Pogledaj šta je NoName napisao na stranici broj 7 ove teme

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pogledaj šta je NoName napisao na stranici broj 7 ove teme
imamo 10 zutihretro je napisao/la:Imamo boljeg Dzeku, imamo majstora Lulica, imamo Pjanica, Papca(bar u barazu), Medunjanina, a sve to nismo imali u proslom barazu.
Ibrici nam igrao beka, Medunjaninu u Zenici prvi nastup bio, Pjanic je bio losiji, neiskuniji, Misimovic nije igrao.
Sabura.
Hajde molim te mi napisi,koji ce to nasi igraci dobiti zuti karton u prvoj utakmici da mogu odigrati na kladionici i da zaradim neku lovu,kad vec ispadamo!!???Molim te,nemoj da budes sebican....vidim da znas i na kojem igracu ce biti oni napravljeni,pa ne sumnjam u tvoje mogucnostiNecromacer je napisao/la:KOntaju li pojedinci ovdje da iimamo 3 defanzivna igraca koji nece igrati u prvoj tekmi...kontaju li pojedinci ovdje da imamo na to jos 10 kartoniranih igraca, sto je haman komplet repka, a mi nemamo adekvatne zamjene. Kontaju li pojedinci da cemo dobiti u domacoj tekmi bar 6 zutih kartona, od toga pola na Ronaldu?!! Necu da kukuam, ali nemojte mi slaviti ovuda sto smo Portugala izvukli...moras biti **** glup i djetinjast za takve poteze. Hvala Fifi i Uefi na ovoj ociglednoj steli...nemoj slucajno da nas pustite ni na jedno veliko takmicenje lopovi.
VanBasten je napisao/la:Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj
mrjasmin je napisao/la:barbarez je napisao/la:Ljudi imaju pravo misliti i govoriti sta hoce.Svako sam odgovara za svoja dijela.Ja sam prvi molio dragog Boga da nam pomogne,ali zar svi vi koji Boga spominjete u bilo kakvom kontekstu,dal tako sto pricate da ne postoji ,ili je digao ruke od nas,zar zaista mislite da se Bog dragi zamara glupostima kakav je fudbal.Koliko god mi tu igru,pazite igru, voljeli realno je da je to jedna velika glupost,u poredjenju sa kakvim se sve stvarima stanovnostvo susrece i za sta sve traze pomoc i od njega samog.Nemam namjeru nekom pamet soliti i ispravljati krive Drine,ali je jedna stvar ocita da ljudi razmisljaju kako je Bog u njihovoj sluzbi,a ne obratno.Zapitate li se sta ste vi uradili da bi vam on svakojake gluposti koje trazite ispunio.Covjek je jedan proklet insan i ne zahvalan,a oni koji ne vjeruju ,imaju to pravo,ali mi ih je zaista zao.Uglavnom otisao sam malo od teme,ali ne mogu da citam primitivne i neinteligentne postove,njima na cast.Svim onim koji makar malo vjeruju,shvatice da je Bog ljude stavljao na puno teza iskusenja od dobijanja Portugala u barazu .Uglavnom ne treba biti glup,treba biti hrabar kao i u Francuskoj i vjerovati u sebe ,jer kad u nesto vjerujes desice ti se.Stvarno mi je zao ovih sto ne vjeruju,ali na to imaju apsolutno pravo.i onda nema potrebe da psuju nesto u sto ne vjeruju i provociraju druge,a zele onda svoje pravo da ne vjeruju.Smijesno i zalosno.Pozdrav.
P.S.Sretno zamjevi,nismo imali srece ,ali treba se boriti hrabro.
To je to, Miroslave. To je to VanBastenu!VanBasten je napisao/la:Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj
Od toga,po meni,samo 2 nenadoknadiva(Spaha i Rahimic)budjavi je napisao/la:imamo 10 zutihretro je napisao/la:Imamo boljeg Dzeku, imamo majstora Lulica, imamo Pjanica, Papca(bar u barazu), Medunjanina, a sve to nismo imali u proslom barazu.
Ibrici nam igrao beka, Medunjaninu u Zenici prvi nastup bio, Pjanic je bio losiji, neiskuniji, Misimovic nije igrao.
Sabura.
Ma to je to. Nemam ja puno razloga da ne vjerujem nasim momcima koliko sam UVJEREN da ce to sudije odradit kao i protiv Francuza, mozda samo na drugi nacin. Zuti za Spahu, Pjanica i jos ponekog u prvoj tekmi i ASTA LA VISTA!NoName je napisao/la:Joj sad ćeš nagrebusiti ovdje bolan. Nemoj govoriti šta misliš, samo govori YES YES i stavljaj slike Ronalda kako plače.HOPLIT je napisao/la:Izgubljeni bodovi protiv Rumunije i Albanije su razlog neodlaska Bosne na EP. Ne možemo dobiti Portugal u 2 utakmice. Očekujem poraz od 0:1 u Zenici i blamažu u Portugalu ( kartoni su razlog tome). Utjeha je najlakša moguća grupa u kvalama za SP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.