KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Citava bivsa ex - Jugoslavija sto se tice mladih igraca je u knock - downu. Partizan je igrao jedno vrijeme tako, ali sada vjerovatno nece. Sve se vise okrece provjerenim igracima.
A velika je uloga stalno, Euroliga i NLB, pa poslije domace prvenstvo.
Prije je u Jugoslaviji igrac sa 18 godina igrao po 25 minuta, a sada presjedi citavu sezonu na klupi.
Prije je u Jugoslaviji igrac sa 18 godina igrao po 25 minuta, a sada presjedi citavu sezonu na klupi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Citava bivsa ex - Jugoslavija sto se tice mladih igraca je u knock - downu. Partizan je igrao jedno vrijeme tako, ali sada vjerovatno nece. Sve se vise okrece provjerenim igracima.
Juga je bila juga!!
Nema talenata vise.
Perovic,dedovic,velickovic,da ih ne nabrajam vise "sve je to uzvikano!!
Prije su djeca zivila za kosarku,sada je prioritet da se zivi od kosarke "jedan ugovor i forma ide dole"
- storm_raider
- Kontakt:
Bas naprotiv, talenta ima i bice na ovim prostorima uvijek.
Nema kvalitetne domace lige i koncentracije kosarkaskog kvaliteta koji ce se zadrzati u zemlji dobrim ugovorima, jakim sponzorima, kvalitetnom kosarkaskom infrastrukturom i sportskim okruzenjem unutar i van treninga.
Nema kvalitetne domace lige i koncentracije kosarkaskog kvaliteta koji ce se zadrzati u zemlji dobrim ugovorima, jakim sponzorima, kvalitetnom kosarkaskom infrastrukturom i sportskim okruzenjem unutar i van treninga.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zar je adria liga tolika slaba?storm_raider je napisao/la:Bas naprotiv, talenta ima i bice na ovim prostorima uvijek.
Ti talenti odu u evropu pa se usute.
Mislim postanu solidni igraci,ali daleko od onogo sto smo prije imali!
- storm_raider
- Kontakt:
Jadranska liga jeste jaka i negdje je u Europi na trece ili cetvrtom mjestu. Kada uporedis da je jugoslovenska liga, poslije NBA lige, bile vjerovatno najjaca na svijetu, onda vidis razliku. Napisao sam ti gore: dobri ugovori, jaki sponzori, kvalitetna kosarkaska infrastruktura i sportsko okruzenje unutar i van treninga. Jak, stabilan sportski kolektiv sa svim tim se podrazumjeva. U svim turbulencijama u zadnih 20 godina se izgubila ta prepoznatljiva jugoslovenska skola kosarke, zbog svih kontra efekata koje su iste donijele. Srbija i Crna Gora donekle njeguju to jos i vrlo malo Hrvatska. Mi smo se izgubili, sto je razumljivo. To je odgovor na tvoje pitanje. Talenta ima i bice uvijek na ovim prostorima, bez obzira koji sport da je u pitanju - nama maste ne nedostaje, ali nema kvalitetnog rada s njima.doe78 je napisao/la:Zar je adria liga tolika slaba?storm_raider je napisao/la:Bas naprotiv, talenta ima i bice na ovim prostorima uvijek.
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Jadranska liga jeste jaka i negdje je u Europi na trece ili cetvrtom mjestu. Kada uporedis da je jugoslovenska liga, poslije NBA lige, bile vjerovatno najjaca na svijetu, onda vidis razliku. Napisao sam ti gore: dobri ugovori, jaki sponzori, kvalitetna kosarkaska infrastruktura i sportsko okruzenje unutar i van treninga. Jak, stabilan sportski kolektiv sa svim tim se podrazumjeva. U svim turbulencijama u zadnih 20 godina se izgubila ta prepoznatljiva jugoslovenska skola kosarke, zbog svih kontra efekata koje su iste donijele. Srbija i Crna Gora donekle njeguju to jos i vrlo malo Hrvatska. Mi smo se izgubili, sto je razumljivo. To je odgovor na tvoje pitanje. Talenta ima i bice uvijek na ovim prostorima, bez obzira koji sport da je u pitanju - nama maste ne nedostaje, ali nema kvalitetnog rada s njima.doe78 je napisao/la:Zar je adria liga tolika slaba?storm_raider je napisao/la:Bas naprotiv, talenta ima i bice na ovim prostorima uvijek.
Ne znam nekako nema vise tog zara kojeg je bilo prije.
U pravu si za ovo " da nedostaje kvalitetna kosarkaska infrastruktura i sportsko okruzenje unutar i van treninga.
Mislim da je kosarka malo izgubila na popularnosti,jer rijetko koji domaci uzor uspije vani!
Ocekivano raskinut ugovor sa Ejsijem. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ocekivano raskinut ugovor sa Ejsijem.
Nagovjestio sam ovakav rasplet odmah nakon poraza od Milana

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Bertans u Partizanu?
Pa dobro,talentovan je igrač,mlad je...ima solidnu statistiku u Olimpiji u ABA ligi ove sezone( 4.2 p,1.5sk,0.6 ass),za svoje godine..Ima dobre procente šute,kao i svi igrači sa Baltika...mislim da bi mogao biti pojačanje.Nadam se.Baš me interesuje koga će dovesti za pleja?

@neno tvoje misljenje o jaramazu,andjusicu,bogdanovicu,besovicu,djekicu,miljenovicu,pa i lucicu? i analiza. jako me zanima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
niko nista ne pise. pa dobro ja cu. koje samaranje od radnickog. stvar je prosta. jovanovic zna spremiti taktiku ali je ne zna prilagoditi tokom tekme
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zaboravio sam ti odgovoriti na ovo. Odgovorit cu uskoro.DANTES je napisao/la:@neno tvoje misljenje o jaramazu,andjusicu,bogdanovicu,besovicu,djekicu,miljenovicu,pa i lucicu? i analiza. jako me zanima
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Od upucenih u desavanja u KK Partizan, saznaje se da ce novi plejmejker Partizana postati Vlado Ilijevski...
Vidjecemo uskoro je li to tacno, mada kazu da je to gotova stvar.
Vidjecemo uskoro je li to tacno, mada kazu da je to gotova stvar.
Danas kontra makabejaca. da li mozemo? dobili smo ih sa pekmeno u el, sada tesko! ali sto da ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Danas kontra makabejaca. da li mozemo? dobili smo ih sa pekmeno u el, sada tesko! ali sto da ne?
Ja imam osjećaj da se može dobiti ovo danas....
Maccabi se nudio sve vrijeme, posljednih pet minuta utakmice su zabili 6 poena, ali ne mozes ti pobijediti ni Borac iz Cacka kad Bozic kao plej ne gleda raspored igraca na terenu, pa pravi glupe korake, kad Cakarevic gadja Andjusica loptom u ledja
i na kraju, kad u odlucujucim trenucima promasujes slobodna.

i bez krstenog pleja. i sa mutavim trenerom. a ekipa ima sjajan potencijal. steta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 4 gosta.