Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stevie-G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stevie-G » 29 jan 2009, 10:44

uh nisam bio kuci dok je trajala utakmica vidim da je rezultat 1:1 interesuje me kako smo igrali je li barem bilo bolje od dvomeca sa Evertonom :?: :?: :?:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 11:44

Stevie-G je napisao/la:uh nisam bio kuci dok je trajala utakmica vidim da je rezultat 1:1 interesuje me kako smo igrali je li barem bilo bolje od dvomeca sa Evertonom :?: :?: :?:

Prvo poluvrijeme nije bilo lose drugo - katastrofa-zamijenio i gerrarda i torresa u drugom poluvremenu,koja je to budala,umjesto da postavi ofanzivnu taktiku i uvali im 5 komada,on brani rezultat 1-0 protiv jadnog wigana :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 12:56

Jedan je Bill Shankly
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2009, 13:14

nisam gledao sinoc tekmu ali sam pratio komentare na nekim forumima dok je trajala tekma i prema komentarima nismo lose igrali, pogotovo prvo poluvrijeme, ali onda je nastupio rafa i njegova odbrambena taktika, nije mi jasno zasto je izveo gerrarda, jel neka ozljeda u pitanju bila ili takticki potez da izvucemo ponovo remi

rafa gubi podrsku navijaca na anfieldu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 29 jan 2009, 13:22

Menadžer Liverpoola Rafael Benitez je rekao kako vjeruje da će Robbie Keane ostati na Anfieldu, unatoč tome što je i protekle večeri u susretu protiv Wigana dobio samo osam minuta prilike za igru. Liverpool je ispustio vodstvo protiv Wigana kada je Mido pred kraj utakmice iskoristio jedanaesterac, te su na ljestvici skliznuli do treće pozicije, s obzirom da je Chelsea slavio protiv Middlesbrougha.

Benitez je tek nakon izjednačujućeg pogotka Wigana uveo irskog reprezentativca u igru umjesto Stevena Gerrarda, dok su prije njega sa klupe u igru ušli Albert Riera i Dirk Kuyt.

Riera je zamijenio Torresa više od pola sata prije kraja utakmice, dok je Kuyt nedugo nakon toga ušao umjesto Benayouna. Ryan Babel, koji je utakmicu počeo na lijevom krilu, tada je preselio u vrh napada.

Ovo novo razočaranje za Keanea moglo bi ga gurnuti korak bliže izlaznim vratima Anfielda, no Benitez tvrdi kako ga želi zadržati: "Mislim da će Robbie ostati. Željeli smo dobiti na brzini u napadu sa Ryanom Babelom, tako da smo u igru ubacili druge igrače. Kada nam je zatrebao igrač koji će raditi između linija uveli smo Robbiea. Steven je bio jako umoran, kao i Fernando, tako da smo ih morali zamijeniti. Odluku da zamijenimo Stevena smo donijeli prije nego što je Wigan izjednačio, ali ideja je bila ista."

Konsternirani Benitez je u nekoliko navrata naglasio kako je drugo poluvrijeme bilo 'ludo', što su mnogi shvatili kao primjedbu na račun suca Phila Dowda, ali i kao da je želio aludirati na to da Alex Ferguson ima previše utjecaja na događanja u Premier ligi.

Na konferenciji za novinare nakon utakmice Benitez je rekao: "Ja ne vodim nikakav psihološki rat sa Fergusonom. On je ovdje već 22 godine i znate što to znači, neću reći ništa više. Utakmica je bila luda. Vidjet ćemo hoće li i utakmica u nedjelju biti isto tako luda. Ja sam miran, jer na tu ludost ne mogu utjecati. Možda tako mora biti. Razgovarao sam sa igračima o tome kako zaustaviti ludilo, ali ne znam da li mi to možemo."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 13:32

sumnjam da je ozljeda u pitanju, jer je i torresa izveo,vjervatno hoce da ih cuva za utakmicu protiv cska,izgleda da ce ameri doci na tu tekmu,mislim da ima navijaci pripremaju "vrlo lijepe " pjesme.... :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2009, 13:59

kad se vec spominje suđenje

rejting: Z
http://www.youtube.com/watch?v=hiOr1oypZKg
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 14:23

YNWA je napisao/la:kad se vec spominje suđenje

rejting: Z
http://www.youtube.com/watch?v=hiOr1oypZKg

odlican video :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 14:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 15:01

ti si rekao da ce tako sezona zavrsiti a koliko ja znam (mozda i grijesim :D )sad je mjesec januar i sezona jos nije gotova,tako da bolje sacuvaj svoj sarkazm za kraj sezone....

Nije me briga hoce li liverpool osvojiti titulu,znam da su sanse za to male,ali za mene vrijedi :At the end of the storm is a golden sky :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 15:10

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 15:24

Rz88 je napisao/la:at the end of a tunel there is no light anymore , man utd osvoji imaju isto titula, i niste vise najtofejniji klub u engleskoj, ali nije moja stvar to, vas benitez je legenda haha place valencija za njim :mrgreen:
zaobidji temu, ako to nije tvoja stvar ne znam zasto je uopste spominjes,kao sto sam 1000 puta rekla ja volim liverpool bez obzira na titule

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2009, 15:35

When you walk through a storm
hold your head up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky

And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

And you'll never walk alone,
You'll ne-ever walk alone.
Sarajevo i Liverpool

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 15:44

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

mexy_leeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_leeds » 29 jan 2009, 17:11

Zao mi je stvarno Liverpoolovih navijaca, opet vam titula izmace iz ruku...Toliko godina bez titule mora da boli...
Ajd 5-6 godina bez titule al kad te neko j**e u zdrav mozak 20 godina, onda stvarno nemam rijeci.. :cry: :cry: :cry:

:D :D :D
Every day, we're all gonna say, we love you Leeds! Leeds! Leeds!
Everywhere, we're gonna be there, we love you Leeds! Leeds! Leeds!
MARCHING ON TOGETHER!!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 20:00

mexy_leeds je napisao/la:Zao mi je stvarno Liverpoolovih navijaca, opet vam titula izmace iz ruku...Toliko godina bez titule mora da boli...
Ajd 5-6 godina bez titule al kad te neko j**e u zdrav mozak 20 godina, onda stvarno nemam rijeci.. :cry: :cry: :cry:

svaka tebi cast sto si navijac leedsa iako su treceligasi koliko ja znam,al nema ti sta biti zao nije ni Leeds u boljoj situaciji od nas :D ,u ovih 20 godina imali smo mi dosta trenutaka radosti,osvojili smo dosta trofeja,fali nam samo taj famozni trofej EPL...Liverpool je sve osvajao na komplikovan i spektakularan nacin,vjerujem da ce tako biti kada osvoje PL,nama fali srece,imamo dobre igrace,navijace,ali nemamo srece koju cska i scum uvijek imaju,oni cesto ne igraju dobro ali opet nekako izvuku pobjedu,a mi kad ne igramo dobro onda nemamo ni dobrog rezultata

mexy_leeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_leeds » 29 jan 2009, 20:26

reds_forever je napisao/la:
mexy_leeds je napisao/la:Zao mi je stvarno Liverpoolovih navijaca, opet vam titula izmace iz ruku...Toliko godina bez titule mora da boli...

svaka tebi cast sto si navijac leedsa iako su treceligasi koliko ja znam,al nema ti sta biti zao nije ni Leeds u boljoj situaciji od nas :D ,u ovih 20 godina imali smo mi dosta trenutaka radosti,osvojili smo dosta trofeja,fali nam samo taj famozni trofej EPL...Liverpool je sve osvajao na komplikovan i spektakularan nacin,vjerujem da ce tako biti kada osvoje PL,nama fali srece,imamo dobre igrace,navijace,ali nemamo srece koju cska i scum uvijek imaju,oni cesto ne igraju dobro ali opet nekako izvuku pobjedu,a mi kad ne igramo dobro onda nemamo ni dobrog rezultata
Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...
Cinjenica je da Man. i Celzi imaju vise kvalitetnih igraca i manje ovih nekih srednjih-prosjecnih igraca...Al opet aBd da osvoje jer Mancester nemogu smislit iako ce to bit jako tesko.... ;)
MARCHING ON TOGETHER!!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 21:01

slazem se sto se tice igraca,nije mi nimalo drago sto u timu imamo dosta polovnjaka,nazalost, ne odlucujemo mi o tome :(

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2009, 22:02

mexy_leeds je napisao/la:Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...
Cinjenica je da Man. i Celzi imaju vise kvalitetnih igraca i manje ovih nekih srednjih-prosjecnih igraca...Al opet aBd da osvoje jer Mancester nemogu smislit iako ce to bit jako tesko.... ;)
nazalost dok ameri ne odu, i ne dođe neki vlasnik koji moze dati pare za igrace svjetske klase u liverpulu ce igrati igraci tipa benajuna,aurelio, arbeloe
a uskoro bi trebali otici, i jedva cekam taj dan

leeds kao i notingem forest su mi drage ekipe iako su mi uzeli dosta para na kladionici, i zasluzuju da igraju u PL i da budu u samom vrhu, ali kako je sve otislo naopako tako i jedan leeds igra u nizoj ligi a celzi se bori za titulu PL
Sarajevo i Liverpool

mexy_leeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_leeds » 29 jan 2009, 22:08

YNWA je napisao/la:
mexy_leeds je napisao/la:Licno vise gotivim Liverpul od Mancestera i Celzija al realno govoreci, ako bi Liverpul htio da ode stepenicu vise nego sto je sad ne bi smio dozvoliti da mu igraci poput Benayuna, Arbeloe, Aurelia, Keanea uopce igraju u timu...Ipak je to veliki klub i u skladu s tim treba da kupuju igrace velike klase... Uz duzno postovanje navedenim igracima ipak su oni samo solidni, a ne svjetska klasa kakve bi Liverpul trebao...
nazalost dok ameri ne odu, i ne dođe neki vlasnik koji moze dati pare za igrace svjetske klase u liverpulu ce igrati igraci tipa benajuna,aurelio, arbeloe
a uskoro bi trebali otici, i jedva cekam taj dan

leeds kao i notingem forest su mi drage ekipe iako su mi uzeli dosta para na kladionici, i zasluzuju da igraju u PL i da budu u samom vrhu, ali kako je sve otislo naopako tako i jedan leeds igra u nizoj ligi a celzi se bori za titulu PL
I to sto kazes, jer kad vidim da se Celski smatra velikanom a do Abramovica osvojili jednu titulu engleske PL, onda mi se smuci fudbal :cry: :cry:
MARCHING ON TOGETHER!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.