Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Sreća pa imam samo dva igrača od ovih utakmica sto se igra . Whittaker zaeb , Begovic zaeb , a obojica su se zamalo nasli u mom timu .
u 2 tekme 8 bodova , to je preslabo,kod mene nema ni jednog chelseovog igraca.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Wilshere je izgleda totalni promašaj, 0 bodova danas, a u prvom kolu samo jedan ili dva.Moraću ga izbacit iz ekipe. Inače sam sa veznjacima prilično promašio zasad, jedino je Hazard donekle ispunio očekivanja. Dembelea ću vjerovatno još ostavit, vidjećemo kako će ovo kolo odigrat.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Ja dosad 7 bodova :S Al čekam još 6 igrača, al dabogda do 50 da doguram.
🔵⚪
Walters asistencija, Shawcross gol.xinxee je napisao/la:Shawcros zuti karton -.-,e iskoristit cu ova 2 free transfera samo za njega i waltersa

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Hahahha mozda ih zadrzimhanniz je napisao/la:Walters asistencija, Shawcross gol.xinxee je napisao/la:Shawcros zuti karton -.-,e iskoristit cu ova 2 free transfera samo za njega i waltersa

Ja evo zasad 15 bodova, jos 7 igraca da igra ostalo, a ako su mi u rezervi ne dobijaju nista bodova jel tako?
Samo ih mogu ubaciti za naredno kolo?
Samo ih mogu ubaciti za naredno kolo?
14b, valjda i Crouch ubode.
Jedino što me brine što imam po 2 igrača iz Uniteda i Chelsea koji su prošlo kolo donjeli finih bodova, a sad će ova dvojica iz Chelsea donijeti tek nešto sitno.
Jedino što me brine što imam po 2 igrača iz Uniteda i Chelsea koji su prošlo kolo donjeli finih bodova, a sad će ova dvojica iz Chelsea donijeti tek nešto sitno.
Da bi baš nadoknadio taj minus moraš imati 20 bodova više od prosjeka, što je haman nemoguće ako imaš igrače koje ima i većina forumaša. Bolje da si mjenjao po jednog igrača svako kolo...Unofficialpage je napisao/la:5 bodova a jos sam u minusu od 20 bodova. Da mi je makar minus pokrit
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rino
Ako osvojim 20 bodova ovo kolo, ukupno sam osvojio 0 jer gubim 20? Imam ubojit napad Benteke-RVP- Dzeko
mora jedan proradit 
Ako osvojim 20 bodova ovo kolo, ukupno sam osvojio 0 jer gubim 20? Imam ubojit napad Benteke-RVP- Dzeko

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
18 bodova,skoro sam pokrio minus od 20 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ti u minusu od 20 bodovadarker10 je napisao/la:18 bodova,skoro sam pokrio minus od 20

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Odbrana je pokrila minus.Ostaju jos veza i napad,moze se tu zaradit finih bodovaUnofficialpage je napisao/la:I ti u minusu od 20 bodovadarker10 je napisao/la:18 bodova,skoro sam pokrio minus od 20Ovo kolo halalit

2 poena samo za sad
Oba od Mertesackera, do duse tek su trojica igrala. Wilshere kako donio 1 bod zbog 20 minuta igre, tako i odnio zbog zutog kartona.

Mene je Baines izvukao sa 6 poena te Diame sa 3.Ostalo sve da Bog sacuva.
12 bodova ukupno a proslo kolo nakon jedne tekme imao duplo vise

12 bodova ukupno a proslo kolo nakon jedne tekme imao duplo vise

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
O kakvom minusu govorite? 20 ispod prosjeka ili? Ja dobio 12 poena od 5 igraca. Stavim ruddya umjesto cecha i 2 poena dobijem. Bolje da sam riskirao scechom
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Minusi od transferasoxx je napisao/la:O kakvom minusu govorite? 20 ispod prosjeka ili? Ja dobio 12 poena od 5 igraca. Stavim ruddya umjesto cecha i 2 poena dobijem. Bolje da sam riskirao scechom

Ja 11 bodova, 4 igraca mi to donjela

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ahaa ja sam u plusu 0,3 xd
15 za sad
jel još itko svako malo refresha ne bi li se dodali neki bonus poeni ?

Lesnar je napisao/la:15 za sad
Ma to je to zasad, sad ce Benteke da trpa

Meni Giroud 6, Ramsey 4, Begovic 3 i Wanyama 2.. 15 zasada, nadam se da sam dobar, ima mi jos 7 igraca da igra a nadam se da se ovi poeni mogu negdje koristiti ili?
Tek sam se regao pa ako neko moze da mi pojasni malo, usao sam u public ligu i neznam sta dalje kad mi se ovo zavrsi svaka pomoc je super

Sad ce Toure da strpa Benteka u dzep 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.