Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Head » 15 maj 2014, 00:18

Cartman je napisao/la::beba:

Amra got nothing on Daca.
Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.
Inace zanima me kakvo meso voda Medunjanin i Bicakcic.
Cuo sam da je kod Tine mala avioncek.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2014, 00:18

legenda reala je napisao/la:Ja ovaj potpis držim evo danima, al ti se ne javljaš, jbi se Ole Gunare :thumbdown:
Jesam ti rek'o da vodim vile kad krenem za BiH? Imas cekat jos godinu i vise. Ne daj se Legendo. :D Ili naleti u Oslo, onako turisticki. :cool:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 maj 2014, 00:20

treba neko otvorit temu ljepsa polovina fudbalske reprezentacije BiH i tu da pisemo o njima :D
sta mislite ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 maj 2014, 00:21

Jel morate uvijek s*at' po jednom reprezentativcu da bi istakli kvalitet drugog ?
Inače, čestitke Bići na izboru, svaka čast !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 maj 2014, 00:30

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la::beba:

Amra got nothing on Daca.
Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.
Inace zanima me kakvo meso voda Medunjanin i Bicakcic.
Cuo sam da je kod Tine mala avioncek.
na Meda ti se lože ove starije cure 25+, dok na Biča ovo od 15-18 :P

fala brate Gunare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 15 maj 2014, 00:36

cija je ova daca? :mrgreen: nesto ne citam trac novine

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2014, 00:41

slika

Lijepe patike ima Amra. :P

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 maj 2014, 00:49

Ne moze Daca meda pored Amre :cool: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 15 maj 2014, 02:09

Konzerva je napisao/la:dosta vise sa vasim "p e d e rlukom", drzi te se fudbalske taktike, niko nam nece pustiti gol u mrezu na lijepe oci.

Pustio bi Hitzelsberger da jos igra fudbal :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2014, 02:33

DonCorleone je napisao/la:Amra je slatka, ova je samo za qaranje, faca i nije neka.
pa neš je u izlog stavljat' :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 maj 2014, 05:51

Strasan momak. Odlican branic. Al ima problema sa brzim igracima. Protiv Argentine umjesto njega stavio bi Vranjesa. Ostale tekme neupitan u prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 maj 2014, 21:06

Za ovog momka nema zime, bas me interesuje gdje ce zavrsiti poslije SP, Hoffenheim je bar jedna mogucnost. Stuttgart mu je ucinio veliku uslugu, kada su ga prodali u 2. ligu. Na kraju kvalitet uvjek ispliva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 maj 2014, 00:47

Veći problem trenutno je povreda Ermina Bičakčića. Njegov menadžer me zvao i izgleda da se radi o ozbiljnoj povredi. Sada imamo informaciju da neće moći trenirati sa nama prvih 10 dana, a šta će biti dalje ne znamo. – kaže naš selektor. ovo me najvise nanerviralo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 maj 2014, 01:01

ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno :? :? da nisu po frizuarama birali ?
=\_1921_/=

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 maj 2014, 01:13

Steta za ovu povredu Bice. Nadam se da ce sve biti uredu. Ali iako ne bude spreman, nije ni tolika razlika u kvalitetu da zaigra jedan Vranjes ili Zukanovic umjesto njega. Sve najbolje Ermine!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 maj 2014, 01:20

invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno :? :? da nisu po frizuarama birali ?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ermin- ... urn false;
Iako je njegov klub nakon samo jedne sezone u Bundesligi napustio elitno društvo njemačkog fudbala redakcija spox-a je defanzivca Lavova uvrstila u najbolju postavu Bundeslige za ovu sezonu.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 maj 2014, 01:23

phily je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno :? :? da nisu po frizuarama birali ?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ermin- ... urn false;
Iako je njegov klub nakon samo jedne sezone u Bundesligi napustio elitno društvo njemačkog fudbala redakcija spox-a je defanzivca Lavova uvrstila u najbolju postavu Bundeslige za ovu sezonu.
:lol: :lol: :lol: :lol: e svasta pa dzeko odigro sezonu i po pa nije ni prsmrido, a vamo satro u timu sezone igrac iz ekipe koja je zakucana za dno, koji igra u odbrani a ekipa mu primila more golova ma dajjjjjjjjjjjjjj baaaaaa :facepalm: :facepalm: :facepalm: nista protiv bicakcica, al hajmo bit realni
=\_1921_/=

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 maj 2014, 08:47

zgembo89 je napisao/la:Veći problem trenutno je povreda Ermina Bičakčića. Njegov menadžer me zvao i izgleda da se radi o ozbiljnoj povredi. Sada imamo informaciju da neće moći trenirati sa nama prvih 10 dana, a šta će biti dalje ne znamo. – kaže naš selektor. ovo me najvise nanerviralo
I mene, ovo nema nigdje!!! Pape ga je morao odma prekrižiti sa spiska... Najmanje sto je mogao uraditi je da nazove šefa objasni u čemu je problem i dogovori kada ce doći na okupljanje!!!!
Ovo je najgori oblik nediscipline, ni za prijateljki meč se ovo nesmije desiti a kamoli pred SP

Sent from my Home using fingers

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 maj 2014, 09:24

Bico ima neku povredu ruke,tacnije dlana... moze on trenirati,samo mora cuvati ruku... kako god,za par dana ce moci trenirati punim intezitetom,iako na poziciji stopera imamo Zukanovica i Vranjesa koji nisu nista slabiji od njega,cak sta vise....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 maj 2014, 09:28

Pa nebih bas rekao da su Vranjes i Zukanovic tako dobri kao Bicakcic, ali jedan i drugi imaju svoje vrline. Zuka je veoma cool i tehnicar, nazalost spor. Vranjes je brz, ali zna imati svoje kiksove. Ipak mi je najdraze ako Bicakcic zaigra pored Spahe. Zukanovica bi rado vidio na test utakmicama na DM poziciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jegres, meecko i 27 gostiju.