Ljudi nema para za ove nase igrace(nasu djecu)pa nece oni usjeti nikog vratiti...Emir93 je napisao/la:PRIPREME POCINJU U NEDJELJU !
ko ce biti trener znali ko ili ostaje karac

Moderator/ica: GracanicaAA
Ljudi nema para za ove nase igrace(nasu djecu)pa nece oni usjeti nikog vratiti...Emir93 je napisao/la:PRIPREME POCINJU U NEDJELJU !
mogu pocet i sutra ali nema igraca ko ce igrat.....'kenanSN1996 je napisao/la:Dobro je da pocinjemo sad sa pripremama , ali onda treba u skorije vrijeme dovesti jos par igraca .
sta cemo jarane pa nikog nisu doveli jedino cakija koji ce igrat do zime i ode u pemziju sto se tice nogometakenanSN1996 je napisao/la:Jedinstvo . ba nije oficijalni sajt kluba . Nastao je iz ljubavi pojedinca prema klubu , a ovaj gore link je klubski sajt
Ej moj brate s ovim igrackim kadrom borba za opstanak ce biti ponovo...nikog oni dovest necekenanSN1996 je napisao/la:Nermin Karac je najavio da nece stati sa dovodjenjem igraca . Igrac koji bi najbolje zamjenio Cakija je Dino Toromanovic . Ima fin stil igre ali samo ojacati mora . Dovest ce ako Bog da Benju , Kerana , Skibu , Alena ... Vidjet cemo sve
ama Keran ce doci u Jedinstvo ... tako da to da ce doci u Krajinu zaboravinemampojma je napisao/la:Hehe najavljeno u ponedjeljak o pojačanjima, pa za srijedu, pa sad se odgađa.
Šta je dogovoreno sa Keranom, dolazi li ili ne?
Stvarno me to krvavo zanima jer bih volio da ga ne dovedete da Krajini ostane golman njegovih kvaliteta.
Emire i ja sam se poceo bojatiEmir93 je napisao/la:ama Keran ce doci u Jedinstvo ... tako da to da ce doci u Krajinu zaboravinemampojma je napisao/la:Hehe najavljeno u ponedjeljak o pojačanjima, pa za srijedu, pa sad se odgađa.
Šta je dogovoreno sa Keranom, dolazi li ili ne?
Stvarno me to krvavo zanima jer bih volio da ga ne dovedete da Krajini ostane golman njegovih kvaliteta.
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Da zakljucimo ovo oko transfera.
Kao sto je i najavljeno sa posljednje skupstine kluba, sanirani su dugovi i u novu sezonu se krece sa domacim starijim i mladjim snagama.
Znaci oni igraci koji su djeca Jedinstva a imaju talenat, i oni igraci koji su iz Bihaca i koji su vec igrali za Jedinstvo i ostavili u njemu kakav-takav trag, IGRACI CIJE ZAHTJEVE I USLOVE MOZEMO ISPUNITI. Nece se zalijetati sa nekim velikim pojacanjima cija je cijena velika.
REALNE OPCIJE: Cahtarevic(vec se vratio), Damir Sahinovic Skiba, Sanid Halilovic, Adis Dzaferovic Krci, Keranovic(ne znam sto ste se na njega nakacili kao da nema nijedan drugi golman koji moze braniti za Jedinstvo).
MOGUCE OPCIJE: Elvis Mesic i Dedic ukoliko nemaju neka velika potrazivanja.
Mada ne znam sta tu Dedic ima posebno uvjetovati.Nije Messi. Jedinstvo je od njega napravilo igraca, a do jucer je igrao za Krajisnik i pred nama ljubio njihov grb.
MALO MOGUCE OPCIJE ili cak NEMOGUCE(price po kuloarima): Adis Stambolija, Ekrem Hodzic, Milos Galin, Ervin Seta.
Posto se kod nas sve najvaznije desava u 5 do 12, moguce je jos dosta prica i raspleta, a moguce da nas iznenade i nekim zvucnim imenom. Moguca su jos dva-tri pojacanja sa strane ili iz nekih drugih liga i drzava. Ostaje da se vidi.
Misljenja sam da ovi igraci, uz Cizmica, Kovacevica, Sejdica i jos nekolicinu mladjih mogu nesto napraviti u ovoj ligi uz uslove:
DA IM SE REDOVNO IZMIRUJU OBAVEZE(dajte im ono sto im pripada i pustitet ih neka igraju)
DA IH NE HJEBU U ZDRAV MOZAK
DA IM SE NE RADI IZA LEDJA
DA SE MOTIVISU I DA IMAJU VOLJU IGRATI ZA JEDINSTVO (naravno tu opet dolazi redovna plata koja je kljucni faktor motivacije)
ZDRAVA ATMOSFERA U KLUBU
REDOVNA I DOBRA POSJECENOST UTAKMICA (to zavisi isljucivo od igraca).
Otisao je iz Jedinstva . Ja mislim da je u Zvijezdu iz Gradačca otisao , tako je najavio .Kapellen je napisao/la:Jel zna neko sta se desilo sa Slomica,jel nasao novi angazman ili je ostao? pozz iz Tuzle