Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Chuck Noris izgleda dobio zausnjake.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fakat, cuj izgubit od Barcelone. Koja sramota.Tarik14 je napisao/la:Nema sta, ovaj Valladolid je katastrofa od ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobar Hare. Puyola zeznuo, onda presao jos dvojicu.miky_hz je napisao/la:Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...
Isto tako Alveza koji minut poslije.
Kaze ovaj spiker na gol tv, malo ko moze tako Puyola okrecati.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Istog sam misljenja, veoma dobra kontrole lopte u 10 minuta koliko ih je dobio. I rekao bih da je Puyola natjerao da pase travumiky_hz je napisao/la:Hare za 10 minuta pokazao da je klasa iznad ostalih u ekipi,al zaista bez pretjerivanja pokazao je vise nego skoro kompletna ekipa u citavom dijelu utakmice...stvarno vrhunska tehnika,Puyola je u aut poslao,vidis ti brate dragi kad igrac uzme loptu znal on il ne,Hare je klasa kako smireno djeluje ima vrhunsku tehniku ...ja ga nesto nisam do sad gledao pretjerano puno ali ovo je vrhunski odradio...

Dragon Town
harishp je napisao/la:Ovaj trener Valladolida je lukav ceka osamdeset i jos koji minut.Ubaci Medicu i Medica ih onda ko' Chuck Noris razbaca.
Puyolu ce zubalo izvaliti tek onako usput.
P.S Jedino ako ne zaboravi skroz na ''naseg'' Medicu.Mozda se boji da ce ga Barcelona odmah kupiti,ko ce ga znati.

daj sad nemojte pretjerivati gdje ste bili cijelu utakmicu sad ste dosli pisati kad je covjek jednu akciju napravio,,, nije los bio ali solidan,,, jos ce on morati da nauci da bi mogao slati Puyola po cevape,,,,poceli ste se uzdizadti kao hrvati kad Mamic nekog proda!!!!!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kako cemo komentarisati cijelu utakmicu,ako je igrao 10 minutavrebac86 je napisao/la:daj sad nemojte pretjerivati gdje ste bili cijelu utakmicu sad ste dosli pisati kad je covjek jednu akciju napravio,,, nije los bio ali solidan,,, jos ce on morati da nauci da bi mogao slati Puyola po cevape,,,,poceli ste se uzdizadti kao hrvati kad Mamic nekog proda!!!!!!!![]()

I poslao je Puyola bogami mozda i po pljeskavicu,ipak je na guzicu sjeo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ode on u Barcelonu za "ceterest "miliona.I jos ce ga Holandjani preko veze vratiti sebi.Odvedu Blatera par puta u onu veselu cetvrt u Amsterdamu i gotova prica .Ha ja.soko je napisao/la:harishp je napisao/la:Ovaj trener Valladolida je lukav ceka osamdeset i jos koji minut.Ubaci Medicu i Medica ih onda ko' Chuck Noris razbaca.
Puyolu ce zubalo izvaliti tek onako usput.
P.S Jedino ako ne zaboravi skroz na ''naseg'' Medicu.Mozda se boji da ce ga Barcelona odmah kupiti,ko ce ga znati.Tvoj imenjak samo za tebe to bas i uradi ama bas nako usput.
E da Puyol ce odmah poslije utakmice da dobije nogu.
Jos da ga je trener ubacio nesto kasnije,kad je to njegovo vrijeme,zabio bi dva tri komada samo tako.
I to samo za nas cejf.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
neka je sa srecom nasem hariju ali raja mozda je dovoljno reci da je usao tek 10 minuta pred kraj
mozda bi mu godila veca minutaza generalno ali ocjena od 1 do 10 = 5

mozda bi mu godila veca minutaza generalno ali ocjena od 1 do 10 = 5

Nego neznam jestel vidjeli na kraju,nakon sto je Hare okrenuo Puyola,i nakon meca prilazi Puyol Madunjaninu i uzima njegov dres...ono fkt bogovski
Puyol se ponio gospodski,mogu mislit meraka Haretu 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad ce da se kurci.miky_hz je napisao/la:Nego neznam jestel vidjeli na kraju,nakon sto je Hare okrenuo Puyola,i nakon meca prilazi Puyol Madunjaninu i uzima njegov dres...ono fkt bogovskiPuyol se ponio gospodski,mogu mislit meraka Haretu

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nisam gledao jbmti
ali ako je tako kako kazete da je poslao puyola po burek drago mi je
opet igrao samo 10 minuta
pa fakat ovaj trener teski reto
pa valldolid je klub za sredine tabele a ne da se bore za opstanak 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Medunjanin za tih 10 minuta dobio šesticu od goal.com-a, što je najviša ocjena u Valladolidu. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da je odavno prerastao ove kloceve. Hare je za mnogo jace klubove.tanzla je napisao/la:Medunjanin za tih 10 minuta dobio šesticu od goal.com-a, što je najviša ocjena u Valladolidu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
medunjanin na ljeto u jači klub....zaslužio je
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma ispo Puyol ko iz trole i plus ga poslao po novine i rekao mu da donese havazCRNI_SA je napisao/la:nisam gledao jbmtiali ako je tako kako kazete da je poslao puyola po burek drago mi je
opet igrao samo 10 minuta
pa fakat ovaj trener teski reto
pa valldolid je klub za sredine tabele a ne da se bore za opstanak
zna dijete s loptom, svaka mu cast
da sam ja selektor kao sto nisam
on bi meni igrao pored dzeke ili salihagu kao zadnjeg veznog a medu po lijevoj strani
saf´te, znam da si clan foruma...poslusaj me
da sam ja selektor kao sto nisam

saf´te, znam da si clan foruma...poslusaj me

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
hvala za ovaj videosoko je napisao/la:

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !