NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
I opet iskompleksirani hateri imaju obraza reć da nije clutch

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma ko negativno o Stephu piše očito je biased i gleda kroz nimalo objektivne naočale.
Nego props i Sacramentu, odlična sezona iza njih
Nego props i Sacramentu, odlična sezona iza njih

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Daj molim te jel realno da poredis njih dvojicu?

Velike su sanse da gledamo reprizu proslogodisnjeg finala.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Pa i na ovakvom zapadu ce serija Lakers-Warriors biti jedna od najgledanijih PO serija svih vremena
Bron i Curry su jos uvijek glavne face lige dok je recimo bradati foul merchant davno pao u zaborav jbg

Bron i Curry su jos uvijek glavne face lige dok je recimo bradati foul merchant davno pao u zaborav jbg
Odakle isplivase ovi warriors fanovi,bgmi rekao bih da ih do sinoc ni izbliza nije bilo ovoliko 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A sjecamo se i svih finala osim protiv Bostona, koji je inace najgori finalista jos od Netsa 2000-e.
Oj sta pisu likovi na temi. Cudi me da ga jos niko nije ispred Jordana stavio.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Davno je on ispred jordana kod njih. Al sad ce Bron to umiriti pa ce reci da je bio povrijedjen
Vidim da su pripreme za sezonsku motorijadu u toku
Jos 10ak dana pa se vracate kad nova sezona pocna

Jos 10ak dana pa se vracate kad nova sezona pocna

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Alemasa i Justin: ono kad se ispostavi da tvoj heroj ustvari nije heroj vec obicni covjek koji je uvijek zastopao kad je najpotrebnije bilo, a s druge strane se pojavi neki lik koji radi sve ono sto si zamisljao da ce raditi tvoj heroj, a ti se nadas da ces docekati da jednog dana tvoj heroj njeg pobjedi, a ono ovaj sve bolji i bolji, pa onda krenes nade polagati u druge igrace, druge timove, Ali dzaba ovaj sve bolji i bolji, svake godine po novi neki rekord neka nova titula i sta ti preostsne nego da promjenis temu i recimo pocnes pricati o motorima
A šta nije to jedna osoba sa dva nicka i dopisuje se sam sa sobom?
on-topic: zaboravih čestitat Kingsima na sjajnoj sezoni, od svih ekipa najbolje su furali Warriorsov stil igre, vidi se da im je trener nekadašnji Kerrov pomoćnik. Nadam se da neće uradit neku, u svom stilu, glupost na draftu ili tredu pa zasrat a malo im fali da budu contenderi
on-topic: zaboravih čestitat Kingsima na sjajnoj sezoni, od svih ekipa najbolje su furali Warriorsov stil igre, vidi se da im je trener nekadašnji Kerrov pomoćnik. Nadam se da neće uradit neku, u svom stilu, glupost na draftu ili tredu pa zasrat a malo im fali da budu contenderi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakav heroj sta pricas ti, ovo mi se cini kao da je pisala osoba od 10 godina. Libo me za Bradom pishaj ga, kralju to je sport, igraci kao glumci, pjevaci, i ostale javne licinosti, jel ti mozda neki glumac overrated, band ili nesto? Eto Yngwie Malmesteen je beton gitarisata, meni medju najjacim pa sam svjestan da nije bolji od Jimija da mu ne moze ni prismrdit, bas kao taj tvoj Curry Bronu, Jordanu ili Magicu. Sta coj'k ispisa, zar postoje ljudi koji sport dozivljavaju ovako a nisu u srednjoj skoli?Sport90 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:53Alemasa i Justin: ono kad se ispostavi da tvoj heroj ustvari nije heroj vec obicni covjek koji je uvijek zastopao kad je najpotrebnije bilo, a s druge strane se pojavi neki lik koji radi sve ono sto si zamisljao da ce raditi tvoj heroj, a ti se nadas da ces docekati da jednog dana tvoj heroj njeg pobjedi, a ono ovaj sve bolji i bolji, pa onda krenes nade polagati u druge igrace, druge timove, Ali dzaba ovaj sve bolji i bolji, svake godine po novi neki rekord neka nova titula i sta ti preostsne nego da promjenis temu i recimo pocnes pricati o motorima
@justin
Phantom
Pali motor i vozialemsa je napisao/la: ↑01 maj 2023, 19:39Kakav heroj sta pricas ti, ovo mi se cini kao da je pisala osoba od 10 godina. Libo me za Bradom pishaj ga, kralju to je sport, igraci kao glumci, pjevaci, i ostale javne licinosti, jel ti mozda neki glumac overrated, band ili nesto? Eto Yngwie Malmesteen je beton gitarisata, meni medju najjacim pa sam svjestan da nije bolji od Jimija da mu ne moze ni prismrdit, bas kao taj tvoj Curry Bronu, Jordanu ili Magicu. Sta coj'k ispisa, zar postoje ljudi koji sport dozivljavaju ovako a nisu u srednjoj skoli?Sport90 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:53Alemasa i Justin: ono kad se ispostavi da tvoj heroj ustvari nije heroj vec obicni covjek koji je uvijek zastopao kad je najpotrebnije bilo, a s druge strane se pojavi neki lik koji radi sve ono sto si zamisljao da ce raditi tvoj heroj, a ti se nadas da ces docekati da jednog dana tvoj heroj njeg pobjedi, a ono ovaj sve bolji i bolji, pa onda krenes nade polagati u druge igrace, druge timove, Ali dzaba ovaj sve bolji i bolji, svake godine po novi neki rekord neka nova titula i sta ti preostsne nego da promjenis temu i recimo pocnes pricati o motorima
@justin
Phantom
The Ringer.com’s updated player rankings:
1. Nikola Jokic
2. Giannis Antetokounmpo
3. Stephen Curry
4. Joel Embiid
5. Kevin Durant
6. Luka Doncic
7. Jayson Tatum
8. Kawhi Leonard
9. Jimmy Butler
10. Devin Booker
11. Shai Gilgeous-Alexander
12. Damian Lillard
13. Anthony Davis
14. Ja Morant
15. LeBron James
1. Nikola Jokic
2. Giannis Antetokounmpo
3. Stephen Curry
4. Joel Embiid
5. Kevin Durant
6. Luka Doncic
7. Jayson Tatum
8. Kawhi Leonard
9. Jimmy Butler
10. Devin Booker
11. Shai Gilgeous-Alexander
12. Damian Lillard
13. Anthony Davis
14. Ja Morant
15. LeBron James
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Izbaci Stephanie najslabiju ekipu playoffa i dodje na trece mjesto. 

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.