Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Otisle Sarajlije u Njemacku radit.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hebibović

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hebibovic

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa ovdje se ne zna ko je lošiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hebibovic nakon ovog promašaja vierojatno bježi u rodnu Tuzlu pred Hordama Zla

Proradi stream 

Iz Bijeljine stižu odlične vijesti za navijače Željezničara Piše: V. Vukmirović
Kakav amater od novinara, pa valjda i za navijace Sarajeva i njima ovaj rezultat odgovara.
Kakav amater od novinara, pa valjda i za navijace Sarajeva i njima ovaj rezultat odgovara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
Kad Sarajevo ligu osvoji..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Bilo bi zasluzeno. Najrealnijeprisonbreak je napisao/la:Kad Sarajevo ligu osvoji..
Bilo bi posteno osvojeno, al zasluzeno, tesko. Nije ove godine niko zasluzio, najbolje da mogu dvije titule ostaviti za iducu godinubrig je napisao/la:Bilo bi zasluzeno. Najrealnijeprisonbreak je napisao/la:Kad Sarajevo ligu osvoji..

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zrinjski ako sad pogodi sampioni su
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako je posteno onda je i zasluzeno.pasica je napisao/la:Bilo bi posteno osvojeno, al zasluzeno, tesko. Nije ove godine niko zasluzio, najbolje da mogu dvije titule ostaviti za iducu godinubrig je napisao/la:Bilo bi zasluzeno. Najrealnijeprisonbreak je napisao/la:Kad Sarajevo ligu osvoji..
Dobra ekipa, fizicki najspremnija.. Sjebali vas Krupa i Radnik kući..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Bravo BoŠnjo i hercegovino !!! Namjestise sebi uje titulu, Namjestise sebi kup... orgijaju gazi baliju, zvizde bosni i hercegovini, isticu ratne zastave, a ti bosnjo kolji se izmedju.... pustaju svojim hr klubovima vitezu, metaloleglu, moze im se... A ti glupi bosnjo gledaj i pati... golman Radnika sklanja ruke kod penala zrinjskog, pa dolaze ovdje jos neki glupsoni koji tvrde nije namjesteno sve je regularno, jbg to je fudbal, desava se , bilo je slucajno...
e moj bosnjo... navijac sam sarajeva i pobjeda u derbiju je uvjek draga, ali ovaj put kao bosnjo neke stvari se zapitam kad pogledam sta Uje rade bez imalo srama...A mi zapeli protiv komsije... sportski tako i treba da bude, ali sta je u ovoj ligi /drzavi sportski???!!!! Jadna je ova liga i ljudi koji ovo prate, jer je ovo je.bavanje u zdrav mozak svakog normalnog covjeka... nema ovo vise smisla.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I opet će pjevati "prvaci šugave zemlje" e moj bošnjo..bhfanatic14 je napisao/la:Bravo BoŠnjo i hercegovino !!! Namjestise sebi uje titulu, Namjestise sebi kup... orgijaju gazi baliju, zvizde bosni i hercegovini, isticu ratne zastave, a ti bosnjo kolji se izmedju.... pustaju svojim hr klubovima vitezu, metaloleglu, moze im se... A ti glupi bosnjo gledaj i pati... golman Radnika sklanja ruke kod penala zrinjskog, pa dolaze ovdje jos neki glupsoni koji tvrde nije namjesteno sve je regularno, jbg to je fudbal, desava se , bilo je slucajno...e moj bosnjo... navijac sam sarajeva i pobjeda u derbiju je uvjek draga, ali ovaj put kao bosnjo neke stvari se zapitam kad pogledam sta Uje rade bez imalo srama...A mi zapeli protiv komsije... sportski tako i treba da bude, ali sta je u ovoj ligi /drzavi sportski???!!!! Jadna je ova liga i ljudi koji ovo prate, jer je ovo je.bavanje u zdrav mozak svakog normalnog covjeka... nema ovo vise smisla.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Čestitke kone na pobjedi danas, ako ništa više ste želje imali, a to je izgleda i najvažnije u našem derbiju 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čestitke navijačima Sarajeva na potpuno zasluženoj pobjedi u derbiju.
Čestitke ekipi Zrinjskog na titulu prvaka BiH koja je takođe zaslužena. Sretno svim ekipama u europskim utakmicama.

Čestitke ekipi Zrinjskog na titulu prvaka BiH koja je takođe zaslužena. Sretno svim ekipama u europskim utakmicama.