Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Pa nekoliko ih ima, koji valja od njih
- EdenHazard
- Kontakt:
iskreno u svakom ces naci gresaka, pa vidi, malo procitaj koji ti se svidi skini sebigojzerica je napisao/la:Pa nekoliko ih ima, koji valja od njih

ja igram s peseditovim 3.8 patchom s tim da sam sebi ubacio nasu ligu umjesto grcke
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ode jos bar tri mjeseca mog zivota 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i to je to? pa sta rade, ko da uopste nije fox engine, kao da su malo unaprijedili trenutni
moraju i mogu dosta jos izvuci iz tog enginea, jer je sposoban za dosta toga
ne znam drug ni mene ovo nije previse ocaralo, ali ipak je jos rano suditi o tome, za dva dana ce biti i oficijalna prezentacija na E3 eventu, pa mozda nam japaneri malo vise kazu kako ce to izgledatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:i to je to? pa sta rade, ko da uopste nije fox engine, kao da su malo unaprijedili trenutni

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja se nadam da ce biti dobro, jer fox engine, kako sam vidio na Metal Gear Solidu ima dosta toga pokazati, iako nije pravljen za next gen, dosta dobro izgleda, a PES se cini kao da iskoristava jedva 10 posto tog enginea, pogledaj samo sliku gdje drzi trofej, lame
nadam se da ce i boje biti svjetlije, da ce osvjetljenje biti dobro, nekako kad igram PES sve mi tmurno
nadam se da ce i boje biti svjetlije, da ce osvjetljenje biti dobro, nekako kad igram PES sve mi tmurno
Slažem se... Isto , pogledajte recimo , ovu sliku u desnom donjem uglu , gdje se ova dvojica "hrvaju" za loptu , jednostavno , ne izgledaju živo igrači .. Isto kao što su i dosad izgledali . Jednostavno nekako robotično .. Ili recimo ova slika u sredini na gornjoj polovici , igrač sa brojem 8 što trči ..
Skinuo sam Pes 2013 bht premier liga v2 ali imam problem ne prikazuje mi rezultat i vrijeme u toku utakmice.Na tom mjestu je prekriveno bijelom bojom,samo se vidi koji timovi igraju utakmicu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
s kojim timom igras ?Napoli je napisao/la:Skinuo sam Pes 2013 bht premier liga v2 ali imam problem ne prikazuje mi rezultat i vrijeme u toku utakmice.Na tom mjestu je prekriveno bijelom bojom,samo se vidi koji timovi igraju utakmicu
De Gea
Rafael Jones Vidic Coentrao
Busquets Cleverley
Nani Rooney Young
Aguero
Moj sasatav nakon 3 sezone
Busquets Cleverley
Nani Rooney Young
Aguero

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
- schweinsteiger
- Kontakt:
a poceo si sa Unitedom?Fergie je napisao/la:De Gea
Busquets Cleverley
Nani Rooney Young
Aguero
#miasanmia
Jesam, vise mi dosadilo pocinjati sa onim amaterima, sve sam probao, isprekucavao, osvajao, pokupovao, vise puta, tako da...
Sad mi je zanimljivo da vodim United, ali sa pravim igracima i tako to. Ako me razumijes...
Sad mi je zanimljivo da vodim United, ali sa pravim igracima i tako to. Ako me razumijes...
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
e Boga mi nakon 3 sezone, sastav ti je preloš.. vrijedan spomena je Aguera a koliko vidim samo si ih trojicu doveo
Dajte predlozite nekog zanimljivog..Igrao sam sa Leedsom osvojio sve sto sam mogao...
eintracht braunschweigHibridLOL je napisao/la:Dajte predlozite nekog zanimljivog..Igrao sam sa Leedsom osvojio sve sto sam mogao...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
- Kontakt:
AS Monaco.HibridLOL je napisao/la:Dajte predlozite nekog zanimljivog..Igrao sam sa Leedsom osvojio sve sto sam mogao...
.
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
HibridLOL je napisao/la:Dajte predlozite nekog zanimljivog..Igrao sam sa Leedsom osvojio sve sto sam mogao...

vrati njih na staze stare slave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.