu nerovozan jelo se hladi dok trazis,al nema sanse da zapocnem dok ne nadjem.
zato valja naći neku kraću seriju dok su ovi praznici da testiram, pa ako bude dobro, mogu nastaviti 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo jos jedna sitnica,tek je danas primjetio,kad god se vracam sa posla,nikad ne profulam ulaz,tj uvijek pravo bahnem u svoju kucu 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
često nasred ulice znam otvoriti torbu da vidim je li zatvorena do kraja,mada znam da 100% jest... 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hahaha isti sam. Trenutno se vrti Family GuyDzoni je napisao/la:I ja imam slican problem,uvijek jedem za kompom i uvijek moram naci sebi neku seriju koju cu u narednih mjesec dana (ili vise) gledati za vrijeme obroka.
Tako sam npr. odgledao kompletnu seriju Bitange i Princeze (5 sezona) Vratit ce se Rode,kao i kompletene Sopranose.
Ja sam trenutno bez serije,zavrsile rode ima da gladujem dok sta ne skontam.Donnie Darko je napisao/la:Hahaha isti sam. Trenutno se vrti Family GuyDzoni je napisao/la:I ja imam slican problem,uvijek jedem za kompom i uvijek moram naci sebi neku seriju koju cu u narednih mjesec dana (ili vise) gledati za vrijeme obroka.
Daj nesto...
Kakav je taj Family Guy?
Znam da je crtic i znam da ima neki dzukac koji prica,al nisam pomnije pratio.
Vidim da ih cesto porede sa Simpsonima,al sumnjam da mogu bit dobri u toj mjeri...
On Topic:
PES-a igram samo s Napolijem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je bolji od Simpsonovih. A dobrim djelom vuce inspiraciju od njih. Na slican fazon, ali su jaci za Seth Macfarlanov humor, ciji sam veliki fan. Dzukac koji prica i beba sadista su legendarniDzoni je napisao/la:Ja sam trenutno bez serije,zavrsile rode ima da gladujem dok sta ne skontam.Donnie Darko je napisao/la:Hahaha isti sam. Trenutno se vrti Family GuyDzoni je napisao/la:I ja imam slican problem,uvijek jedem za kompom i uvijek moram naci sebi neku seriju koju cu u narednih mjesec dana (ili vise) gledati za vrijeme obroka.
Tako sam npr. odgledao kompletnu seriju Bitange i Princeze (5 sezona) Vratit ce se Rode,kao i kompletene Sopranose.![]()
Daj nesto...![]()
Kakav je taj Family Guy?
Znam da je crtic i znam da ima neki dzukac koji prica,al nisam pomnije pratio.
Vidim da ih cesto porede sa Simpsonima,al sumnjam da mogu bit dobri u toj mjeri...
On Topic:
PES-a igram samo s Napolijem.
Gledaj "Dva smo svijeta različita" il "Bela Lađa", šta ti se više sviđa
Beba sa svojom igračkom dominira
Beba sa svojom igračkom dominira
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Super 11 sezona.
Eto od sutra pocinjem,razmisljao sam i o alo alo ali nju sam vec bruku puta pregledao.
Desimal,jako si obziran.
Eto od sutra pocinjem,razmisljao sam i o alo alo ali nju sam vec bruku puta pregledao.
Desimal,jako si obziran.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo ce zvucati glupo, ali imam naviku u zadnjih par mjeseci, mozda malo jace, koristiti rijec (ako se moze tako nazvati) "yo". Mislim ne tokom konverzacije ili u recenici, vec umjesto halo, hej i slicnih uzvika. Ne znam gdje sam pokupio, najvjerovatnije od Jessea gledajuci Breaking Bad. Kao sto rekoh, zvucalo je glupo 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Javljanje na telefon :''Šta je ba?'' 
Tako neki dan, zvala me neka žena u vezi neke stipendije, ja nisam ni skontao kako sam se javio, nešto je ona meni pričala, ja samo govorio ja ja ja, i kasnije mi tek stara govori, pa majmunčino kako se ono ženi javljaš, pa mene rezili tamo kad sam otišla papire da predam.

Tako neki dan, zvala me neka žena u vezi neke stipendije, ja nisam ni skontao kako sam se javio, nešto je ona meni pričala, ja samo govorio ja ja ja, i kasnije mi tek stara govori, pa majmunčino kako se ono ženi javljaš, pa mene rezili tamo kad sam otišla papire da predam.
Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 30 apr 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Dobro je, nisam jedini
A javljanje na telefon:"Bujrum, izvoli"
A javljanje na telefon:"Bujrum, izvoli"
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Javljanje na telefon: Reci
Ja sam ono jednom "Ko smeta",jedini put u životu,kad ono razrednica zvala

i otad nikad više
i otad nikad više
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji se ne javlja nepoznatim brojevima? 
mene je nekako sramota ne javiti seDonnie Darko je napisao/la:Jesam li ja jedini koji se ne javlja nepoznatim brojevima?
tu dominiramDonnie Darko je napisao/la:Jesam li ja jedini koji se ne javlja nepoznatim brojevima?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina