Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Preglupo poluvrijeme, osim par grešaka u odbrani ništa se posebno nije desilo. Očekujem Hakima u drugom poluvremenu, da unese malo kreacije u ovo sivilo.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Jorginho. 
Hebem li mamu u pichku..zažagaj je..i nije prvi put da konju odbrane
- Pensioner26
- Kontakt:
Tjerat žabara sto prije
- wadethegreat
- Kontakt:
**** **** nikakve koristi od njega. Jedino je dobar kad su Kova i Kante u zivotnoj formi da sve rade za njega. Gallagher 10 puta bolji igrac.
Dobra igra u drugom poluvremenu, poslije očajne igre u prvom poluvremenu. Zaslužena pobjeda na kraju kada se sve uzme u obzir. Jorginhu ističe ugovor na ljeto 2023. godine i čisto sumnjam da će mu ga produžiti, tako da ne bi bila loša opcija da ga se rješimo ovo ljeto.
Trebao je lukakua da ubaci ranije,opet kasni tuhel sa izmenama,zorzinja **** coro i koga dovede,kakav retard od igraca.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tuchel potvrdio Rudiger ide na kraju sezone…
-
lokalpatriota
- Kontakt:
Joj ovog Jorginha 
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta bi sa prodajom kluba? Niko na kraju ne kupi. Šprdaju se sada, kako će Hamilton i Serena Williams kupiti.
Pa tri ponudjaca su jos u igri, sljedece sedmice bi to trebalo past na dva. Sve se to nece sig zavrsit prije kraja sezone.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 19:16Šta bi sa prodajom kluba? Niko na kraju ne kupi. Šprdaju se sada, kako će Hamilton i Serena Williams kupiti.
To sto se spominju Hamilton i Serena je iz razloga sto su i oni ponudili po desetak miliona u okviru ponude jednog od ponudjaca tako da bi oni imali neki mizeran udio u klubu.Nez tacno o kome se radi.
- Pensioner26
- Kontakt:
@darker10
Da su prije kraja završili. Ovako neće imati ni razrađenog plana za pojačanja niti išta. A ja sumnjam, da nema nekih “dobrih” ponuda za naš klub.
Oj, pa kad ovo vidim Lebron James of soccer
Da su prije kraja završili. Ovako neće imati ni razrađenog plana za pojačanja niti išta. A ja sumnjam, da nema nekih “dobrih” ponuda za naš klub.
Oj, pa kad ovo vidim Lebron James of soccer
Pa ima ponuda, ali ovi advokati koje je Abramovic odabrao da odrade prodaju ocigledno zele najbolje moguce rjesenje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dosta je polemike oko toga kako ce ti novi ljudi voditi klub. Tu je najvise zapelo da Se vidi ciji je plan najbolji. Isto tako neki su ispali iz utrke jer im Se nije vjerovalo da nece mijenjati grb I boje kluba sto kako god glupo zvucalo Se desavalo. Mi smo vec grb doveli u modernu eru kad je Abram dosao nema potrebe mijenjati.
Ovo je jako bitno za buducnost kluba tako da neka ne zure. To nam je bitnije cak i od sljedece sezone da dobijemo prave vlasnike. Plan je tu znaju Se mete samo je pitanje hoce li Marina i Cech ostati. Taman napravimo dobru strukturu i mora Se zaratiti
Ovo je jako bitno za buducnost kluba tako da neka ne zure. To nam je bitnije cak i od sljedece sezone da dobijemo prave vlasnike. Plan je tu znaju Se mete samo je pitanje hoce li Marina i Cech ostati. Taman napravimo dobru strukturu i mora Se zaratiti
Kovačić završio sezonu. Šteta, bio bi nam važan u finalu protiv Liverpoola.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Haj nadajmo se. Mada su doktori danas rekli 2-4 sedmice oporavak. Ako bude više od 3,onda bolje da se ni ne vraća, da ne pogorša stvar.
Btw ovi sa sportsport.ba opet opleli po Chelsiju i raspadu sistema. Nisu odavno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Dosta se spominje Gvardiol kao novi stoper. Ne svidja mo se bas ta ideja, mlad je treba mu bar jos sezona- dvije u Bundeski prije prelaska kod nas. Kounde i Pau Torres su opcije sa kojima se ne može pogriješiti i nadam se da ćemo udomiti jednog od njih dvojice. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ginteru istice ugovor ja mislim ove sezone, ne znam je li dogovorio sljedeci klub ali sasvim solidan stoper
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.