Svi zaslužuju šansu kod ovog rezultata

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobro to su spameri poput spahic98 i clowna bili. Nebitni likovi. A o glupostima poput posudbi nazad u svicarsku je bio duljevinho haraldo. On je svakako zalutao na ovoj temi. Prognozirao je sve pogresno sto se moze prognozirati o jednom igracu.Federer17 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 16:59Meni smo mi Bosnje najjaci ljudi. Do jucer prica kako je propao i trebao otici u losiji klub, kako ga trener ne ostavlja dzaba na klupi - vjerovatno ne trenira dobro, a vec nakon dvije dobre utakmice se smijesi neki brutalan transfer.![]()
Polahko ba ljudi, u oba slucaja - i kritike i pohvale. Nije lahko drzati kontinuitet na ovom nivou, sto nimalo ne znaci da je momak los ili da nece uspjeti.
Ti si druže sve lončiće prolupao, da bude na nivo Džeke još pure mora jesti. U čemu je problem reći da ima mahana u igri? Prestani sa glupim prozivkama sveznalico.Maestro je napisao/la: ↑09 jan 2021, 17:07Dobro to su spameri poput spahic98 i clowna bili. Nebitni likovi. A o glupostima poput posudbi nazad u svicarsku je bio duljevinho haraldo. On je svakako zalutao na ovoj temi. Prognozirao je sve pogresno sto se moze prognozirati o jednom igracu.Federer17 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 16:59Meni smo mi Bosnje najjaci ljudi. Do jucer prica kako je propao i trebao otici u losiji klub, kako ga trener ne ostavlja dzaba na klupi - vjerovatno ne trenira dobro, a vec nakon dvije dobre utakmice se smijesi neki brutalan transfer.![]()
Polahko ba ljudi, u oba slucaja - i kritike i pohvale. Nije lahko drzati kontinuitet na ovom nivou, sto nimalo ne znaci da je momak los ili da nece uspjeti.
Ne mislim da nije bio u redu, nego mu je tempiro prilagođavanje, minutažu i doveo ga na mjeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.