licno znam zimica i vjeruj da on dobro zna kvalitete ili manjak istih ekipa u NLB ligi, hajde da nam igraju klinac, majstorovic, camdzic, ... koji bi ovo bila prva sezona u NLB, ali zimic koji je sjeo na klupu bosne prije 4-5 godina i otprilike je toliko je u NLB ili sehovic koji je na klupi bosne o 2005, pa cak i pasalic koji je debitovao 2007 znaju veoma dobro koliko ko vrjedi u NLBamerosm je napisao/la:Nermine upravo, si kroz ovaj tekst ono moje potvrdio. Nije problem u Ikonicu, Ivanovicu i malo starijim igracima, znaju oni da se ne treba opustati, on je ovu izjavu plasirao na mladje tu mislim na jednog Zimica, Sehovica itd. Zna covijek da su jos mladi i odgrali dvije dobre utakmice i oni odmah misle da su za NBA lige i zeli prvenstveno njih spustiti na zemlju, ima covijek iskustva zna sta radi, mozda je ovo samo prica za medije gdje ne zeli da se vrsi pritisak na ekipu, sto je Mourinho u fudbalu to je za mene Vukoicic u kosarci, covijek skrece pritisak javnosti sa ekipe.
a ako je za publiku, to vec neznam, ali bilo ko pogleda tabelu i vidi na zadnjem mjestu vojvodinu upitat ce se o cemu ovaj prica