Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Stevie-G je napisao/la:uh nisam bio kuci dok je trajala utakmica vidim da je rezultat 1:1 interesuje me kako smo igrali je li barem bilo bolje od dvomeca sa Evertonom![]()
![]()
YNWA je napisao/la:kad se vec spominje suđenje
rejting: Z
http://www.youtube.com/watch?v=hiOr1oypZKg
zaobidji temu, ako to nije tvoja stvar ne znam zasto je uopste spominjes,kao sto sam 1000 puta rekla ja volim liverpool bez obzira na tituleRz88 je napisao/la:at the end of a tunel there is no light anymore , man utd osvoji imaju isto titula, i niste vise najtofejniji klub u engleskoj, ali nije moja stvar to, vas benitez je legenda haha place valencija za njim
svaka tebi cast sto si navijac leedsa iako su treceligasi koliko ja znam,al nema ti sta biti zao nije ni Leeds u boljoj situaciji od nasmexy_leeds je napisao/la:Zao mi je stvarno Liverpoolovih navijaca, opet vam titula izmace iz ruku...Toliko godina bez titule mora da boli...
Ajd 5-6 godina bez titule al kad te neko j**e u zdrav mozak 20 godina, onda stvarno nemam rijeci..![]()
![]()
![]()
![]()
Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...reds_forever je napisao/la:svaka tebi cast sto si navijac leedsa iako su treceligasi koliko ja znam,al nema ti sta biti zao nije ni Leeds u boljoj situaciji od nasmexy_leeds je napisao/la:Zao mi je stvarno Liverpoolovih navijaca, opet vam titula izmace iz ruku...Toliko godina bez titule mora da boli...
Ajd 5-6 godina bez titule al kad te neko j**e u zdrav mozak 20 godina, onda stvarno nemam rijeci..![]()
![]()
![]()
![]()
,u ovih 20 godina imali smo mi dosta trenutaka radosti,osvojili smo dosta trofeja,fali nam samo taj famozni trofej EPL...Liverpool je sve osvajao na komplikovan i spektakularan nacin,vjerujem da ce tako biti kada osvoje PL,nama fali srece,imamo dobre igrace,navijace,ali nemamo srece koju cska i scum uvijek imaju,oni cesto ne igraju dobro ali opet nekako izvuku pobjedu,a mi kad ne igramo dobro onda nemamo ni dobrog rezultata
nazalost dok ameri ne odu, i ne dođe neki vlasnik koji moze dati pare za igrace svjetske klase u liverpulu ce igrati igraci tipa benajuna,aurelio, arbeloemexy_leeds je napisao/la:Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...
Cinjenica je da Man. i Celzi imaju vise kvalitetnih igraca i manje ovih nekih srednjih-prosjecnih igraca...Al opet aBd da osvoje jer Mancester nemogu smislit iako ce to bit jako tesko....
I to sto kazes, jer kad vidim da se Celski smatra velikanom a do Abramovica osvojili jednu titulu engleske PL, onda mi se smuci fudbalYNWA je napisao/la:nazalost dok ameri ne odu, i ne dođe neki vlasnik koji moze dati pare za igrace svjetske klase u liverpulu ce igrati igraci tipa benajuna,aurelio, arbeloemexy_leeds je napisao/la:Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...
Cinjenica je da Man. i Celzi imaju vise kvalitetnih igraca i manje ovih nekih srednjih-prosjecnih igraca...Al opet aBd da osvoje jer Mancester nemogu smislit iako ce to bit jako tesko....
a uskoro bi trebali otici, i jedva cekam taj dan
leeds kao i notingem forest su mi drage ekipe iako su mi uzeli dosta para na kladionici, i zasluzuju da igraju u PL i da budu u samom vrhu, ali kako je sve otislo naopako tako i jedan leeds igra u nizoj ligi a celzi se bori za titulu PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.