Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Pa šta bi sa Walkerom, inače najboljim desnim bekom u Engleskoj ligi? 

Naporan si i neinteligentan. To je možda napisao neki drugi simpatizer Tottenhama ovde, a ne ja.Bosco je napisao/la:Pa šta bi sa Walkerom, inače najboljim desnim bekom u Engleskoj ligi?
E moj parmače, možda sam se i obraćao nekom drugom, a ne tebi.dzonvejn je napisao/la:Naporan si i neinteligentan. To je možda napisao neki drugi simpatizer Tottenhama ovde, a ne ja.Bosco je napisao/la:Pa šta bi sa Walkerom, inače najboljim desnim bekom u Engleskoj ligi?

Kome si se obraćao, novinaru The Suna?Bosco je napisao/la: E moj parmače, možda sam se i obraćao nekom drugom, a ne tebi.Da sam imao namjeru čut tvoje retardirano mišljenje citirao bih te.

-
- Kontakt:
dzonvejn je napisao/la:Kome si se obraćao, novinaru The Suna?Bosco je napisao/la: E moj parmače, možda sam se i obraćao nekom drugom, a ne tebi.Da sam imao namjeru čut tvoje retardirano mišljenje citirao bih te.
Strašan si, mali, strašan.

@dzonvejn pa Walker nije toliko los, a i mlad je jos uvijek, ja bih prije nabavio centralne odbranbene koji valjaju a ne Dawson vise povrijedjen nego zdrav isto tako i King i Gallas.. Jedini Kaboul jak fizicki, a meni je zao ovih "navijaca" Arsenala, klub im igra dobro 2-3 utakmice i odmah se ponadaju a nazalost ce se razocarati na kraju sezone :*
The Sun je smeće koje niko ne prati kao i tvoj mali klub kojeg simpatiziraš, dakle nisam se njima obraćao. Ako pogodiš kome jesam dadnem ti čololadu...dzonvejn je napisao/la: Kome si se obraćao, novinaru The Suna?Strašan si, mali, strašan.
što je najgore Bosco na temi Arsenala se pisalo da je walker bolji od sagne i to ne od strane navijača totta.
sagna i posle povrede pokazuje da je najbolji

Vođa zna.
Najbolji desni bek u ligi je Richards, i to daleko. Poslije njega Ivanović i Sagna.nedim1993 je napisao/la:što je najgore Bosco na temi Arsenala se pisalo da je walker bolji od sagne i to ne od strane navijača totta.![]()
dzonvejn je napisao/la:Najbolji desni bek u ligi je Richards, i to daleko. Poslije njega Ivanović i Sagna.nedim1993 je napisao/la:što je najgore Bosco na temi Arsenala se pisalo da je walker bolji od sagne i to ne od strane navijača totta.![]()

Vođa zna.
Muamba decko sretno ti, nadam se da ces ozdraviti, sve najbolje.. Dobra odluka da se utakmica prekine.. 

Muamba si stanje pogoršalo

- BeyKopites
- Kontakt:
nažalost ...bazeni je napisao/la:Muamba si stanje pogoršalo![]()
![]()
![]()
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nadam se da ce prezivjeti i oporaviti se,strasan talent..
Dragi Harry vrijeme ti je da odes, hvala na svemu ali dovidjenja 

Već 4 kola bez pobjede očito je kriza igre i rezultata uzela maha , sve ono dobro što se napravilo dosad bi moglo pasti u vodu sad pred kraj
Od sigurnog 3 mjesta i velike prednosti u odnosu na konkurente sad i 4 pozicija dolazi u pitanje Chelsea već sad puše za vratom ali ide vam na ruku današnji poraz plavaca.

Od sigurnog 3 mjesta i velike prednosti u odnosu na konkurente sad i 4 pozicija dolazi u pitanje Chelsea već sad puše za vratom ali ide vam na ruku današnji poraz plavaca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kakwa je igra ? jel smor za gledat 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dosta dobar Tottenham, pokretljiv, motiviran, ofanzivan sto je najvaznije.
Definitivno rezultat od 0:0 nije prava slika dogadjanja.
Bilo je prilika, stativa, precki... 0:0
Definitivno rezultat od 0:0 nije prava slika dogadjanja.
Bilo je prilika, stativa, precki... 0:0

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kako te nije stid to reći? pa gledaj dokle vas je odveo i kakav je tim od tottenhema napraviobelefront je napisao/la:Dragi Harry vrijeme ti je da odes, hvala na svemu ali dovidjenja
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.