HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

um vuk
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la um vuk » 14 maj 2009, 15:57

1000 ultrasa,i još najmanje toliko simpatizera,ili ćeš sad reć da su na grbavici bile samo horde,bez običnih navijača 8-)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 14 maj 2009, 22:06

Evo pogledao sam emisiju Dobar,Los,Zao na Oscar tv gdje je gost bio Dragan Jovic,covjek stvarno ima informacija ko Capelo,svaka mu cast,vidi se da je u pravom smislu strucnjak.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 maj 2009, 22:35

Jović se i u ovoj emisiji pokazao kao veliki gospodin i veliki stručnjak.Sva pitanja i teme voditelja su bila na mjestu, a i Jović je na sve korektno odgovarao,Najviše mi se svidio njegov komentar o Ćiri kada je kulturno odgovorio kako mu je Ćiro obećao poziv nekih igrača na okupljanje repke,i to obećanje nije ispunio.

PS: na utakmici Široki - Zrinjski je bilo najbrojnije gostovanje Ultrasa,oko 2500 mostaraca od čega oko 1000 Ultrasa je navijalo preko 90 minuta,unatoč visokom porazu "Plemići" su pozdravljeni sa povicima "Šampioni".Koreografija prelazi BIH standarde,pirotehnika na nivou,izgredi minimalni (većinom zbog alkohola i pirotehnike. ) Ja sam prezadovoljan gostovanjem.Mada su i Robija i Horde imale brojnija gostovanja,mislim da smo mi na toj utakmici bili najsadržajniji.

NAJAVA TV I RADIO EMISIJE ZRINJSKI INFO

Medijski projekt Udruge športske obitelji Zrinjski ide dalje i sutra (petak) će navijači i prijatelji športske obitelji Zrinjski imati priliku vidjeti četvrtu TV emisiju i čuti petu radio emisiju Zrinjski info. U četvrtom izdanju televizijske emisije Zriniski info pogledajte - Romeo Mitrović ponovno na stadionu HŠK Zrinjskoga. Emisija donosi i moguće protivnike plemića u predkolu Lige prvaka, te zbog čega je Zrinjski jedan od rijetkih klubova u BiH koji redovito dobiva licencu. Gost emisije je prvi strijelac Mostaraca Krešimir Kordić koji ističe – „Ultrasi su naš ponos“! Zrinjski info donosi i reportažu o Boksačkom klubu Zrinjski, te priču kako su djeca OŠ Antuna Branka Šimića u Mostaru dočekala nogometaše i košarkaše Zrinjskoga povicima „Šampioni“.

Za emisiju govori i košarkaš plemića Josip Sesar. Tu su u brojne servisne informacije – najave i rezultati rukometnih i košarkaških utakmica, te nagradna igra. TV magazin Zrinjski info na programu je petkom u 20.00 sati na HTV-u Oskar C, te također petkom u 21.00 sat na Hercegovačkoj televiziji. Gledatelji u središnjoj Bosni i Sarajevu emisiju mogu pratiti na TV Kiss-u ponedjeljkom od 20.00 sati. Voditelj je Ante Sesar.

Peta radio emisija Zrinjski info pored već redovitih osvrta na rezultate naših klubova koji su ostvareni između dvije emisije i najavu događaja u kojima će se naši klubovi boriti za bodove. Za Zrinjski info govore pioniri HŠK Zrinjski koji su prvi u svom rangu natjeccanja, svoja viđenja košarkaškog turnira u Francuskoj dao nam je najbolji igrač turnira Antonio Arapović.

Gost emisije bio je Vlado Zadro koji je odgovarao na pitanja navijača postavljena putem foruma našeg internet portala, a najzanimljivije pitanje bit će nagrađeno navijačkim rekvizitom HŠK Zrinjski. Čuti ćete kako je sezonu za nama komentirao predsjednik HKK Zrinjski HT Mostar Dalibor Miloš, aktualnosti iz HRMK Zrinjski, utakmicu HNK Orašje - HŠK Zrinjski najavit će pomoćni trener Dragan Perić, a uzvratnu utakmicu finala kupa za juniora nogometaš Semir Čilić.

Radio emisiju zrinjski info možete čuti petkom od 20.15 sati na valovima radija Herceg-Bosna, a repriza je subotom u 11 sati na radiju Oscar C. Voditelj emisije je Bojan Šunjić.

Zrinjski.info

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 14 maj 2009, 23:05

Svaka Čast ! Stvarno Zrinjski je nešto najbolje što se desilo Mostaru zadnjih nekoliko godina!
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 maj 2009, 14:21

Mislim da je Zrinjski apsolutno zasluženo prvi ove godine. Jeste odigrao slabiju jesen ako se tako može reći za ekipu koja je sve kući pobijedila i odigrala nerješeno s Posušem i pobijedila u BL. Ne zaboravite da je u prvom dijelu ima 17 utakmica bez poraza u službenim natjecanjima,a u Europi je igrao odlično, prvenstveno mislim na igru.
Sarajevo i Borac su odigrali odličnu polusezonu i mislim da oni zaslužuju da izbore Europu.
Slobodu (antinogomet) ne volim nikako ali igraju catenaccio i imaju rezultat,a to je na kraju najvažnije.

Uglavnom __________________________ Š A M P I O N I _________________________

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 17:44

gube pickice 3:0 :oops: :oops: :oops:

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 16 maj 2009, 17:47

Komunikacija je napisao/la:gube pickice 3:0 :oops: :oops: :oops:
de ne seri..šta bi trebali,sad ih popljuvat nakon što su odigrali ovakvu sezonu :?: kod mene imaju još dosta kredita nakon onih pobjeda u laktašima,bl itd.
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 17:47

novi prvak gubi 3:0 od tima koji je na samom dnu tabele..**** ligu gdje ni prvak ne moze da pobijedi u gostima protiv abd 2. ligasa
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 16 maj 2009, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 17:48

edo_malesak je napisao/la:novi prvak gubi 3:0 od tima koji je na samom dnu tabele..**** ligu gdje ni prvak ne moze da pobijedi u gostima
Juniori igraju za Zrinjski, ali to nije opravdanje...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 17:54

Sigran sam da smo se sastali 11 sa foruma i otišli u Orašje da ne bi gubili 3:0 nakon 1 poluvremena. Čuo sam da je 200 Ultrasa otišlo, ali nisam siguran. Opet sramota da naš prvak gubi od jednoga Orašja koji će u 2 ligu sa 3:0 .

To može samo u Premier Ligi BiH.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 maj 2009, 17:55

NE smeta poraz ali igraju iz prve postave samo oni koji moraju,a ostali su juniori. Nedostaje 6-7 igrača iz prve postave. Ipak, 3-0 je ružan rezultat i nadam se da će makar malo smanjiti,a mislim da nitko nije očekivao našu pobjedu u Orašju.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 17:57

Marin je napisao/la:NE smeta poraz ali igraju iz prve postave samo oni koji moraju,a ostali su juniori. Nedostaje 6-7 igrača iz prve postave. Ipak, 3-0 je ružan rezultat i nadam se da će makar malo smanjiti,a mislim da nitko nije očekivao našu pobjedu u Orašju.
iskreno,ocekivao sam pobjedu orasja sa 1:0 ali 3:0 nakon prvog poluvremena...pa ako orasje da jos 1,....koja ce to sramota biti onda...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 17:58

Marin je napisao/la:NE smeta poraz ali igraju iz prve postave samo oni koji moraju,a ostali su juniori. Nedostaje 6-7 igrača iz prve postave. Ipak, 3-0 je ružan rezultat i nadam se da će makar malo smanjiti,a mislim da nitko nije očekivao našu pobjedu u Orašju.
potpis

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 18:20

3:1 Vukovic ,nas Messi :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 18:20

Komunikacija je napisao/la:3:1 Vukovic ,nas Messi :D
nek ste malo smanjili 3:0,ruzno zvuci

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 16 maj 2009, 18:25

Rz88 je napisao/la:Sigran sam da smo se sastali 11 sa foruma i otišli u Orašje da ne bi gubili 3:0 nakon 1 poluvremena. Čuo sam da je 200 Ultrasa otišlo, ali nisam siguran. Opet sramota da naš prvak gubi od jednoga Orašja koji će u 2 ligu sa 3:0 .

Zajebano je kod ultrasa što ima ograničen ljudi koji idu inače bi išlo još puno raje, a moram i da napomenem da su u Orašje došli Hrvatska braća Ultras Vinkovci.Orašje igra protiv juniora šta si očekivao, možda pobjedu Zrinjskog ccc? :mrgreen: :mrgreen:
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 16 maj 2009, 18:32

Fantom78 je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Sigran sam da smo se sastali 11 sa foruma i otišli u Orašje da ne bi gubili 3:0 nakon 1 poluvremena. Čuo sam da je 200 Ultrasa otišlo, ali nisam siguran. Opet sramota da naš prvak gubi od jednoga Orašja koji će u 2 ligu sa 3:0 .

Zajebano je kod ultrasa što ima ograničen ljudi koji idu inače bi išlo još puno raje, a moram i da napomenem da su u Orašje došli Hrvatska braća Ultras Vinkovci.Orašje igra protiv juniora šta si očekivao, možda pobjedu Zrinjskog ccc? :mrgreen: :mrgreen:
šta ti ovo znači?'
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 16 maj 2009, 18:36

ul_zri_mo je napisao/la:
Fantom78 je napisao/la:

šta ti ovo znači?'
Moj prijatelj je htio ić, rekli su mu da nema mjesta.

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 16 maj 2009, 18:41

pa mogao je tvoj prijatelj pronaći još trojicu četvoricu i fino rentat kakav auto ;) ako su mu rekli da nema mjesta u njih ne znači da je nepoželjan i da ne može otić :!:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 maj 2009, 18:46

gubite 3:2!
da jos necete bod izvuci. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.