pa momak i jest u jednom od timova Uefe za BiH.Zato i moze otici na stadion i sve pogledati.Budi sretan sto ti ista i napisekarameldar je napisao/la: Nek ti znas bolje nego eksperti iz Uefe.

pa momak i jest u jednom od timova Uefe za BiH.Zato i moze otici na stadion i sve pogledati.Budi sretan sto ti ista i napisekarameldar je napisao/la: Nek ti znas bolje nego eksperti iz Uefe.
Nisam ni ocekivao iskreno... svakom mrsko a stadion mu ispred nosa. Dajte barem link gdje mozemo da pregledamo slike od danasnjeg stanja terena.karameldar je napisao/la:Zenicani razocarali ste me pravo. Ja sam mislio sad necu moci sve slike terena pregledati,a ono nema nijedne.
rossoner je napisao/la:Nisam ni ocekivao iskreno... svakom mrsko a stadion mu ispred nosa. Dajte barem link gdje mozemo da pregledamo slike od danasnjeg stanja terena.karameldar je napisao/la:Zenicani razocarali ste me pravo. Ja sam mislio sad necu moci sve slike terena pregledati,a ono nema nijedne.
adnan_hzsa je napisao/la:sta je ovo :S
PA nije sajam krompira nego utakmica :S
avenija je napisao/la:nikad necete vise slike dobit ni od jednog zenicanina , prosli put vam je emir stavio slike i stvorili ste najvecu urotu da se neigra u zenici i ispljuvali i zenicu i bilino polje tako da slike nece biti sem sto dobijete od novinara
Upravnik mjesne zajednice Maoca Gornja...HOPLIT je napisao/la:Ko financira ove radove na BP?
U jbt ko bi reko da Meho ima tolko para.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Upravnik mjesne zajednice Maoca Gornja...HOPLIT je napisao/la:Ko financira ove radove na BP?
Ma ko krivi Celik nije upucen ni sekunde. Uvijek ima debila drug. Kriva je drzava i NSFSBIH sto nemamo travnjaka u BiH da valja i po kisi i po suncu...Emir ZENICA je napisao/la:Biti ce teren dobar nemojte frku dizati.Ljudi dovukli najbolju masinu na ovim prostorima da srede,polako.Ovaj govori Celik kriv ? Zasto ce Celik biti kriv ? Celik koji je 9 miliona u dugovima da jos mjenja travnjak ? Svoje utakmice su odgodili radi reprezentacije i opet Celik kriv.Sta sve neces procitati.Sve u svemu biti ce stadion spreman,to ce se vidjeti u petak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.