Ma pusti jufkaše, pojedeše se od ljubomore. Bulja im nije dogurao ni do klupe [emoji23]hurem je napisao/la:Pretjeruju opet neki...
Kakve veze ako nije dao gol...pa komplet utakmica nije odisala ljepotom i nije bilo nekih aman zaman prilika...sta da su usle one 2,3 poluprilike koje je imao, sta biste onda pricali?
Nejse, meni je vaznije od svega sto se vidjelo da itekako ima slifa...i kao sto neko gore rece drskosti...
Ono sto mi se kod njega svidja je jednostavnost i mehkoca s loptom...kako izbaci onog jednog branica na vrh 16...to se ne uci, s tim se radja.
Siguran sam da ce doci njegovo vrijeme...sinoc je izgorio u zelji i to je to.
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: Armin Hodžić
Re: Armin Hodžić
Onaj klizeći u 93. min najbolje opisuje igru Armina Hodžića jučer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledao sam samo drugo poluvrijeme i mogu reci da se za razliku od vecine meni Armin bas svidio. Referiram se na drugo poluvrijeme. Od onog sto sam vidio u ovom buckurisu od utakmice uz Cimirota mi je bio ponajbolji igrac u nasoj ekipi.
Zalutao u reprezentaciju. Za njega je Duljevic Romario!
Samo Saraj'vo!
Samo Saraj'vo!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
100%. Zamjerati momku sto nije pogodio moze neko ko misli da je ovo play station.Virtu4l je napisao/la:Onaj klizeći u 93. min najbolje opisuje igru Armina Hodžića jučer.
Uostalom, dobar dio kritika dolazi iz jednog tabora sa PL prepucavanja, pa je sve ovo jos jadnije.

Oj kako dulja igra AlahamiScholl je napisao/la:Zalutao u reprezentaciju. Za njega je Duljevic Romario!
Samo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Par stranica unazad poredjenja sa Aguerom, Chicharitom i Icardijem... Stvarno nema kod nas sredine. 

Aj Ćaršije mi, mali Said je za njega ŠevĆenko
Ne pratim kako igra duljevic u sarajevu, navodno ima losu statistiku za jednog takvog igraca ali brate duljevic je makar igrao iznad svih ocekivanja za repku. Narocito na onom kikiriki kupu u japanu. hodzic se trudio i trudio jucer a pokazao nista nije. Mada je glupo porediti njih dvojicu jer nisu ista pozicija. S obzirom da se ara voli vracati malo i nazad mozda bi ga se nekad moglo probati i na misketovoj poziciji jer tu nikad nikog od misketa nismo imali jer tesko nama ako se budemo morali nekad uzdati u njega kao glavnog spica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne možeš zabijat onakve golove i onako igrati u Dinamu a da si taraba od igraca. Treba momku dati vremena, ne sumnjam da ce se pokazati
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
you know nothingJonSnow je napisao/la:Ne možeš zabijat onakve golove i onako igrati u Dinamu a da si taraba od igraca. Treba momku dati vremena, ne sumnjam da ce se pokazati

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kao što neko reče - sa ovim se rađa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da se kanton Sarajevo odvoji od BIH, napravite svoju državu, svoju repku i svađajte se. Muka mi je što moram forumski prostor dijeliti sa ovakvim papcima koje boli ona stvar za ostatak BiH kao i za igrače koji nisu iz Sarajeva.
I svaka čast moderatorima, baš radite svoj posao onako kako treba.
I svaka čast moderatorima, baš radite svoj posao onako kako treba.
Re: RE: Re: Armin Hodžić
Lako je zabijati levatima, haj' nek zabije ozbiljnoj ekipi 8-}Rokoko87 je napisao/la:Kao što neko reče - sa ovim se rađa.
Zivi bili pa vidjeli. Dok su Kodro i Djuric igraci za drugoligaski nogomet,vidjet cemo gdje ce Ara zavrsiti nakon Dinama. Mozete pricati sta hocete,da su Kodro u Djuric u Dinamu,igrali bi za Lokomotivu.
Milan Djuric- 26 g, 1,25 M
Kenan Kodro- 24 g, 400.000 tisuća
Armin Hodzic- 23g. 4,00 M
Pametnom dosta.
Milan Djuric- 26 g, 1,25 M
Kenan Kodro- 24 g, 400.000 tisuća
Armin Hodzic- 23g. 4,00 M
Pametnom dosta.
Previše obraćate pažnju na neke transfermarkt vrijednosti.
Transfermarkt nema nikakve veze sa stvarnom kvalitetom igrača.Tu mnogo referenci određuje vrijednost i kada govorimo o ovakvim situacijama on nije relevantan.
Ali, stvarno ne vjerujem da neko nakon jedne utakmice pravi neku hijerahiju napadača i izbacuje Armina iz kombinacija.
Ali, stvarno ne vjerujem da neko nakon jedne utakmice pravi neku hijerahiju napadača i izbacuje Armina iz kombinacija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Na ovom pdf-u ima ljudi koji ne cijene jednog Edina Džeku, zašto bi se čudio kada se onda hajka diže na Hodžića?Rokoko87 je napisao/la:Transfermarkt nema nikakve veze sa stvarnom kvalitetom igrača.Tu mnogo referenci određuje vrijednost i kada govorimo o ovakvim situacijama on nije relevantan.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Ako izuzmemo dzeko kao nekoga koga se ne pordi..hodzic ima daleko najbolju tehniku i igru nogom od svih nasi ostalih napadača. Vrijeme je pred njim i pokazati će koliko vrijedi. Istina mogao je jučer zabiti gol, ali malo ga je i trema spucala...Uostalom eto zabio je avdija i sta sad on je igracina ? Vrhunac Đurićeve karijere je Cesena, Kodrine Osasuna...vidjeti ćemo gdje će Ara otić 

=\_1921_/=