Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Titova-Juga
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 00:23

melanholicar je napisao/la:Ma riješenje odredjenih nekorektnosti koje se dešavaju ne postoji.Budimo realni,glavna stvar je jesmo li u kući majci ili ćaći sovali mater sa 4 godine,ili smo komšiji koji živi na uglu nazivali Boga (jutro,dan,veče).O tome se radi,džabe tužakanja,opomene,banovi,jednostavno ko to iz ona četiri zida svog prostora nevažno radilo se o 5 kvadrata ili 45 ne ponese na forumu se to vidi . ;)

Ma slažem se donekle i s tobom.
Na forumima se inače pa i na tim web aplikacijama kao recimo youtube i sl. skupljaju manje više iskompleksirane osobe ili one sa malim egom.
Ako je administraciji zagustilo, predlažem onda da još nekoga ko je voljan za to uposli da sankcioniše ovakva sra_nja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 maj 2011, 10:13

sa nekulturnom djecom sa kojom ni roditelji nisu uspjeli izaći na kraj, teško može i administracija foruma. na žalost, imamo previše forumaša kojima je psovka i uvreda normalan način komunikacije i oni većinom ne misle da su išta loše uradili. isti ti su uglavnom oni koji se žale kada neko njih uvrijedi.

evo iznad mene se čovjek posebno potrudio da izbjegne cenzuru riječi koja je postavljena s razlogom ("sra_nja"), a diskutuje o nivou kulture u tuđim postovima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 13:04

admin je napisao/la:sa nekulturnom djecom sa kojom ni roditelji nisu uspjeli izaći na kraj, teško može i administracija foruma. na žalost, imamo previše forumaša kojima je psovka i uvreda normalan način komunikacije i oni većinom ne misle da su išta loše uradili. isti ti su uglavnom oni koji se žale kada neko njih uvrijedi.

evo iznad mene se čovjek posebno potrudio da izbjegne cenzuru riječi koja je postavljena s razlogom ("sra_nja"), a diskutuje o nivou kulture u tuđim postovima.
Pa dobro, od kompletnog mog upisa ti si našao riječ sra_nje koje nema veze sa onim o čemu sam pričao i uvredama i spamom na koji sam se žalio, a to mi govori da očito nije u interesu da se odstranjuju prave uvrede što nazivanje 4-5 osoba u jednom upisu "maloumnicima" svakako jeste. Uspoređuješ riječ kao "sra_nje" ili "je_biga" sa direktnim uvredama ? Divno, sad je već sve jasnije ko sat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 25 maj 2011, 13:12

Titova-Juga je napisao/la:
admin je napisao/la:sa nekulturnom djecom sa kojom ni roditelji nisu uspjeli izaći na kraj, teško može i administracija foruma. na žalost, imamo previše forumaša kojima je psovka i uvreda normalan način komunikacije i oni većinom ne misle da su išta loše uradili. isti ti su uglavnom oni koji se žale kada neko njih uvrijedi.

Pa dobro, od kompletnog mog upisa ti si našao riječ sra_nje koje nema veze sa onim o čemu sam pričao i uvredama i spamom na koji sam se žalio, a to mi govori da očito nije u interesu da se odstranjuju prave uvrede što nazivanje 4-5 osoba u jednom upisu "maloumnicima" svakako jeste. Divno.
Joj kakva si ti pegla. Druži li se ko s tobom?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 14:04

znaci vi ne mozete nikom nista ili grijesim ajde meni nadji post gdje psujem a najvise su mene vrijedjali,ako ti neko pise bilo ko sto nije u skladu s forumom onda ga banuj ocisto forum,pa sta jeli vam bitno da sam imate puno forumasa ili vam je bitan kvalitet.Ako ne uradite nesto ostavicemo forum neodgojenoj djeci pa uzivajte s njime.I ne pisi stvari tipa ne mogu im roditelji nista,ti roditelji ne valja kao ni oni koji imaju mogucnost da nekog kazne ali se eto vade na takve stvari.Roditelj ga mora trpit,ti ne moras,spucaj ban prvom meni ako nisam ok,ocisti forum pa ces mozda imat normala ljude.Tipicno za nasu drzavu ja ne mogu nista promjenit,za svoju nesposobnost cu okrivit druge.Nastavite tako i ja idem s foruma uzivajte s begonjama,lbj6miami i takvima.Koji pobjeda pisu pobijeda,zdravo i razmisli malo da li mozes ista promjenit ili si toliko NEMOCAN

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 14:12

Begonja je napisao/la: Joj kakva si ti pegla. Druži li se ko s tobom?

Niko osim tebe, mog vjernog forum čitaoca kojem nekada tako malo fali da i onu drugu rečenicu napokon sastavi, a stid ga pitati pomoć. Ovu mu ne pikam, kraća je od nečijeg imena.

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 maj 2011, 18:27

na zalost, ne mogu birati forumaše po nivou pismenosti ili zanimljivosti postova.

u narednom periodu planiramo veliko pospremanje u kojem će stradati stotine nedužnih spamera ;) . siguran sam da će bar 95% njih smatrati da su ugroženi i bezrazložno eliminisani, ali šta je tu je.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 25 maj 2011, 19:00

Ako nekog trajno banujete i taj neko se ponovo vrati sa veoma slicnim nickom ili sam kaze da je on taj i taj zasto ga ne banujete opet? Zasto ne banujete one sa vise nickova ima ih dosta a i sami potvrdjuju da imaju 2-3 nicka?
Ovo je jedini forum gdje npr. ako me sad banujete ja napravim novi account i kazem da sam ja RKO i nastavim pisat a administarcija nista.
Na ovom forumu ban ne predstavlja nista :roll:
Spamera ima...
RIP SALE VILENJAK

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 19:32

admin je napisao/la:na zalost, ne mogu birati forumaše po nivou pismenosti ili zanimljivosti postova.

u narednom periodu planiramo veliko pospremanje u kojem će stradati stotine nedužnih spamera ;) . siguran sam da će bar 95% njih smatrati da su ugroženi i bezrazložno eliminisani, ali šta je tu je.

Ja sam se isključivo vezao za "vrijeđanja" i da se o tome vodi briga kao i na svakom drugom forumu.
Spammanje je u tom svemu sporedna stvar, ali smiješno je kada već postoji opcija "prijava" da neko ima pravo da mene i priljatelje sa dotične teme naziva maloumnicima. To mi je jednostavno neprihvatljivo.
A to za spam se slažem, ukoliko mislite da je i ovo spam što ja ovdje često pišem o onom što me interesuje slobodno onda neka budem u tom procentu, ali ne dopuštam nikome da me vrijeđa i ako primjetim da se isto ne sankcioniše nakon prijave tog upisa onda mi ne preostaje ništa drugo nego da toj osobi uputim odgovor na uvredu.

Smrt nacionalizmu !!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2011, 23:27

ja sam ti u ona dva posta i u nekih 7 rečenica sve objasnio, pa probaj da shvatiš. ako ti nije jasno to zaista nije moj problem. a što se tiće prijavljivanja postova. pa naravno da podržavam da prijavljuješ/te, ali morate shvatiti, da ti tu imaš subjektivno, a ja objektivno mišljenje. a one prijave nas je gledalo dvojica.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 23:33

Pasha je napisao/la:ja sam ti u ona dva posta i u nekih 7 rečenica sve objasnio, pa probaj da shvatiš. ako ti nije jasno to zaista nije moj problem. a što se tiće prijavljivanja postova. pa naravno da podržavam da prijavljuješ/te, ali morate shvatiti, da ti tu imaš subjektivno, a ja objektivno mišljenje. a one prijave nas je gledalo dvojica.
evo opet mi je lik po imenu lbj06miami napisao da lazem itd,daj mi recite do kad ce te ga tolerisat ako nesto ne uradite ja cu se tako posvadjat s njim na temI NBA da cu je svima ogadit,pa do kad vise,to pospremanje ok super,ali dajte vise on je prijavljen milion puta ,sve uvrede u postu koristi izraz ku.r.. evo da ne napisem doslovno

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:32

Pasha je napisao/la:ja sam ti u ona dva posta i u nekih 7 rečenica sve objasnio, pa probaj da shvatiš. ako ti nije jasno to zaista nije moj problem. a što se tiće prijavljivanja postova. pa naravno da podržavam da prijavljuješ/te, ali morate shvatiti, da ti tu imaš subjektivno, a ja objektivno mišljenje. a one prijave nas je gledalo dvojica.

Subjektivno mišljenje što prijavljujem uvrede od nekog korisnika na račun više nas ?!

:o

Smrt nacionalizmu !!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 maj 2011, 00:40

'ej stvarno sam mislio da ti se može nešto objasniti, al' više ne'am snage.
pobjedio si, čestitam...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:45

Pasha je napisao/la:'ej stvarno sam mislio da ti se može nešto objasniti, al' više ne'am snage.
pobjedio si, čestitam...

Šta sad ovo ispade takmičenje za tebe ili i ja i Dema ispadamo glupi što smo uopšte išta prijavljivali.
Ma sramota tebra, ništa drugo :shock: . Vozdra.

Smrt nacionalizmu !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 maj 2011, 00:48

ma ja sam se bio registrovo da bi pisao o NBA al eto sad me nema nikako tamo

naletitm samo kad treba da se javi da je league pass dzabalama :D
Thomas Müller - Fußballgott

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 maj 2011, 00:50

da, sramota je što ti nećeš da pročitaš sa razumjevanjem ona dva moja posta.

šta, kako ide sa prijavama i banovima. sve lijepo i ukratko objašnjeno.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:52

Pasha je napisao/la:da, sramota je što ti nećeš da pročitaš sa razumjevanjem ona dva moja posta.

Neću ja više ništa da čitam !
Prijavit ću upis sa uvredama i sl. ako hoćete brišite, ako nećete ne morate, boli me džon.
Nisam ja tu da vam govorim šta trebate raditi sa prijavljenim upisima, (uvredama), to bi vi sami trebali znati.

Over and out !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 maj 2011, 00:57

Pasha je napisao/la:da, sramota je što ti nećeš da pročitaš sa razumjevanjem ona dva moja posta.

daj ti meni reci konkretno sta cete uradit,mani objasnjavanja isto politicari,jeli cete nastavit dopustat uvrede i lagano pustit da se unisti forum,hocete li pocet malo sankcionisat,sve se evo prijavljuje ,poslusao sam te i opet nista,ti si mi rekao da prijavim,jesi mi par puta rekao da se ne svadjam itd,to znaci moras bit na nivou budale da bi ovdje mogao biti ili sta vec,evo ti se javio i covjek koji ne pise na NBA zbog ovoh stvari,a mnogi su koji ne pisu ili su otjerani takvim ponasanjem

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 maj 2011, 09:54

petljanje u moderiranje foruma nikome nije donijelo nikakave rezultate, niti ćemo dalje ulaziti u rasprave o tome.

forum je zatvoren za registraciju i krećemo sa čišćenjem. sugestije o potencijalnim kandidatima nisu potrebne.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 maj 2011, 13:42

Samo da pozdravim ovu akciju ciscenja. Nadam se da ce izroditi dobrim rezultatima.
#divovi

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.