Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
ma nema smisla vise se opterecivati, ne spavam 3 noci zbog utakmice 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Armenija-BiH 2:5
-
- Kontakt:
sumnjam u puno golovaarmin je napisao/la:Armenija-BiH 2:5
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne mogu oni nama dati 2 gola. Pa nema nista od njih!!!!! Tu 2 slobodno zamijeni sa 0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bitna je pobjeda pa bila i sa 1:0.
Teze je izgubiti protiv Armenije nego pobjediti protiv Armenije. Dali je neko danas pratio utakmicu protiv Famosa? Kako je igrala reprezentacija? 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Protiv FAMOSA je bilo kao i u svakoj prijateljskoj utakmici repke. Uvijek, pripremne i prijateljske odigramo slabo, a onda u kvalifikacijama pojedemo protivnika.
Ljudi moji ja brojim dane, kao onda kad sam bio u vojsci. I ja uopšte nespavam cijelu noć, ali sam dobar dio dana uzeo za spavanje. Hayat mi nije nešto dobar pa sam uzeo par dana slobodnih da ga naštimam.
Ljudi moji ja brojim dane, kao onda kad sam bio u vojsci. I ja uopšte nespavam cijelu noć, ali sam dobar dio dana uzeo za spavanje. Hayat mi nije nešto dobar pa sam uzeo par dana slobodnih da ga naštimam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hahahahah oplakahneko_iz_mase je napisao/la:2 puta po 45 min.

- Žil Kretenie
- Kontakt:
Svako dobro Bosno i Hercegovino pirliii , pa , pa. Ovo pa, pa nije klasicno pa pa, nego samo motiv iz pjesme.
Sad ozbiljno!
Reprezentaciju ocekuje vazan kvalifikacijski mec protiv Armenije u subotu sa pocetkom u 17:00... (ovo manje više svi znamo). Kako citam komentare turskih navijaca, uzdaju se u Fatiha Terima kojeg nazivaju najboljim živim trenerom na planeti.
Da ne bi pisao o Turskoj, da prozborim koju o selekciji Armenije.
Naime, stara ruska skola fudbala koja se proslavila pobjedom protiv Sjeverne Irske u kvalifikacijama 2004 god. od 1-0. Odigrali su nerijeseno 2006 god. sa Finskom, te pobijedili Poljsku sa 1-0. Rezultate navodim iz razloga što su nezgodan protivnk na domaćem terenu, tako da gostujuće utakmice, a posebno ova naša nisu neko mjerilo. Poljacima su 2006-te bubnuli golčinu iz slobodnjaka i javno ih obrukali. Forma kojom raspolažu reprezentativci Armenije nije neka, ali publika i domaći teren to mogu da nuliraju. Igraci i selektor
, imaju pune ruke posla, i svi koji misle da ce biti lako "nakantati" armence se grdno varaju.
Sa željom da donesemo tri boda iz Armenije pozdravljam i selamim sve sportke radnike u i oko reprezentacije, stručni štab, fudbalski/nogometni savez te vijerne sponzore reprezentacije.

Sad ozbiljno!
Reprezentaciju ocekuje vazan kvalifikacijski mec protiv Armenije u subotu sa pocetkom u 17:00... (ovo manje više svi znamo). Kako citam komentare turskih navijaca, uzdaju se u Fatiha Terima kojeg nazivaju najboljim živim trenerom na planeti.

Naime, stara ruska skola fudbala koja se proslavila pobjedom protiv Sjeverne Irske u kvalifikacijama 2004 god. od 1-0. Odigrali su nerijeseno 2006 god. sa Finskom, te pobijedili Poljsku sa 1-0. Rezultate navodim iz razloga što su nezgodan protivnk na domaćem terenu, tako da gostujuće utakmice, a posebno ova naša nisu neko mjerilo. Poljacima su 2006-te bubnuli golčinu iz slobodnjaka i javno ih obrukali. Forma kojom raspolažu reprezentativci Armenije nije neka, ali publika i domaći teren to mogu da nuliraju. Igraci i selektor

Sa željom da donesemo tri boda iz Armenije pozdravljam i selamim sve sportke radnike u i oko reprezentacije, stručni štab, fudbalski/nogometni savez te vijerne sponzore reprezentacije.
Kahva, Kava, Kafa!
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Žil Kretenie je napisao/la:Svako dobro Bosno i Hercegovino pirliii , pa , pa. Ovo pa, pa nije klasicno pa pa, nego samo motiv iz pjesme.![]()
Sad ozbiljno!
Reprezentaciju ocekuje vazan kvalifikacijski mec protiv Armenije u subotu sa pocetkom u 17:00... (ovo manje više svi znamo). Kako citam komentare turskih navijaca, uzdaju se u Fatiha Terima kojeg nazivaju najboljim živim trenerom na planeti.![]()
Naime, stara ruska skola fudbala koja se proslavila pobjedom protiv Sjeverne Irske u kvalifikacijama 2004 god. od 1-0. Odigrali su nerijeseno 2006 god. sa Finskom, te pobijedili Poljsku sa 1-0. Rezultate navodim iz razloga što su nezgodan protivnk na domaćem terenu, tako da gostujuće utakmice, a posebno ova naša nisu neko mjerilo. Poljacima su 2006-te bubnuli golčinu iz slobodnjaka i javno ih obrukali. Forma kojom raspolažu reprezentativci Armenije nije neka, ali publika i domaći teren to mogu da nuliraju. Igraci i selektor, imaju pune ruke posla, i svi koji misle da ce biti lako "nakantati" armence se grdno varaju.
Amin bože amin. Hajde ba ramazan je valjda ćemo imat kakve nafake protiv tih **** armena.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest Terim najbolji, ali u mudima jedne zene!!!!!
Ma Armenci, kante. Uvjeren sam da cemo ih razvaliti. Valjda se ne prevarim, a nece ABD!!!!!
Ma Armenci, kante. Uvjeren sam da cemo ih razvaliti. Valjda se ne prevarim, a nece ABD!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Armemija - BiH 0-3 i to lagano...ova utakmica je u suštini nezanimljiva,ono što nas treba da brine jeste ona protiv Turske...e tu ce biti svega jer ce nas napasti od prve minute (samo im pobjeda igra)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:Armemija - BiH 0-3 i to lagano...ova utakmica je u suštini nezanimljiva,ono što nas treba da brine jeste ona protiv Turske...e tu ce biti svega jer ce nas napasti od prve minute (samo im pobjeda igra)
upravo to podcjenjivanje i dovede do neuspjeha. treba prvo rijesit armence pa onda o turcima glabati

ma jarane,nije to podcijenjivanje vec realan omjer snaga...ne kazem da smo mi neka fudbalska velesila,ali smo kvalitetniji za dvije klase od armenaca i za njih smo sila,a to cemo uostalom i dokazati na terenu...prognoza 3-0 za nas i to hladno.Elddar je napisao/la:drop je napisao/la:Armemija - BiH 0-3 i to lagano...ova utakmica je u suštini nezanimljiva,ono što nas treba da brine jeste ona protiv Turske...e tu ce biti svega jer ce nas napasti od prve minute (samo im pobjeda igra)
upravo to podcjenjivanje i dovede do neuspjeha. treba prvo rijesit armence pa onda o turcima glabati
A to za tursku si u pravu...o njima cemo tek kad dođe vrijeme za to.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja mislim da cemo pobjediti Armeniju 1-3 u Yerevanu i Tursku 2-1 u Zenici.
dobro tarice,Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da cemo pobjediti Armeniju 1-3 u Yerevanu i Tursku 2-1 u Zenici.
a sta mislis ko ce dati golove
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Solidna procjenaTarik14 je napisao/la:Ja mislim da cemo pobjediti Armeniju 1-3 u Yerevanu i Tursku 2-1 u Zenici.
Tesko je reci, mozda Begovic.mukesh80 je napisao/la:dobro tarice,Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da cemo pobjediti Armeniju 1-3 u Yerevanu i Tursku 2-1 u Zenici.
a sta mislis ko ce dati golove

Pa realno...Armenija-BIH 1-2
BIH-Turska 5-2

BIH-Turska 5-2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.