Mogu li kad se otrijeznimPadovan je napisao/la:Neka ti objasni @Dex neke stvari, za utakmicu kad smo igrali protiv vas skoro u ligi! Ali vidim kultura ti je na nivou.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Mogu li kad se otrijeznimPadovan je napisao/la:Neka ti objasni @Dex neke stvari, za utakmicu kad smo igrali protiv vas skoro u ligi! Ali vidim kultura ti je na nivou.
Ma ne moraš nikako što se mene tičeDex je napisao/la:Mogu li kad se otrijeznimPadovan je napisao/la:Neka ti objasni @Dex neke stvari, za utakmicu kad smo igrali protiv vas skoro u ligi! Ali vidim kultura ti je na nivou.
protiv koga igraju?legenda reala je napisao/la:Kawhi zabija na svim poljim, a i Ljiljan počo, aferrim momci, Dragonsi idu u finale![]()
legenda reala je napisao/la:fala ti Zlatni Ljiljaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad idemo izboriti opstanak i odbraniti kup.legenda reala je napisao/la:čini mi se da su Dragonsi još jedan trofej smjestili u svoje vitrine, al nek se opet provjeri
Trofej ubacen u vetrinulegenda reala je napisao/la:čini mi se da su Dragonsi još jedan trofej smjestili u svoje vitrine, al nek se opet provjeri
Koliko znam, u kupu je to dozvoljeno (jedan par), tako da su ljudi hladno tri komada zabili.Zodiac je napisao/la:Na utakmici kupa Joint_fc-FK Garaže ,sva tri clana Garaza su mec Galata-Atletiko tipovali 0-2 ,pretpostavljam da moji Vutraši idu dalje i da ne moraju izlaziti na teren.
U pravilima lige i kupaClan 4d.
U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.