Rekonstrukcija stadiona u BiH

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 nov 2011, 09:32

karameldar je napisao/la: Nek ti znas bolje nego eksperti iz Uefe.
pa momak i jest u jednom od timova Uefe za BiH.Zato i moze otici na stadion i sve pogledati.Budi sretan sto ti ista i napise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2011, 11:11

Sjecam se prije rata na Tusnju je bio valjak i to veliki koji je na sebi imao špiceve duge za bušenje. Bio je parkiran tamo kod ulaza za vozila hitne pomoci. Drenaza je uvijek bila u izvrsnom stanju, ne sjecam se nikada da su bile bare na terenu.
Znaci da to i nije sada neko novo otkrice, samo sto je sada sigurno tehnoloski naprednije. Takvu masinu bi trebao imati svaki bolji stadion u BiH.
Vremenom se iznad drenaze, slojeva šljunka i pjeska stvori sloj nepropusni od nakupina atmosferskih necistoca utabane zemlje koja gubi na propusnosti...
Onda je potrebno uraditi busenje do tog nasipa sljunka.
Ovo je pravi potez i mislim da ce teren Bilinog polja poslije ovog rada biti dosta dobar, uz to busenje terena dovodi i kisik u zemlju koji je prijeko potreban za rast trave na fudbalskim terenima.
Odlican potez, vidjecete. Tek ce u proljece dato pravi ucinak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 09 nov 2011, 15:44

Nema travnjaka što ga duvno ima,a i uskoro završenu tribinu sa oko 2000 sjedalica za jedno malo misto i previše,svaka im čast.,a mi u Livnu ni ograde nemamo.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 nov 2011, 22:10

Zenicani razocarali ste me pravo. Ja sam mislio sad necu moci sve slike terena pregledati,a ono nema nijedne. :mrgreen:
YNWA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 nov 2011, 23:38

karameldar je napisao/la:Zenicani razocarali ste me pravo. Ja sam mislio sad necu moci sve slike terena pregledati,a ono nema nijedne. :mrgreen:
Nisam ni ocekivao iskreno... svakom mrsko a stadion mu ispred nosa. Dajte barem link gdje mozemo da pregledamo slike od danasnjeg stanja terena.
Osim - drugo ime za Želju !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 nov 2011, 00:13

nikad necete vise slike dobit ni od jednog zenicanina , prosli put vam je emir stavio slike i stvorili ste najvecu urotu da se neigra u zenici i ispljuvali i zenicu i bilino polje tako da slike nece biti sem sto dobijete od novinara
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 10 nov 2011, 00:35

rossoner je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Zenicani razocarali ste me pravo. Ja sam mislio sad necu moci sve slike terena pregledati,a ono nema nijedne. :mrgreen:
Nisam ni ocekivao iskreno... svakom mrsko a stadion mu ispred nosa. Dajte barem link gdje mozemo da pregledamo slike od danasnjeg stanja terena.

eto mrsko nam je STA JE nes ba nikad dobiz slike i STA SAD
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 10 nov 2011, 00:50

sta je ovo :S

slika

PA nije sajam krompira nego utakmica :S
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 10 nov 2011, 01:03

adnan_hzsa je napisao/la:sta je ovo :S

slika

PA nije sajam krompira nego utakmica :S

pa ti da nisi tolko prepotentan i poglup procito bi post od momka iz zenice na temi baraz, al posto si sve ovo gore navedeno ti misli i dalje da je sajam krompira
UNITED CONVICTS ! ! !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 nov 2011, 01:04

travnjak stadiona u Zenici je skandalozan mozda i najgori u Evropi! za to su rkivi ljudi iz Celika i NSBIH,mogli smo jos prije mjesec dana promjeniti citav teren kao i Turci,to ne bi kostalo vise od 100 000 eura,pomogla bi nam i UEFA sigurno,ali sta je tu je...gledao sam veceras na ftv ovaj snimak...navodno su posuli pijesak po terenu,sad sta to znaci ne znam..moguce da ce sad posuti vodu po njemu pa da to sve upije u travu,pardon Zenicko blato! ruzno zaista..ali eto opet takav teren vise odgovara nama,nego Ronaldu,Naniju..

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 10 nov 2011, 01:11

opcija:prijavi post
UNITED CONVICTS ! ! !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 nov 2011, 01:27

avenija je napisao/la:nikad necete vise slike dobit ni od jednog zenicanina , prosli put vam je emir stavio slike i stvorili ste najvecu urotu da se neigra u zenici i ispljuvali i zenicu i bilino polje tako da slike nece biti sem sto dobijete od novinara

Haha, simpatično je kad se ZeniĆanin digne, kao on nešto šatro inat ima... I još nešto: Nemam niti sam ikada imao išta protiv repke u Zenici, što se mene tiče nek igra doživotno, ali ti mi pričaj o uslovima i kvaliteti terena kako ste giganti. TEREN JE KATASTROFA, samo je vam extra. Nemoj zezat majke ti, radi nešto pametnije osim što pišeš gluposti. I ti i andergraund. A slike se nađu na drugom mjestu začas. Puno mislite da od vas to nešto zavisi hoću li ja pogledati slike ili neću, smorovi jedni, koliko tema istovremeno imate otvorenih, samo to radite u životu.

I naravno, Emiru hvala na slikama od prošli put! :D

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 10 nov 2011, 10:44

Biti ce teren dobar nemojte frku dizati.Ljudi dovukli najbolju masinu na ovim prostorima da srede,polako.Ovaj govori Celik kriv ? Zasto ce Celik biti kriv ? Celik koji je 9 miliona u dugovima da jos mjenja travnjak ? Svoje utakmice su odgodili radi reprezentacije i opet Celik kriv.Sta sve neces procitati.Sve u svemu biti ce stadion spreman,to ce se vidjeti u petak :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 nov 2011, 12:15

Ljudi moji sta vam je teren se polako priprema i bice do sutra u puno boljem izdanju,bas sam prolazio oko 10 sati rade ljudi punom parom BICE TO SVE KAKO TREBA....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 10 nov 2011, 12:38

Ko financira ove radove na BP?
YNWA!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 nov 2011, 13:26

HOPLIT je napisao/la:Ko financira ove radove na BP?
Upravnik mjesne zajednice Maoca Gornja...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 10 nov 2011, 13:39

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Ko financira ove radove na BP?
Upravnik mjesne zajednice Maoca Gornja...
U jbt ko bi reko da Meho ima tolko para.
YNWA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 nov 2011, 13:48

Emir ZENICA je napisao/la:Biti ce teren dobar nemojte frku dizati.Ljudi dovukli najbolju masinu na ovim prostorima da srede,polako.Ovaj govori Celik kriv ? Zasto ce Celik biti kriv ? Celik koji je 9 miliona u dugovima da jos mjenja travnjak ? Svoje utakmice su odgodili radi reprezentacije i opet Celik kriv.Sta sve neces procitati.Sve u svemu biti ce stadion spreman,to ce se vidjeti u petak :D
Ma ko krivi Celik nije upucen ni sekunde. Uvijek ima debila drug. Kriva je drzava i NSFSBIH sto nemamo travnjaka u BiH da valja i po kisi i po suncu...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 nov 2011, 13:54

na teren je posut sljunak koji ce omoguciti da se ne stvara blato i ne zadrzava voda jer najavljuju kisu u petak ... a prekrice to trava nece bas izgledat ko da se asfaltira a ne uredjuje travnjak ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 nov 2011, 16:42

Svaka čast zeničanima što su ovako zajebali uefu. Sutra će portugalci da polome noge !!! :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.