Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Henderson
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Henderson » 23 feb 2012, 14:15

slika
2011/2012 broj klubova 0. Neka se zna koliko su Englezi imali predstavnika među 8 najboljih.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 feb 2012, 14:33

Faraon iz Visokog je napisao/la:Vidjeli smo kako se treca ekipa predstavila protiv 14 iz engleske,jedva ih dobise
Cuj jedva ih dobise :lol: :lol: :lol:

Ljudi presli centra nisu kako treba drugom timu Valencije.
A taj Stoke u EPL niko kuci ne moze dobit.

Da napomeemo kad vec ides iz krajnosti u krajnost da je City u 90 minuti dobio Villareal kuci a taj Villareal je 18 u Primeri ;)

@ Munib - :lol: Car

Sto se tice koja je jaca , sve je to u 5 deka.Da Englezi nisu puhali svoju ligu i marketinski i finansijski ne bi bilo toliko polemike ko je gdje.Ovako se naravno jedva docekalo da odapnu Englezi pa da se raspe paljba po njima.
Medjutim i sa razlogom.Klubovi koji bacaju novac nisu u stanju proci klubove kao sto pojedini rekose "koji bi se borili za opstanak u strasnom EPL". :lol:

EPL je najgledivija radi termina odigravanja.
Licno najvise pratim Seria A i Bundesku.Dvije po meni najzanimljivije lige i najujednacenije.Mada ove godine Primera je zaista prezanimljiva.Od 3 mjesta do 18-nestog razlika je u 10 bodova :shock:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 feb 2012, 22:24

Jest @Munib car, a to sto @Munib car nije pogledao utakmice tih ekipa to je druga stvar. Pa za Swansea inace kazu Swanselona, pa vi vidite sto ne igraju najbolje, ljudi imaju bruku dodavanja po utakmici i stvarno igraju dobar fudbal. i da mu se analizira post jos svasta bi se moglo naci, ali mi mrsko. Uostalom lijep fudbal nije znak kvalitete.
Celik!3,2,2.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 feb 2012, 22:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest @Munib car, a to sto @Munib car nije pogledao utakmice tih ekipa to je druga stvar. Pa za Swansea inace kazu Swanselona, pa vi vidite sto ne igraju najbolje, ljudi imaju bruku dodavanja po utakmici i stvarno igraju dobar fudbal. i da mu se analizira post jos svasta bi se moglo naci, ali mi mrsko. Uostalom lijep fudbal nije znak kvalitete.
Pa pusti to jarane, samo 7 ekipa je u Španiji dalo 30 i više golova u Italiji 9.
Nego, u EPL nam svima različiti ukusi a kada je u pitanju ova tema dišemo kao jedan :mrgreen: :D
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 23 feb 2012, 23:04

Oxygen je napisao/la:EPL je i dalje najjača liga,druga stvar je što pojedini ostrašćeni forumaši sada pametuju jer su našli uporište u vjerovatnom ispadanju Chelsea i Arsenala u knock out fazi LP,nešto čemu su oni rijetko imali priliku svjedočiti.
Ne znam kako liga od dva kluba (primera) može biti po nekima ispred,Serie A je ipak još daleko,prvenstveno zato što ne može finansijski ispratiti EPL,a infrastrukturno da i ne govorim.
Ako ćemo o kvalitetu fudbala,onda Bundes liga može komotno i na prvo mjesto.

EPL jeste u maloj krizi,ali koja to liga nije bila,već sljedeće godine će opet stvari biti kao i ranije.
Vrlo dobro napisano ;)

@Johny niko u EPL ne može dobiti Stoke na Britanniji zato što smanje dimenzije terena i onda im je lakše da se brane.Na kraju krajeva, i Valencia bi tu odigrala nulu da nije bilo Topalovog trenutka inspiracije, a pogotovo da je Stoke mogao da igra na svom smanjenom terenu.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 feb 2012, 11:36

Shanks je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:EPL je i dalje najjača liga,druga stvar je što pojedini ostrašćeni forumaši sada pametuju jer su našli uporište u vjerovatnom ispadanju Chelsea i Arsenala u knock out fazi LP,nešto čemu su oni rijetko imali priliku svjedočiti.
Ne znam kako liga od dva kluba (primera) može biti po nekima ispred,Serie A je ipak još daleko,prvenstveno zato što ne može finansijski ispratiti EPL,a infrastrukturno da i ne govorim.

EPL jeste u maloj krizi,ali koja to liga nije bila,već sljedeće godine će opet stvari biti kao i ranije.
Vrlo dobro napisano ;)

@Johny niko u EPL ne može dobiti Stoke na Britanniji zato što smanje dimenzije terena i onda im je lakše da se brane.Na kraju krajeva, i Valencia bi tu odigrala nulu da nije bilo Topalovog trenutka inspiracije, a pogotovo da je Stoke mogao da igra na svom smanjenom terenu.
Pa jesi li ti vidio koji sastav je igrao Valenciji u oba mecha sa Stokom ?

Sa onakvim timom na gostovanju gdje god da su otisli u Spaniju bez trice se ne bi vratili ;)
Stoke je najsmesnija ekipa koju sam gledao.Ekipa koja ne igra fudbal ne moze biti dobra, a na zalost i dalje dobro stoje u EPL-u na tabeli ;)

Kad si kod tih dimenzija duzinu terena skrate za nevjerovatnih 4,6 metara a sirinu za nejverovatnih 1,5 metara.
Vjerovatno im to daje nevjerovatnu alternativu u igri ?

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 12:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest @Munib car, a to sto @Munib car nije pogledao utakmice tih ekipa to je druga stvar. Pa za Swansea inace kazu Swanselona, pa vi vidite sto ne igraju najbolje, ljudi imaju bruku dodavanja po utakmici i stvarno igraju dobar fudbal. i da mu se analizira post jos svasta bi se moglo naci, ali mi mrsko. Uostalom lijep fudbal nije znak kvalitete.
:lol: Cuj Swenselona a za Norwich inace kazu Real Norwich..

Cuj nisam pogledao, kazem boli glava kakav lijep nogomet predstavljaju..
Zadnja izmjena: Munib, dana/u 24 feb 2012, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 feb 2012, 12:04

Munib je napisao/la:
:lol: Swenselona

Cuj nisam pogledao, eto boli glava kakav lijep nogomet predstavljaju te Swenselone i Wigarealone..
Treba ovog ispitati je l' sav svoj kad kaze Swanselona....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 12:12

Shanks je napisao/la:

Vrlo dobro napisano ;)

:lol: Sad je Topal kriv sto na manjim dimenzijama terena zabija golcine, sinoc Stok dobro i prosao, nego s kakvim kombinovanim sastavom je Valencia igrala u dva duela, nista o tome..

Ath. Bilbao vs ManU, da se nebi fatali za usi zbog tamo nekog baskijskog nogometa.. :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2012, 12:18

Arogantni je napisao/la:
Munib je napisao/la: Cuj nisam pogledao, eto boli glava kakav lijep nogomet predstavljaju te Swenselone i Wigarealone..
Treba ovog ispitati je l' sav svoj kad kaze Swanselona....
slika

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 feb 2012, 12:29

Vidi vidi što su se žene sastale i pričaju o nogometu ili ti ga fudbalu. Munibe neodoljivo me podsjećaš na čovjeka iz stvarnosti sa tvojim imenom :lol:
Nego otkud Valencia u EL? Zar nisu udarili na svoj rang ( doduše malo slabijeg ranga po tabeli u LP)?
Vidim Valencia kao 3. u Španiji a Cheslea 5. u EPL.
Ljubi ih majka Aroganti Munib pod pokroviteljstvom Magičnog, kakva je to kombinacija :lol:
Nego, imate li tabelu ekipa po procentu tačnih dodavanja, odnosno pasova na utakmici? Pogledajte ko drži 5 mjesto ;)

Ljubi ih majka oni se našli iživljavati na Stoku :lol:

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 12:36

Henderson je napisao/la:Vidi vidi što su se žene sastale i pričaju o nogometu ili ti ga fudbalu. Munibe neodoljivo me podsjećaš na čovjeka iz stvarnosti sa tvojim imenom :lol:
Nego otkud Valencia u EL? Zar nisu udarili na svoj rang ( doduše malo slabijeg ranga po tabeli u LP)?
Vidim Valencia kao 3. u Španiji a Cheslea 5. u EPL.
Ljubi ih majka Aroganti Munib pod pokroviteljstvom Magičnog, kakva je to kombinacija :lol:
Nego, imate li tabelu ekipa po procentu tačnih dodavanja, odnosno pasova na utakmici? Pogledajte ko drži 5 mjesto ;)

Ljubi ih majka oni se našli iživljavati na Stoku :lol:
:lol: Svasta, kakvo poredjenje...
Eto zene se sastale i pricaju o nogometu..a uletio klinjo sa statistickim podacima kako ko stoji u ligi itd, mogao si reci da Napoli sam otreso NBA ligu, sta City radi u EL :lol: gdje je LFC.. nemoj ziv bio.

Ehhh eto tabelu cekamo da ti postavis... bilo bi dobro da se LFC moze izivljavati na Stoku pa bi mozda i igrali u EL iduce godine :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2012, 12:52

Hendersone, ostrvski sine, ajde sidji sa planine... Swansealona :lol: :lol: :lol:
Jel vi decaci stvarno verujete u ovo sto pisete ili se zezate, sa nama starijim ljudima? :mrgreen:
Valencia se poigrala sa Swanealonom, kao sa Elcheom ili Badajozom.
Kakav NBA, kakvi bakraci, kad su sve engleske nade uperene u dva manchesterska kluba u EL i u cudo koje treba da se desi na Stamfordovom mostu.
Mislim, gotivim ja EPL, ne toliko kao vi, ali me uvek uveseljavaju padovi engleskih klubova, jer je to 1 klasican festival zalopojki i relativizacija.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 feb 2012, 12:55

A duša draga, to se ti iz zatvora registrovao na forum? :shock:
slika
Eto zene se sastale i pricaju o nogometu
Vidiš kako nije teško priznati. Ko prizna pola mu se prašta.
mogao si reci da Napoli sam otreso NBA ligu, sta City radi u EL
Pa ne možeš nikako sjediti na dvije stolice? Ti bi i Italiju i Španiju na Englesku. Odluči se za jednu stolicu i drži se nje. Ali kao Munib, ti si navikao da sjediše na više. U stvarnom životu si završio u zatvoru i opet ti to nije bila dovoljna opomena :lol:
bilo bi dobro da se LFC moze izivljavati na Stoku pa bi mozda i igrali u EL iduce godine
Liverpool je već obezbjedio nastup u EL naredne sezone, izbacio Stoke u Carling cupu i sada će ih izbaciti u FA cupu. Ali pojma ti nemaš o tome.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 feb 2012, 12:56

zaista se muka dodavati u Engleskoj gdje u citavoj ligi imas 2 igraca koja znaju drzati loptu a jedan od njih ima 40 banki.

Ne vrijedi diskutovati na ovu temu zaista.Pa tamo se spominju neke Swanselove za koje onaj rece da igra kao Barcelona :lol:
Ja mislim da nam je time htio reci da bi Barcelona drzala sredinu tabele u super jakom EPL-u gdje ima 20 klubova ne kao u drugim ligama samo 3-4 :lol:

Lahko je uvaliti Granadi 5 komada , haj stisni pa to ucini Swanseloni ili Vukovima :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 24 feb 2012, 13:00

Stvarno je smiješno uspoređivati sve lige s Engleskom. Pa Swanselona bi se u Španjolskoj borila za europske pozicije, vi niste niti jednom pogledali utakmicu tog tima pa zato šutite. U Španjolskoj ligi svaki tim dao oko 25-30 golova osim vodećeg dvojca koji ostatku lige nabija komplekse. Vidjet ćemo sada dvoboj Bilbao-Manchester United pa kad se pojedinci ušute.

A kao Stoke s Valenciom igralo s prvim sastavom
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 13:01

A duša draga, to se ti iz zatvora registrovao na forum?
Hendersone dobro je...

@Magica objasio
Hendersone, ostrvski sine, ajde sidji sa planine... Swansealona
Stvarno je smiješno uspoređivati sve lige s Engleskom. Pa Swanselona bi se u Španjolskoj borila za europske pozicije, vi niste niti jednom pogledali utakmicu tog tima pa zato šutite. U Španjolskoj ligi svaki tim dao oko 25-30 golova osim vodećeg dvojca koji ostatku lige nabija komplekse. Vidjet ćemo sada dvoboj Bilbao-Manchester United pa kad se pojedinci ušute.

Evo ga jos jaci :lol: vidjecemo, nego zasto da se pojedinci usute? Samo polako, doce ta tekma na red, ahhh eee stata bi bila da za usi fatate posle tamo nekog baskijskog nogometa :mrgreen: ipak ManU se bori za prvaka u NBA ligi dok Baskijski klub..
Zadnja izmjena: Munib, dana/u 24 feb 2012, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 feb 2012, 13:07

SirAlexFerguson je napisao/la:Stvarno je smiješno uspoređivati sve lige s Engleskom. Pa Swanselona bi se u Španjolskoj borila za europske pozicije, vi niste niti jednom pogledali utakmicu tog tima pa zato šutite. U Španjolskoj ligi svaki tim dao oko 25-30 golova osim vodećeg dvojca koji ostatku lige nabija komplekse. Vidjet ćemo sada dvoboj Bilbao-Manchester United pa kad se pojedinci ušute.

Pa i da izbaci United , Bilbao ?
United se bori za titulu u super, giga , mega Ligi dok se Bilbao u olinjaloj ligi bori za Evropa ligu.
To bi trebao United rjesiti sa petardom vec u prvoj utakmici.

Al izjava da bi Swanselona se borila za Evropu :lol: :lol: :lol:

Onda ja kazem da bi se Arsenal , City i Chelsea borili za opstanak u Italiji a United bi kuburio na sredini tabele Švicarske lige :lol: :lol: :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 feb 2012, 13:09

Blackburn koji spada medu najslabije ekipe EPL i na 17 mjestu je postigao 37 golova.Da daju vise golova od njih u Spaniji je poslo za rukom cak dva tima,Barceloni i Realu.
Rođen s tobom da budem

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 24 feb 2012, 13:15

Faraon iz Visokog je napisao/la:Blackburn koji spada medu najslabije ekipe EPL i na 17 mjestu je postigao 37 golova.Da daju vise golova od njih u Spaniji je poslo za rukom cak dva tima,Barceloni i Realu.
Sad je Blackburn prejak :lol: igraju nogomet boli glava dati 37 golova tj. 10 manje od Arsenala a ovaj drugi im uvali 8,9.. u Spaniji je 23 kola odigrana dok u Engleskoj 25, Ath. Bilbao je postigao 37 eto igrace protiv ManU pa oni su postigli 61 u Engleskoj eto kad je prica jos o golovima :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.