Ne pamtim ovakvu ludnicu u regularnoj sezoni

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
3-POINTERS 9-27 (33.3%) 23-58 (39.7%),mozda ti ovo sta kaze.
Ja vjerujem da ce Klipe biti prve na zapadu, imaju definitivno najbolju ekipu na zapadu i iz tekme u tekmu su sve bolji i boljiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jan 2024, 23:30Opet ga nema u DEN.![]()
![]()
Samo zbog obog bi ga iskljucio iz MVP rasprave.Svakako je ove godine, makar za mene, SGA MVP bude li OKC imala 1.mjesto na Zapadu.
Dobri argumenti, slažem se da im ne treba neko ko će ubacivati 20 poena pored Duranta, Bookera pa i Beala.RoninX je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:33Da, jer je masivno tijelo, solidan defanzivac, moze igrati i trojku i cetvorku (tada mozes KD-a komforno pomjerit na pet) a uz ovakve saigrace u prvoj petorci, vjerujem da bi njegov sut za tri poena mogao fino rasti, jer ce nerijetko imati otvorene suteve...
u playoffu se skracuju rotacije, pa bi dobili luksuz da Okogie ili ne daj boze KDB uopste ne ulaze, pa protivnicke odbrane ne mogu skupljat sa njih....a ni Eubanks u vecini serija ne bi vidio parketa jer bi te minute Nurkic i KD podijelili.
Ne treba njima Bridgesa da stavlja 20 poena, ali bi olaksao dosta stvari...eto recimo u seriji protiv Cllipersa, dobijes igraca kojeg mozes stavit na PG, da ne mora sav teret biti na Durantu. Isto tako ga u eventualnom finalu mozes rotirati na Tatumu...
tu sam ja al ne pisem toliko, cekam PO, bzvze se nerviram kad gube nekw bzvze utakmice jer igraju ko da je termin...a ovo sa Joelom postaje glupo, odmori brate utakmicu prije i budi spreman za utakmicu u Denveru, zamisli da sad svi superstari prestanu igrati utakmice koje bi im mogle poremetiti sanse za MVP kod kritičara...SGA kaze nece da igra u Dallasu, Doncic nece u OKC, Giannis preskoci PHI recimo...ne bi ljudi imali sta gledati jbt...Embiidu ce biti problem ako u finalu budu igrali proriv Denvera ikad, kondicija ga ocigledno **** i izbjegava igrati u Denveru i Utah, i onda dodjes u finale i moras igrati utakmice tamo gdje nisi odigrao zadnjih 5 sezona ni jednu...Felixians4 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 10:38Vrati se i JHam, eto koliko je moćan troll Embiid i Sixers, uklopili se u forume i "socijalne mreže" perfektno. Mogao bi i Clutch na vrata.
NBA u regularnoj sezoni? Mnogo sjajne košarke, jakih obrana, fantastičnih derbija, nešto najpodcjenjenije u sportu.
Anthony Edwards putback, man Ant
BEZ STARCA nema udarca u režiji fenomenalne ere koja je još uvijek vrhunska, apsolutna all star razina s pravom
Lijep otpor rezerva Phile, a trener šampion, Mike Malone traži istragu, i oni žale što su Embiid i Sixers opet ODLUČILI ne nastupati na gostovanju Nuggetsima.
Blowout LAC kod najbolje domaćinske ekipe, statement. Moćni su, uštimani skroz, no znamo koji upitnici čekaju u proljeće, a konkurencija slaba nimalo.
Afirmativno, ljudi
Niko ih nije tjerao da im daju tolike plate.Svakom igracu su, da bi ga zadrzali, bukvalno dali sve sto pozele.Ne pamtim da se ikad u NBAu desilo!? Uvijek se zbog SCa zadrzavao core ekipe, a oni koji su van tog corea svojim igrama zasluzili bolje ugovore su bivali pusteni. Pa je tako kroz historiju, ovo sto mi sada pada na pamet, CHI "pustio" Granta ORL, SAS "pustili" Stephena Jacksona nakon titule, OKC birao izmedju Hardena i Ibake itd itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.