HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
zna li iko ko bi trebao doci kao drugi play jel se ista spekulise
prvo nesto u vezi onoga sto je netko napisao da traze amera nekog na poziciji 4, pa ljudi zar su vec i zar smo vec zaboravili thomasa momka koji ima samo 22 god. necu sada nabrajati njegove mane i prednosti kojih ima vise nego mana samo cu reci i napomenuti kako je se borio za ovaj klub u svakoj utakmici koju je igrao u dresu sirokog... a sad za ove bosnase BIT CE OPET DVOKORAK ZAR NE????!!!!! podcjenjujete nas iz godine u godinu i pogledajte kako vam se vraca mi smo ovaki onakvi, nemate ovo nemate ono, ovaj igrac ne valja onaj igrac nevalja, grgat je star trupina i tako, bit ce dvokorak e to ste dobro rekli stvarno bio DVOKORAK!!! jovanovic nije los igrac to sigurno e sad moze li on u bosni odigrati na onom nivou u kakvom je igrao u diti to cemo jos vidjeti... tu pisete o tome da ste dva puta igrali f8 zasto ne napisete o tome kako ste imali dvi sezone po 2 pobjede citavu nlb

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Da je on razvalio Široki njegova ekipa bi ujedno i pobijedila to ti je isto ko Sesar zabije 35 a ekipa izgubi utakmicu , Jovanović je dobar igrač ali vi ste istu sekundu kad je Đorđević otišao napravili neznalicu i invalida od njega a već sam napisao možda najbolji play u Bosni u NLB-u . A Ćešković je mrak niste imali nikoga boljeg na tržištu vjeru mi na riječ a uzima vam 5000Eura/mjesec .Melo15 je napisao/la:a zasto ti sumnjas u Jovanoviceve kvalitete kad je taj isti Siroki RAZVALIO(42 p).....kksiroki je napisao/la:Tvoj bolji play je dečko kojem je do sada maksimum pritiska bio igranje tekmi za ulazak u f4 BiH lige za razliku ud Đorđevića koji je bio jedan od najboljih play-eva koje je Bosna ikada imala po učinku u NLB-u . De molim te zašto to neće ostat Ivo (mi ga ne želimo)i Mason evo ja opet neznam a ti znaš de me prosvijetli molim te. A Mason je razbio jednog od najboljih play-eva u NLB (Đođevića) i zašto ti opet sumnjaš u njega.neno#4 je napisao/la:a znaci ti si ante,pa reci odmah da znamo.....pa vidjet cemo hocel ostati,a ja bi volio jer smo mi ipak doveli boljeg pleya i da ga vidimo ove godine...a ne samo ono lozenje u skenderiji,kada postigne kos...volio bi ga gledati protiv ostalih pleyeva u nlb...a dobro znas zbog cega mason nece ostati,isto kao i ivo,e zbog toga nece...
i imo je u prosjeku 7 asistencija u ekipi u kojoj su glavni igraci bili(pored zlaje) penzioneri Velimirovic i Leric.....a sad je presao u minimalno 5 X jacu ekipu u kojoj bar 6-7 igraca moze dati 10-20 poena po tekmi,a imamo jos jednog pleya da dovedemo, koji ce sigurno biti dobar igrac jer im je dolaskom solidnog igraca Ceskovica ostalo para za jos jednog dobrog igraca....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
sta ba ceskovic uzima 5000 eura mjesecno nemoj valjati gluposti svegati on je dosao za kiflu da igra jedva cekam novu utakmicu da vas malo vrijedjamo ove nase picke ne smiju da vrijedjaju a vi nas tamo lagano
je ceskovic ti dobiva mjescno ceneramuamer_15 je napisao/la:sta ba ceskovic uzima 5000 eura mjesecno nemoj valjati gluposti svegati on je dosao za kiflu da igra jedva cekam novu utakmicu da vas malo vrijedjamo ove nase picke ne smiju da vrijedjaju a vi nas tamo lagano

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
vi ste najbolja ekipa u bih,uvijek ste bili i uvijek cete biti....imate sve najbolje,od igraca,uprave,navijaca,trenera,ne moze vam niko nista.....jednostavno samo mi nije jasno zasto ne igrate stalno final four nlb - a ili vec eurocup,euroligu,a mi nizerazredna ekipa smo ga na vasu zalost igrali i odlicno se predstavili...deset puta smo vise uzeli cibonu,zadar,hemofarm,cz,partizan,buducnost,fmp, od vas,ne mozete tu nista da pricate....da nije nas bilo sigurno ne bi bili u nlb sad,jel stvarno mislite da bi bili prvaci???'ova titula ekipi bosne nista nije znacila,samo je nama navijacima znacila.....oni su ionako bili preumorni i zeljni odmora i bolila ih ona stvar ko ce da bude prvak....samo vam zelim da slijedece godine ostane grgat,mason,a nama da zima bude zdrav i dabogda prvo kolo nlb bilo na pecari...a niste ivu mogli zadrzati zato sto je bio preskup,i kao govorite star je za te pare,recite jednom istinu...a neka matija mi makar imamo u ekipi igrace svih nacionalisti,vjera,religija,jos nam samo fali jedan jevrej...mozemo uzeti onog sto je prosle godine igrao u fmp - u..a da nije nas ova tema ne bi imala ni u pola postova...imate 69 a mi 200 i kusur....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ajde ti dečko na tuširanje i to hladnom vodom .neno#4 je napisao/la:vi ste najbolja ekipa u bih,uvijek ste bili i uvijek cete biti....imate sve najbolje,od igraca,uprave,navijaca,trenera,ne moze vam niko nista.....jednostavno samo mi nije jasno zasto ne igrate stalno final four nlb - a ili vec eurocup,euroligu,a mi nizerazredna ekipa smo ga na vasu zalost igrali i odlicno se predstavili...deset puta smo vise uzeli cibonu,zadar,hemofarm,cz,partizan,buducnost,fmp, od vas,ne mozete tu nista da pricate....da nije nas bilo sigurno ne bi bili u nlb sad,jel stvarno mislite da bi bili prvaci???'ova titula ekipi bosne nista nije znacila,samo je nama navijacima znacila.....oni su ionako bili preumorni i zeljni odmora i bolila ih ona stvar ko ce da bude prvak....samo vam zelim da slijedece godine ostane grgat,mason,a nama da zima bude zdrav i dabogda prvo kolo nlb bilo na pecari...a niste ivu mogli zadrzati zato sto je bio preskup,i kao govorite star je za te pare,recite jednom istinu...a neka matija mi makar imamo u ekipi igrace svih nacionalisti,vjera,religija,jos nam samo fali jedan jevrej...mozemo uzeti onog sto je prosle godine igrao u fmp - u..a da nije nas ova tema ne bi imala ni u pola postova...imate 69 a mi 200 i kusur....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ja znam da tebi teško pada da je on pojačanje(sedmi igrač Zrinjskog,Tomo trica je za njega Jordan) i da vam svaki mjesec uzme 5000 Eura ali to radi vaša uprava i to je njihov način rada.muamer_15 je napisao/la:sta ba ceskovic uzima 5000 eura mjesecno nemoj valjati gluposti svegati on je dosao za kiflu da igra jedva cekam novu utakmicu da vas malo vrijedjamo ove nase picke ne smiju da vrijedjaju a vi nas tamo lagano
jao sto me ovaj nasmija,hahahhhahahhahhahahahahahahahhhaha,cijepam se od smijeha...isto kao sa perkovicem kada vam je guzove poderao i bio dvokorak......kksiroki je napisao/la:Ajde ti dečko na tuširanje i to hladnom vodom .neno#4 je napisao/la:vi ste najbolja ekipa u bih,uvijek ste bili i uvijek cete biti....imate sve najbolje,od igraca,uprave,navijaca,trenera,ne moze vam niko nista.....jednostavno samo mi nije jasno zasto ne igrate stalno final four nlb - a ili vec eurocup,euroligu,a mi nizerazredna ekipa smo ga na vasu zalost igrali i odlicno se predstavili...deset puta smo vise uzeli cibonu,zadar,hemofarm,cz,partizan,buducnost,fmp, od vas,ne mozete tu nista da pricate....da nije nas bilo sigurno ne bi bili u nlb sad,jel stvarno mislite da bi bili prvaci???'ova titula ekipi bosne nista nije znacila,samo je nama navijacima znacila.....oni su ionako bili preumorni i zeljni odmora i bolila ih ona stvar ko ce da bude prvak....samo vam zelim da slijedece godine ostane grgat,mason,a nama da zima bude zdrav i dabogda prvo kolo nlb bilo na pecari...a niste ivu mogli zadrzati zato sto je bio preskup,i kao govorite star je za te pare,recite jednom istinu...a neka matija mi makar imamo u ekipi igrace svih nacionalisti,vjera,religija,jos nam samo fali jedan jevrej...mozemo uzeti onog sto je prosle godine igrao u fmp - u..a da nije nas ova tema ne bi imala ni u pola postova...imate 69 a mi 200 i kusur....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
joj jeste vi iz sirokog... cuj ceskovic zaradjuje 5000 eura pa nije lance williams,lance kada je igrao imao je platu 5000 eura zato suti svegati
moderator edit:moze i bez vrijedjanja
moderator edit:moze i bez vrijedjanja
Ljepše je bilo u trokoraku sa Martinom pa onda sa MClinton-om.neno#4 je napisao/la:jao sto me ovaj nasmija,hahahhhahahhahhahahahahahahahhhaha,cijepam se od smijeha...isto kao sa perkovicem kada vam je guzove poderao i bio dvokorak......kksiroki je napisao/la:Ajde ti dečko na tuširanje i to hladnom vodom .neno#4 je napisao/la:vi ste najbolja ekipa u bih,uvijek ste bili i uvijek cete biti....imate sve najbolje,od igraca,uprave,navijaca,trenera,ne moze vam niko nista.....jednostavno samo mi nije jasno zasto ne igrate stalno final four nlb - a ili vec eurocup,euroligu,a mi nizerazredna ekipa smo ga na vasu zalost igrali i odlicno se predstavili...deset puta smo vise uzeli cibonu,zadar,hemofarm,cz,partizan,buducnost,fmp, od vas,ne mozete tu nista da pricate....da nije nas bilo sigurno ne bi bili u nlb sad,jel stvarno mislite da bi bili prvaci???'ova titula ekipi bosne nista nije znacila,samo je nama navijacima znacila.....oni su ionako bili preumorni i zeljni odmora i bolila ih ona stvar ko ce da bude prvak....samo vam zelim da slijedece godine ostane grgat,mason,a nama da zima bude zdrav i dabogda prvo kolo nlb bilo na pecari...a niste ivu mogli zadrzati zato sto je bio preskup,i kao govorite star je za te pare,recite jednom istinu...a neka matija mi makar imamo u ekipi igrace svih nacionalisti,vjera,religija,jos nam samo fali jedan jevrej...mozemo uzeti onog sto je prosle godine igrao u fmp - u..a da nije nas ova tema ne bi imala ni u pola postova...imate 69 a mi 200 i kusur....

ADMINISTRACIJO vidi te li vi što se ovo piše po vašem forumu . A za plaću nek ti netko potvrdi tko zna kako stvari stoje , Lance igrao za 5 milja hahahaha ti mi se kužiš nema šta , da za 5 ali puta 3 .muamer_15 je napisao/la:joj jeste vi iz sirokog glupi ko .... cuj ceskovic zaradjuje 5000 eura pa nije lance williams,lance kada je igrao imao je platu 5000 eura zato suti svegati
molim stovanje prema EUROPSKOM SAMPIONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sto vi naravno nikada necete biti,ups niste ni postojali kada je maccabi padao,pa poslije emerson u grenoblu.....NJIHOVA IGRA JE LICILA NA NAJLJEPSU SEVDALINKU.......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ajde ti dečko lagano razguli na svoj podforum i tamo spamaj do mile volje.neno#4 je napisao/la:molim stovanje prema EUROPSKOM SAMPIONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sto vi naravno nikada necete biti,ups niste ni postojali kada je maccabi padao,pa poslije emerson u grenoblu.....NJIHOVA IGRA JE LICILA NA NAJLJEPSU SEVDALINKU.......
nisam ni pisao kod vas jedno vrijeme,a necu ni vise,a zasto vi dolazite kod nas onda,cim je ceskovic potpisao odmah ste se nasli da pricate,on je ovakav onakav....nemojte da vi dolazite onda kod nas,mi uvijek imamo tema za razgovor za razliku od vas par,koji dodju tu i pisu......znam da boli ovo za europskog sampiona ali istorija se ne brise,niti se moze izbrisati virtuoz na parketima....kksiroki je napisao/la:Ajde ti dečko lagano razguli na svoj podforum i tamo spamaj do mile volje.neno#4 je napisao/la:molim stovanje prema EUROPSKOM SAMPIONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sto vi naravno nikada necete biti,ups niste ni postojali kada je maccabi padao,pa poslije emerson u grenoblu.....NJIHOVA IGRA JE LICILA NA NAJLJEPSU SEVDALINKU.......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
boli vas EVROPSKI SAMPION al **** tako je,vi nikad nece vidjeti dalje od nlb lige bice bolje
muamer **** s ove teme idiote doso si ovdje provocirat i zajebavat nas... zaboli me **** i za vasu i nasu proslost zaboli me **** za vas naslov europe zaboli me **** za bosnu... ako mi ovdje ne smimo iznijeti nase misljenje zasto onda uopce dolazim ovdje i pisem ista... sto se tice ceskovica otkaz u bosni ce dobiti do nove godine to upamtite ne zato sto je los nego zato sto nije dovoljno dobar za bosnu i njezine ambicije a to sto vi mislite da smo ljubomorni opet me zaboli ****... i opet cete biti dobri u nlb i opet cemo mi mlade forsirat ali opet cemo se mi pojacati za play off i opet cemo vam uzeti naslov pa opet patite svi vi koji dolazite zajebavat na forume... BIT CE BOSNA **** ŠAMPION!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
e moj neno sta bi oni dali da se traducija moze kupiti ali nije to knauf ,rigips ,mercedes ili neko predstavnistvo pa da njihovi privatnici skupe pa to pokupuju ,sve bi oni titule dali da se nadju u istoj recenici sa velikanima europske kosarke
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haj'mo sad obustavite paljbu i jedni i drugi,vama ovdje treba dezurni policajac da bi rasprava tekla bar nekako nomalno.bez vrijedanja u nastavku,pazite kako se izrazavate i pridrzavajte se teme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.