Sinoc se probudim pred tekmu zena me glede i govori ti nisi normalan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fakat ,neka dogovore prijateljsku sa San Marinom pa neka ih pobijede ako ne mogu nikoga drugogAYAN je napisao/la:Više mi je na vrh glave ovih "nesretnih poraza".
Mašalah! Dobro smo i prošli...
15.08.mandraX je napisao/la:Kad igramo protiv Velsa?
+ 1Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam koji vam je racku.. Pa u tom trenutku je na terenu bilo 5,6 NE standardnih ljudi... Kada budu cijelu utakmicu igralo svih nasih najboljih 11 onda mozemo nesto s*ati protiv Safeta (iako ga ne volim jer je pitar). Covjek pogrijesio, pa sta![]()
Niko od nas inace nikad ne grijesi, a ni Puyol, Terry, Spahic, i sl.
Covjek je vidio da sa ovim nekima ne ide, sada ce zovnuti za Wels Cocalica i Zukanovica, pa mozda se bas pokazu.. Polako ljudi, ovo su prijateljske tekme, i poraz ne znaci nista (osim naravno koeficijent nesto malo, euforija...) a da smo pobjedili bili bi najjaci na svijetu, dosla bi Slovacka i otresla bi nas ko slinu, jer ko su to oni da nas pobjede a mi dobili Mexica.. Ljudi su tamo vec odigrali utakmicu, i aklimatizovani su.. Nasi su tu tek 3 dana, i normalno da je drugacije.. Meni ovaj poraz ni malo ne smeta, osim sto sam rokno na kladionici iz X/X...![]()
Vranjesu zbog onih makazica treba pasos oduzeti a da ne govorim o novom pozivanju za reprezentaciju.vm22 je napisao/la:![]()
A kralja Vranjesa... Neka sam vala gledo
![]()
Postao/la Elegant dana 27 maj 2012, 12:29
Vazno je da su pojedini vec popljuvali novajlije na osnovu 40. min. igre. Ajde sad neka Safet zovne famozne igracine koje "fale" pa i njih popljujete.
Vecina vas veze nema sa fudbalom.
E ovo je meni lijepa vijest,zayebi ti naše igrače padavičare.SaltCityAttack je napisao/la:...da me jedan clan ovog foruma pozno i javio se
nick rodjak navijac Veleza covjek me sasvim slucajno prepoznao i tu smo malo pricali cugnuli bilo nam fino pravo...
Nije Vranješ kriv momak zna da je flop ali šta je bilo na umu Sušiću kad ga je pozvao.silver78 je napisao/la:Vranjesu zbog onih makazica treba pasos oduzeti a da ne govorim o novom pozivanju za reprezentaciju.vm22 je napisao/la:![]()
A kralja Vranjesa... Neka sam vala gledo
![]()
Nevjerovatno ovo dugo nisam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.