Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Dobro da mi se ne sekiras onda evo ti potvrda informacije da ide na posudbu.
Begović u Ipswich na posudbu
Golman naše reprezentacije Asim Begović, koji je debitirao u Estoniji, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u redovima Ipswicha.
Naime, odmah po povratku u Sarajevo Begović je otputovao u Englesku gdje će u sljedeća dva-tri dana dogovoriti posudbu u Ipswich, posljednje plasirano momčad engleskog Championshipa.
Potpisat ću do januara. Dobio sam garancije da ću braniti i samo me to interesiralo. Ne želim sjediti na klupi. Željan sam nastupa. Mislim da sam dobro postupio. Nisam mogao prijeći u neki klub iz Premier lige jer to pravila ne dozvoljavaju, ali mislim da je i Championship jako kvalitetan i nadam se da ću dobro iskoristiti priliku, rekao je Begović za Dnevni avaz.
Begović u Ipswich na posudbu
Golman naše reprezentacije Asim Begović, koji je debitirao u Estoniji, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u redovima Ipswicha.
Naime, odmah po povratku u Sarajevo Begović je otputovao u Englesku gdje će u sljedeća dva-tri dana dogovoriti posudbu u Ipswich, posljednje plasirano momčad engleskog Championshipa.
Potpisat ću do januara. Dobio sam garancije da ću braniti i samo me to interesiralo. Ne želim sjediti na klupi. Željan sam nastupa. Mislim da sam dobro postupio. Nisam mogao prijeći u neki klub iz Premier lige jer to pravila ne dozvoljavaju, ali mislim da je i Championship jako kvalitetan i nadam se da ću dobro iskoristiti priliku, rekao je Begović za Dnevni avaz.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ili dno druge Engleske lige.omerbavarac je napisao/la:Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.

Sta smo mi bogu skrivili pa da nam ovako golmane na neki nacin ponizuju i upropastavaju.
ipak su to golmani repke koja je blizu svjetskog prvenstva.Da su iz Andore,luxemburga mogao bi i skontati.
P.S a to bitno je da brani je totalno naivno i nenormalno.
Pa znaci cjelu iducu polusezonu braniti u drugoj ligi u timu koji ce 99 % ispasti u trecu ligu i onda igrom slucaja da mora recimo na Svjetskom prvenstvu stati protiv Brazila,Holandije ili drugih.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ili dno druge Engleske lige.omerbavarac je napisao/la:Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.![]()
Sta smo mi bogu skrivili pa da nam ovako golmane na neki nacin ponizuju i upropastavaju.
ipak su to golmani repke koja je blizu svjetskog prvenstva.Da su iz Andore,luxemburga mogao bi i skontati.
Pa znaci cjelu iducu polusezonu braniti u drugoj ligi u timu koji ce 99 % ispasti u trecu ligu i onda igrom slucaja da mora recimo na Svjetskom prvenstvu stati protiv Brazila,Holandije ili drugih.
Al u januaru ce se vratit u Portsmouth a James tad ode u Tottenham,odlican potez po meni.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ja smatram da je championship jedno 2 puta bolji od nase premier lige,,,harishp je napisao/la:Ili dno druge Engleske lige.omerbavarac je napisao/la:Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
malo je rec 2 putalejla je napisao/la:ja smatram da je championship jedno 2 puta bolji od nase premier lige,,,harishp je napisao/la:Ili dno druge Engleske lige.omerbavarac je napisao/la:Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.![]()
Pa znaci cjelu iducu polusezonu braniti u drugoj ligi u timu koji ce 99 % ispasti u trecu ligu i onda igrom slucaja da mora recimo na Svjetskom prvenstvu stati protiv Brazila,Holandije ili drugih.![]()
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Nije 2 puta nego 100 puta, i nek prica ko god sta hoce bolje mu je da brani pa makar i u Olimpiku nego da ne brani nikako..jer na kraju kraajeva on ce se vratiti u Portsmouth sljedece godine..
Da se i desi da James ode u Totenham.Begovicu je opet klupa jer logicki da na gol Jemsa zamjenjuje trenutni drugi golman u Portsmuthu.A tog Portsmutha ne izvuce ni traktor da ne ispadne.I da nekim slucajem stane na gol Portsmoutha znaci opet u drugu ligu. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Lovac moram ti se izvnit
. Ja sam rek'o da je lovacka kad si ti prvi napisao da ce u Ipswich 
samo ne kontam sto je on reko da se radi o velikom klubu :S

Zadnja izmjena: seha, dana/u 12 okt 2009, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
ne valja ti logikaharishp je napisao/la:Da se i desi da James ode u Totenham.Begovicu je opet klupa jer logicki da na gol Jemsa zamjenjuje trenutni drugi golman u Portsmuthu.A tog Portsmutha ne izvuce ni traktor da ne ispadne.I da nekim slucajem stane na gol Portsmoutha znaci opet u drugu ligu.

@Łovac, htjela sam napisat i vise puta, al ne volim samosazaljenje,,, mi imamo talente, samo ih slabo iskoristavamo

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
@lejla ni tebi logika nije manelejla je napisao/la:ne valja ti logikaharishp je napisao/la:Da se i desi da James ode u Totenham.Begovicu je opet klupa jer logicki da na gol Jemsa zamjenjuje trenutni drugi golman u Portsmuthu.A tog Portsmutha ne izvuce ni traktor da ne ispadne.I da nekim slucajem stane na gol Portsmoutha znaci opet u drugu ligu.valjda na gol ide onaj ko je bolji, a oni su valjda poslali asmira na posudbu da bi branio i bio bolji
![]()
@Łovac, htjela sam napisat i vise puta, al ne volim samosazaljenje,,, mi imamo talente, samo ih slabo iskoristavamo

James ti je poput naseg hasagica kad brani,brani a kad je povrjedjen onda je bas povrjedzen i to vrlo cesto.
i sad upalis tu svoju logiku i zbog povrede Jamesa moras staviti losijeg golmana posto je bolji na posudbi.
Nigdje veze zar ne

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
lejla je napisao/la:ja smatram da je championship jedno 2 puta bolji od nase premier lige,,,harishp je napisao/la:Ili dno druge Engleske lige.omerbavarac je napisao/la:Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.![]()
Pa znaci cjelu iducu polusezonu braniti u drugoj ligi u timu koji ce 99 % ispasti u trecu ligu i onda igrom slucaja da mora recimo na Svjetskom prvenstvu stati protiv Brazila,Holandije ili drugih.![]()
Oko 10 puta bolje .
i to sto kazes...harishp je napisao/la: @lejla ni tebi logika nije mane![]()
James ti je poput naseg hasagica kad brani,brani a kad je povrjedjen onda je bas povrjedzen i to vrlo cesto.
i sad upalis tu svoju logiku i zbog povrede Jamesa moras staviti losijeg golmana posto je bolji na posudbi.
Nigdje veze zar ne

sta mislis, jel bolje zavisit od jamesa i hocel on na pogresnu nogu doskocit ili bit jedinica u championshipu, kojeg maximalno respectujem(o)??

Didier Drogba
Didier Drogba
pod palicom roy keane-a mora napredovati, bolje mu je igrati za jedan ipswich koji ulaze u ekipu(iako nisu imali srece ove sezone s rezultatima) nego grijati klupu za klauna jamesa...
- bosanac723
- Kontakt:
Ma kakvi 10 puta bolja liga. Championship je jedno 1000% boljadomineysn je napisao/la:oko najmanje 10 puta bolji

Nek brani za Ipswich, bolje mu je tu branit i igrat nego sjedit na klupi u Portsmouth. Imas koliko god hoces primjera gdje golman u ranim godinama 20-23 ide na posudbu cesto i mjenja klubove, a onda u mladim godinama 24-28 postaje prava klasa, kao naprimjer; Almunia, Friedel, Howard, Schwarzer, Robinson, Green, Jensen, Douchez, Dudek, Palop, Rodriguez, Cesar, Castellazzi, Amelia, Doni, Handanovic(?), Rost, Enke, Benaglio.
Volio bih kao svi vi da on brani za neku pravu velesilu i da se svijet njemu divi, al' iskreno u ovom momentu najvaznije je da on brani, a jel' to bilo za Ipswich il za Notts County je manje vazno, nek' on igra i nabija iskustvo/samopouzdanje. Dobit ce on svoju sansu, nebrinem se.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- rob do bagro
- Kontakt:
Asmiru je dobro sto je otisaou Ipswich...bolje mu je i tamo da brani stalno,nego u Portsmouthu da brani na klupi ha ya
i svi drugi su mu preporucili da ide tamo

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nema veze, i ako ispadnu Portsmouth sljedece godine, opet ce se boriti u championshipu za ulazak u PL, jer ne zaboravite ko ih je nedavno kupio(bogati Arapi) i oni ce sigurno dovesti nekih pojacanja i eto Asmira opet u PL, opet kazem vazno je da brani, pa makar i u Championshipu jer je bolji Championship od 70% prvih liga u Europi.
otkud ti informacija da je rekao da ide u veliki klub.....to je bolan napisao neki nebulozni novinar koji nezna nijednu pametnu zborit.......isti takav danas je napisao da je zlaja napustio pripreme repke........seha je napisao/la:@Lovac moram ti se izvnit. Ja sam rek'o da je lovacka kad si ti prvi napisao da ce u Ipswich
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
pa procito sam ovdje na ss.bazehro je napisao/la:otkud ti informacija da je rekao da ide u veliki klub.....to je bolan napisao neki nebulozni novinar koji nezna nijednu pametnu zborit.......isti takav danas je napisao da je zlaja napustio pripreme repke........seha je napisao/la:@Lovac moram ti se izvnit. Ja sam rek'o da je lovacka kad si ti prvi napisao da ce u Ipswich

Jest i ja sam to ovdje procitao da ce u neki veliki klub, eto vam novinari sa ss.ba jedna kritika opet ste bili "novinari" u ovom slucaju