a i Safet je lijep kad se sredi

Salu na stranu,zao mi je jer Pjancke nece igrati...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Joj drugar ,imaju relativno jaku ligu,mogu isceprkat kao i mi ...zizu1991 je napisao/la:Evo pominju Grci na svom forumu da se pojavila neka nedoumica i oko Maniatisa.
Znači 2 štopera off, Holebas off, i evo sada se pominje i Maniatis.
Ma ovo mora biti dovoljno, 5 ofanzivnih igraca, uz to jos Salihovic, protiv oslabljene grcke defenzive. Lulic i Stevo da trce za Misketa, ovaj diriguje, Ibi i Dzeko po gol i dosta.Alfa_Muzijak je napisao/la:Misketa koji je za BiH vazda igrao ko Bebeto.
To bi trebalo biti to:
_____________Begovic________________
_Mujdza__Vranjes___Spaha____Salihovic_
_____________Zahirovic________________
_Stevanovic_________________Lulic_____
______________Miske_________________
_______Ibisevic_________Dzamqa_______
Opet Safeta **** telefonska komunikacijaKada je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hecregovine prije dva-tri dana izjavio da je odbio Rominu molbu da oslobodi Miralema Pjanića dužnosti u predstojećim kvalifikacionim utakmicama protiv Grčke i Litvanije, činilo se da je priči kraj i da će naš mladi veznjak doći na današnje okupljanje na Ilidži.
No, priči nije kraj. Iako je izjavljivao da će doći, da je ozdravio i da će biti spreman, Pjanić je u Rimu potpisao papir da je povrijeđen te je na taj način doveo selektora Sušića pred svršen čin. Roma ga sada nije obavezna pustiti pa se Pape s razlogom iščuđavao kako se to desilo i zašto je naš veznjak, iako je svima govorio da će doći, pristao potpisati da je povrijeđen.
Pritisak kluba
- Doveo je i sebe i nas u prilično nezgodnu situaciju. Znam da klubovi stalno vrše pritisak kada je riječ o reprezentativnim utakmicama, ali mi nije jasno zašto je to Pjanić potpisao kada ga niko na to ne može prisiliti. To samo on zna. Pokušavao sam stupiti u kontakt s njim, ali mu je telefon isključen. Vjerovatno nema šta da kaže - rekao nam je jučer Sušić.
Pape, ipak, očekuje Pjanića, ali zna da, ako se ne odazove, ništa ne može učiniti.
- Italijani dobro poznaju pravilnik. Ja bih sada morao u Rim slati ljekara da ga pregleda, ali neću to raditi. Očekujem da dođe, Roma ga u tome ne može spriječiti - dodao je Sušić.
Svi ostali dolaze
Došao Pjanić ili ne, selektor ne namjerava zvati nikoga novog u tim.
- Nisam ja lud da stavljam Pjanića ako nije spreman. Nisam ni mislio igrača koji je pauzirao tri sedmice, staviti da igra u dvije utakmice u četiri dana. Svakako nije ni trebao nastupiti protiv Grčke, ali protiv Litvanije jeste. A da se ispostavilo da ne može, onda nikome ništa. Ovako, žao mi je što možda neće biti s nama, on je jedan od naših najboljih igrača. Kada je riječ o ekipi, sastavit ćemo jaku i bez Pjanića - govori Sušić.
Kada je riječ o ostalim igračima, Pape kaže da ih sve očekuje na današnjem okupljanju.
Ma samo iznesoh informacije, moj cilj nije bilo da se na ovaj način podcijeni Grčka, nego vas samo upoznavam s onim šta pišu.ahmic je napisao/la: Joj drugar ,imaju relativno jaku ligu,mogu isceprkat kao i mi ...
Nego ,svidja mi se rad Susica,,
- Važno je da cijele pripreme prođu dobro kako bi ostvarili željeni rezultat. Sve mora biti na najvišem nivou, od organizacije putovanja, boravka u hotelu, samih treninga, medicinske njege, pa i prehrane kako bi smo ostvarili zacrtani cilj. - govori Pape....
Ponovimo Pariiz..
Pa koliko jos utakmica treba za nas sa povredom odigrati?Dylan Dog je napisao/la:
Btw,ovako na prvu bi se reklo da je Pjanić ispao nekorektan.
Nisam mislio na to da li treba igrati,i sam Safet je rekao da ga ne bi koristio protiv Grčke ako je povrijeđen,ali je ipak očekivao da se pojavi na okupljanju,a ne da popisuje kojekakve izjave.Principatus je napisao/la:Pa koliko jos utakmica treba za nas sa povredom odigrati?Dylan Dog je napisao/la:
Btw,ovako na prvu bi se reklo da je Pjanić ispao nekorektan.
Nije Pjana prvi koga su Talijani izmanipulisali da nešto potpiše. Sjećam se kad je jedan naš igračina potpisao Talijanima nešto na papiriću, pa ispalo da je potpisao dupli ugovor, pa mu poslije zabranili da igra u Italiji ikako, te na kraju završio u PSG-u.Batko je napisao/la:Prema poslednjoj izjavi Papeta za Avaz, očigledno je popriličito ljut na Pjanića što je dopustio Talijanima da ga izmanipulišu....
Rekao bi da je Pape potpuno upravu.
NA drugu stranu svijeta trenutno zivot me odnio, samo poluvrijeme pa valja dzumu:):(amho je napisao/la:ako je u 20:45 po nasem, kod njih je 21:45... podrazumijevajuci da ne zivis u dubaijuemir18 je napisao/la:kod nijh ti je +1 vremenska zona,znam jel sam nedavno bio na eks malo svratio u Solun (lijep grad) utakmica bi se trebala igrati u 20:45 ,po nasem po njihovom pocinje u 19:45
HAHA upravu si ja sam se zezno 21:45 je po njihovom,ma i kad sam bio tamo niam skonto al eto dobro je da ima neko ko znaHodza_manLju je napisao/la:NA drugu stranu svijeta trenutno zivot me odnio, samo poluvrijeme pa valja dzumu:):(amho je napisao/la:ako je u 20:45 po nasem, kod njih je 21:45... podrazumijevajuci da ne zivis u dubaijuemir18 je napisao/la:kod nijh ti je +1 vremenska zona,znam jel sam nedavno bio na eks malo svratio u Solun (lijep grad) utakmica bi se trebala igrati u 20:45 ,po nasem po njihovom pocinje u 19:45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.