NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ado1919

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la ado1919 » 25 jun 2012, 17:57

Emir93 je napisao/la:PRIPREME POCINJU U NEDJELJU !
Ljudi nema para za ove nase igrace(nasu djecu)pa nece oni usjeti nikog vratiti...
ko ce biti trener znali ko ili ostaje karac :(

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 25 jun 2012, 22:56

Dobro je da pocinjemo sad sa pripremama , ali onda treba u skorije vrijeme dovesti jos par igraca .

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 25 jun 2012, 23:02

kenanSN1996 je napisao/la:Dobro je da pocinjemo sad sa pripremama , ali onda treba u skorije vrijeme dovesti jos par igraca .
mogu pocet i sutra ali nema igraca ko ce igrat.....'

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 25 jun 2012, 23:11

Pa na to sam i mislio . Mogao bi pisati sve mane nase djece al' ... Samo znam da ne mogu igrati koliko god mi to zeljeli jer nam treba neko iskusniji kao Caki ili neko kao on . Evi jos moze igrati , nije ni on za odbaciti . Koliko znam Zeric igra za Rudar iz Prijedora kojem ne cvijetaju ruze pa eto ...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 26 jun 2012, 11:00

Veliki plus je sto pripreme pocinju na vrijeme i ako nista ekipa ce biti spremna fizicki. Sastanak UO kluba je u srijedu i vjerovatno do nedjelje ce doci jos nekoliko pojacanja u Jedinstvo, ali ovaj put se nadam ce to biti imena koja nam mogu pomoci u ostvarivanju cilja.

Sto se tice Cahtarevica on je dosao u Jedinstvo da se oprosti od aktivnog igranja i to ce se 100% desiti na kraju polusezone. Cahtarevic nije na nivou kakav treba za neke vece uspjehe, ali koliko toliko moze pomoci svojim iskustvom kao sto je to i Elvis Mehadzic uradio.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 26 jun 2012, 19:30

KADETI JEDINSTVA OSVOJILI TURNIR U SAMOBORU!!
Kadeti su u grupi bili bolji od ekipa Hajduka 1932, Jaruna i Zeline da bi u polufinalu izbacili kadetsku ekipu Krajišnika iz Velike Kladuše rezultatom 4:0. U finalnom meču naši kadeti su bili bolji od domaćina, ekipe Samobora sa 1:0 i tako bez poraza osvojili ovaj turnir.
DEFINITIVNO ZA SVAKU POHVALU !

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 26 jun 2012, 23:21

u srijedu cemo znati ko ce se pridruziti ekipi . volio bi da mogu na nas forum , neka greska mi se javlja , da se dogovorimo i da odemo na prozivku .

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 26 jun 2012, 23:39

de mi recite biscani koja je stranica jedinstva prava ????

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 26 jun 2012, 23:50

NK Jedinstvo . com

To je službena, samo spoji to sve, cenzuriran je link.

Ima i Jedinstvo . ba
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 26 jun 2012, 23:52

Jedinstvo . ba nije oficijalni sajt kluba . Nastao je iz ljubavi pojedinca prema klubu , a ovaj gore link je klubski sajt :)

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 26 jun 2012, 23:57

kenanSN1996 je napisao/la:Jedinstvo . ba nije oficijalni sajt kluba . Nastao je iz ljubavi pojedinca prema klubu , a ovaj gore link je klubski sajt :)
sta cemo jarane pa nikog nisu doveli jedino cakija koji ce igrat do zime i ode u pemziju sto se tice nogometa

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 27 jun 2012, 00:05

Nermin Karac je najavio da nece stati sa dovodjenjem igraca . Igrac koji bi najbolje zamjenio Cakija je Dino Toromanovic . Ima fin stil igre ali samo ojacati mora . Dovest ce ako Bog da Benju , Kerana , Skibu , Alena ... Vidjet cemo sve

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 27 jun 2012, 13:55

kenanSN1996 je napisao/la:Nermin Karac je najavio da nece stati sa dovodjenjem igraca . Igrac koji bi najbolje zamjenio Cakija je Dino Toromanovic . Ima fin stil igre ali samo ojacati mora . Dovest ce ako Bog da Benju , Kerana , Skibu , Alena ... Vidjet cemo sve
Ej moj brate s ovim igrackim kadrom borba za opstanak ce biti ponovo...nikog oni dovest nece
jeli neznaju i neumiju...

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 27 jun 2012, 19:21

Hehe najavljeno u ponedjeljak o pojačanjima, pa za srijedu, pa sad se odgađa.

Šta je dogovoreno sa Keranom, dolazi li ili ne?

Stvarno me to krvavo zanima jer bih volio da ga ne dovedete da Krajini ostane golman njegovih kvaliteta.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 27 jun 2012, 22:17

nemampojma je napisao/la:Hehe najavljeno u ponedjeljak o pojačanjima, pa za srijedu, pa sad se odgađa.

Stvarno me to krvavo zanima jer bih volio da ga ne dovedete da Krajini ostane golman njegovih kvaliteta.
ama Keran ce doci u Jedinstvo ... tako da to da ce doci u Krajinu zaboravi :D

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 27 jun 2012, 23:38

Emir93 je napisao/la:
nemampojma je napisao/la:Hehe najavljeno u ponedjeljak o pojačanjima, pa za srijedu, pa sad se odgađa.

ama Keran ce doci u Jedinstvo ... tako da to da ce doci u Krajinu zaboravi :D
Emire i ja sam se poceo bojati

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 28 jun 2012, 12:02

Da zakljucimo ovo oko transfera.

Kao sto je i najavljeno sa posljednje skupstine kluba, sanirani su dugovi i u novu sezonu se krece sa domacim starijim i mladjim snagama.
Znaci oni igraci koji su djeca Jedinstva a imaju talenat, i oni igraci koji su iz Bihaca i koji su vec igrali za Jedinstvo i ostavili u njemu kakav-takav trag, IGRACI CIJE ZAHTJEVE I USLOVE MOZEMO ISPUNITI. Nece se zalijetati sa nekim velikim pojacanjima cija je cijena velika.

REALNE OPCIJE: Cahtarevic(vec se vratio), Damir Sahinovic Skiba, Sanid Halilovic, Adis Dzaferovic Krci, Keranovic(ne znam sto ste se na njega nakacili kao da nema nijedan drugi golman koji moze braniti za Jedinstvo).

MOGUCE OPCIJE: Elvis Mesic i Dedic ukoliko nemaju neka velika potrazivanja.
Mada ne znam sta tu Dedic ima posebno uvjetovati.Nije Messi. Jedinstvo je od njega napravilo igraca, a do jucer je igrao za Krajisnik i pred nama ljubio njihov grb.

MALO MOGUCE OPCIJE ili cak NEMOGUCE(price po kuloarima): Adis Stambolija, Ekrem Hodzic, Milos Galin, Ervin Seta.

Posto se kod nas sve najvaznije desava u 5 do 12, moguce je jos dosta prica i raspleta, a moguce da nas iznenade i nekim zvucnim imenom. Moguca su jos dva-tri pojacanja sa strane ili iz nekih drugih liga i drzava. Ostaje da se vidi.

Misljenja sam da ovi igraci, uz Cizmica, Kovacevica, Sejdica i jos nekolicinu mladjih mogu nesto napraviti u ovoj ligi uz uslove:
DA IM SE REDOVNO IZMIRUJU OBAVEZE(dajte im ono sto im pripada i pustitet ih neka igraju)
DA IH NE HJEBU U ZDRAV MOZAK
DA IM SE NE RADI IZA LEDJA
DA SE MOTIVISU I DA IMAJU VOLJU IGRATI ZA JEDINSTVO (naravno tu opet dolazi redovna plata koja je kljucni faktor motivacije)
ZDRAVA ATMOSFERA U KLUBU
REDOVNA I DOBRA POSJECENOST UTAKMICA (to zavisi isljucivo od igraca).
MENI MOJE, A VAMA VASE

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 28 jun 2012, 12:21

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Da zakljucimo ovo oko transfera.

Kao sto je i najavljeno sa posljednje skupstine kluba, sanirani su dugovi i u novu sezonu se krece sa domacim starijim i mladjim snagama.
Znaci oni igraci koji su djeca Jedinstva a imaju talenat, i oni igraci koji su iz Bihaca i koji su vec igrali za Jedinstvo i ostavili u njemu kakav-takav trag, IGRACI CIJE ZAHTJEVE I USLOVE MOZEMO ISPUNITI. Nece se zalijetati sa nekim velikim pojacanjima cija je cijena velika.

REALNE OPCIJE: Cahtarevic(vec se vratio), Damir Sahinovic Skiba, Sanid Halilovic, Adis Dzaferovic Krci, Keranovic(ne znam sto ste se na njega nakacili kao da nema nijedan drugi golman koji moze braniti za Jedinstvo).

MOGUCE OPCIJE: Elvis Mesic i Dedic ukoliko nemaju neka velika potrazivanja.
Mada ne znam sta tu Dedic ima posebno uvjetovati.Nije Messi. Jedinstvo je od njega napravilo igraca, a do jucer je igrao za Krajisnik i pred nama ljubio njihov grb.

MALO MOGUCE OPCIJE ili cak NEMOGUCE(price po kuloarima): Adis Stambolija, Ekrem Hodzic, Milos Galin, Ervin Seta.

Posto se kod nas sve najvaznije desava u 5 do 12, moguce je jos dosta prica i raspleta, a moguce da nas iznenade i nekim zvucnim imenom. Moguca su jos dva-tri pojacanja sa strane ili iz nekih drugih liga i drzava. Ostaje da se vidi.

Misljenja sam da ovi igraci, uz Cizmica, Kovacevica, Sejdica i jos nekolicinu mladjih mogu nesto napraviti u ovoj ligi uz uslove:
DA IM SE REDOVNO IZMIRUJU OBAVEZE(dajte im ono sto im pripada i pustitet ih neka igraju)
DA IH NE HJEBU U ZDRAV MOZAK
DA IM SE NE RADI IZA LEDJA
DA SE MOTIVISU I DA IMAJU VOLJU IGRATI ZA JEDINSTVO (naravno tu opet dolazi redovna plata koja je kljucni faktor motivacije)
ZDRAVA ATMOSFERA U KLUBU
REDOVNA I DOBRA POSJECENOST UTAKMICA (to zavisi isljucivo od igraca).

SVAKA TI CAST JARANE ZA DEDICA STO SI REKAO PA NIJE MESSI A I ZNA SAMO DOBRO UDARITI I TO JE TO I MI NJEGA MOLIMO KO DA JE NEZNAM NI JA STA..A DOBRO IMAT CEMO I UDARACA DOBROG AKO GA DOVEDEMO.....

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 28 jun 2012, 13:30

Jel zna neko sta se desilo sa Slomica,jel nasao novi angazman ili je ostao? pozz iz Tuzle
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 28 jun 2012, 13:33

Kapellen je napisao/la:Jel zna neko sta se desilo sa Slomica,jel nasao novi angazman ili je ostao? pozz iz Tuzle
Otisao je iz Jedinstva . Ja mislim da je u Zvijezdu iz Gradačca otisao , tako je najavio .

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, schalke i 6 gostiju.