Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Otkriven si na jednoj caki, haha
Ne vodis racuna
Ne vodis racuna
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
kiki26 je napisao/la:Tako je prijatelju,a ne postavljam kao on non-stop parove..
MISLIO SAM DA SMO VISE PREVAZISLI TO KO JE KO ..
JA SAM JA A OSTALI ME NE ZANIMAJU![]()
!

Gigante ne smije te niko banovati.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To gigantekrmpotich je napisao/la:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sarajevo - Radnik 1 1,6
Sloga SH - Zvijezda G 1 1,7
Limon - Santos G 1 1,8
Munchen - Eisbaren 1 1,6
Bešiktaš - G'birligi 1 1,4
CSKA M - K.S.Samara 1 1,4
15,35

Sloga SH - Zvijezda G 1 1,7
Limon - Santos G 1 1,8
Munchen - Eisbaren 1 1,6
Bešiktaš - G'birligi 1 1,4
CSKA M - K.S.Samara 1 1,4
15,35

- MaroonSquad
- Kontakt:
na manji ulog nesto da se isprati
Sarajevo-Radnik....1p 0:0.....2,7
Swansea-M'boro.....1p 0:0....2,4
Chievo-Crotone........1.......1,8
Ajax-Feynord..........1........1,9
Genoa-Atalanta.......PS1.....1,7
Arsenal-City...........PM3......1,7
Kv. 64,4
Sarajevo-Radnik....1p 0:0.....2,7
Swansea-M'boro.....1p 0:0....2,4
Chievo-Crotone........1.......1,8
Ajax-Feynord..........1........1,9
Genoa-Atalanta.......PS1.....1,7
Arsenal-City...........PM3......1,7
Kv. 64,4
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Trapani 2
Koln 1
Leicester 1
N.Walters 7.5 over
Kvota 20
Koln 1
Leicester 1
N.Walters 7.5 over
Kvota 20
Tako blizu, a tako daleko.
Guduric+
REYNOLDS1
Brighton1
Sheff Wed2
Man.utd1
lester1
i ko ima na ponudi Šurna iz cedevite plus
REYNOLDS1
Brighton1
Sheff Wed2
Man.utd1
lester1
i ko ima na ponudi Šurna iz cedevite plus
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Manchester United - Everton x2 (2.42)
Da je United dobio West Bromwicha, odigrao bih čistu dvojku na Everton. Ovako, ipak se moram osigurati sa dvoznakom. Istina, United jeste favorit, što pokazuje i koeficijent. No, Everton je mnogo drugačiji sa Koemanom. Odlično trče, vezni red može trkom parirati bilo kojem veznom redu, a Lukaku sam može "izmislit" gol (posebno u posljednjim trenucima meča). Odbrana Uniteda je sa Rojom i Bailyjem, sad je haman opet Mourinho izgladio stvar sa Shawom, pa će konkurisati za sastav, a povratnici su Herrera i Zlatan. Everton je bez, ako mene pitate, jednog od najboljih desnih bekova u ligi (Coemana), a nema ni Schniderlina koji se odlično uklopio po dolasku upravo iz Uniteda.
Mata je aut, Pogba se traži u posljednje vrijeme, tako da baš zbog toga vidim veliku šansu Evertona. Mogu trkom parirati bilo kome (pogledati meč protiv Cityja pa i Tottenhama), odlični su u vršenju presinga (istina, protiv Liverpoola nismo ništa vidjeli), a odlično kombinuju Lukaku i "pomoćna radna snaga" u vidu Barkleya i Miralasa (pa i bilo koga drugog ko igra u ofanzivi uz Lukakua).
Mourinho nije izgubio sve šanse za Ligom prvaka, ali nekako sve miriše na jedan ligaški neuspjeh (da l' će uzeti FA Cup ili Evropsku ligu, to je druga stvar). Joseova ekipa ne ulijeva povjerenje, nema odavno straha kod protivnika kad idu na OT (još otkako je otišao SAF) i više se ne ide tamo na ekskurziju, nego da se možda uzme i koji bod. United ima dosta problema u realiziaciji, a kad vidimo da će danas biti bez jednog od najboljih kreatora (Mata) i da je fakat Pogba u kanalu, onda neko mora izmisliti gol. Eh, čvrsto vjerujem da će United primiti barem jedan, a ne vidim da mogu zabiti mnogo golova Evertonu, tako da iz tog razloga igram ovdje x2. Naravno, tradicija je na strani Uniteda (mislim da imaju samo jedan poraz od Evertona i to još dok je Everton vodio Moyes), ali rušile su se i druge tradicije, zašto ne bi i ova?!
Da je United dobio West Bromwicha, odigrao bih čistu dvojku na Everton. Ovako, ipak se moram osigurati sa dvoznakom. Istina, United jeste favorit, što pokazuje i koeficijent. No, Everton je mnogo drugačiji sa Koemanom. Odlično trče, vezni red može trkom parirati bilo kojem veznom redu, a Lukaku sam može "izmislit" gol (posebno u posljednjim trenucima meča). Odbrana Uniteda je sa Rojom i Bailyjem, sad je haman opet Mourinho izgladio stvar sa Shawom, pa će konkurisati za sastav, a povratnici su Herrera i Zlatan. Everton je bez, ako mene pitate, jednog od najboljih desnih bekova u ligi (Coemana), a nema ni Schniderlina koji se odlično uklopio po dolasku upravo iz Uniteda.
Mata je aut, Pogba se traži u posljednje vrijeme, tako da baš zbog toga vidim veliku šansu Evertona. Mogu trkom parirati bilo kome (pogledati meč protiv Cityja pa i Tottenhama), odlični su u vršenju presinga (istina, protiv Liverpoola nismo ništa vidjeli), a odlično kombinuju Lukaku i "pomoćna radna snaga" u vidu Barkleya i Miralasa (pa i bilo koga drugog ko igra u ofanzivi uz Lukakua).
Mourinho nije izgubio sve šanse za Ligom prvaka, ali nekako sve miriše na jedan ligaški neuspjeh (da l' će uzeti FA Cup ili Evropsku ligu, to je druga stvar). Joseova ekipa ne ulijeva povjerenje, nema odavno straha kod protivnika kad idu na OT (još otkako je otišao SAF) i više se ne ide tamo na ekskurziju, nego da se možda uzme i koji bod. United ima dosta problema u realiziaciji, a kad vidimo da će danas biti bez jednog od najboljih kreatora (Mata) i da je fakat Pogba u kanalu, onda neko mora izmisliti gol. Eh, čvrsto vjerujem da će United primiti barem jedan, a ne vidim da mogu zabiti mnogo golova Evertonu, tako da iz tog razloga igram ovdje x2. Naravno, tradicija je na strani Uniteda (mislim da imaju samo jedan poraz od Evertona i to još dok je Everton vodio Moyes), ali rušile su se i druge tradicije, zašto ne bi i ova?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo Mona je fino napisao analizu za Engleski večerašnji derbi, dok ću ja također ganjati iznenađenje kod Švaba u derbiju. Naravno, riječ je o meču trećeplasiranog Hofenhajma i sada već ubjedljivo prvog Bajerna. Prvo meni je ovo malo loš odabir kvota, Bajern u zadnje vrijeme jest počeo da razbija protivnike i u dobroj su seriji kako su Arsenala nabili dvaputa i igraju ubjedljivije, ali sa druge strane i Hofenhajm jako kvalitetna ekipa i ove sezone je bez poraza na svome stadionu. U prvom dijelu ove sezone ove dvije ekipe su podijelile bodove i završeno je 1:1. Bajern iduće sedmice očekuje okršaj sa Juventusom u LigiPrvaka i svakako da će paziti na eventualne povrede. Večeras u ekipi nema Mullera i Alkantare, dok vjerovatno neće biti Koste i Noera.
Noer je kapiten Bajerna i svakako najbolji golman u Bundeski, njegove zamjena Ulrih nije mu ni blizu i dobro se sjećam utakmice sa Rostovom kada ga je mijenjao kakvih je kikseva samo imao. I večeras bi on trebao ponovo među stative.
Eh, dakle moj odabir za večeras će biti 1x koji se plaća čak 2,44. Ne očekujem utakmicu sa previše golova pitanje je da li će i 3+ da dođe, jer i Hofenhajm u ovakvim utakmicama igra tvrdo, disciplinovano i jako su dobri nazad, dok i Bajern nema potrebe da previše srlja, tako da ja očekujem neku utakmicu rezultata 1:1 kao u prvom dijelu, mada ne bi me začudilo da Hofenhajm i dođe do sva tri boda.
1x 2,88, za nekog sistema 1 6,10.

Noer je kapiten Bajerna i svakako najbolji golman u Bundeski, njegove zamjena Ulrih nije mu ni blizu i dobro se sjećam utakmice sa Rostovom kada ga je mijenjao kakvih je kikseva samo imao. I večeras bi on trebao ponovo među stative.
Eh, dakle moj odabir za večeras će biti 1x koji se plaća čak 2,44. Ne očekujem utakmicu sa previše golova pitanje je da li će i 3+ da dođe, jer i Hofenhajm u ovakvim utakmicama igra tvrdo, disciplinovano i jako su dobri nazad, dok i Bajern nema potrebe da previše srlja, tako da ja očekujem neku utakmicu rezultata 1:1 kao u prvom dijelu, mada ne bi me začudilo da Hofenhajm i dođe do sva tri boda.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Atl Madrid- R. Sociedad 1 1.40 - fakat ne znam sta bih rekao. Ateltico je kuci favorit protiv bilo koje ekipe na svijetu, a u borbi su za direktan plasman u LP. Sociedad dosta visoko, ali upali su u losu formu, ne vjerujem da ce se izvaditi na Calderonu
Werder- Schalke ddg 1.30 - definitivno prevelika kvota za ekipu koja je u zadnje dvije tekme uvalila 8 komada. Jos nisu obezbjedili opstanak, i sigurno ce biti dosta motivisani protiv Schalkea koji ce se nakon derbija za vikend polako okretati cetvrtfinalu EL
Koln- Frankfurt ddg 1.30 - otkad znam za sebe ovaj Koln je vazio za 'domacinsku' ekipu. Danas im dolazi Frankfurt koji je u ocajnoj formi, posebno na gostujucim terenima. Ne ocekujem spektakl, 1:0 dovoljno.
Watford- WBA ddg 1.35 - ovo sam uzeo radi kvote. Jest na drugoj strani Pulis i njegov utra-tvrdi Bromwich, ja vjerujem da Watford, a posebno kuci moze svakome zabiti gol. To je to.
Aston Villa- QPR ddg 1.20 - A Villa je dosla sebi i nakon jednog preloseg perioda koji ih je gurnuo cak i na rub borbe za opstanak, vratili su se i nanizali sest pobjeda u zadnjih 7 tekmi. Nesto slicno je i sa QPR-om, u dosta su dobroj formi, i osigurali su opstanak. Tako da ocekujem jednu opusteniju tekmu, mozda prodje i 3+.
Ipswich- Wigan ddg 1.40 - jos jedna prevelika kvota po mom misljenju. Ipswich je u zlatnoj sredini, treba im jos koja pobjeda da osiguranju opstanak, dok je Wigan u velikim problemima, nema sanse da su kvalitetniji od Ipswicha. Mozda dmacin ima povreda ili nesto slicno. Kako god, po meni se isplati probati.
Roma- Lazio (SP) 1x 1.30 - jedna iz SP. Roma je cudno odigrala prvu tekmu, gdje su drzali loptu nekih 70% vremena u posjedu, a nisu napravili dvije ozbiljne sanse. Na drugoj strani Lazio je pogadjao iz vakog prelaska centra. Veceras ocekujem drugu pricu, ocekujem ozbiljnu Romu, u najvaznijoj tekmi sezone. Ne znam bas hoce li proci, ali ne vjerujem u jos jedan poraz.
Koef.: 7
Ja cu staviti jednog cenera. Sretno svima veceras.
Werder- Schalke ddg 1.30 - definitivno prevelika kvota za ekipu koja je u zadnje dvije tekme uvalila 8 komada. Jos nisu obezbjedili opstanak, i sigurno ce biti dosta motivisani protiv Schalkea koji ce se nakon derbija za vikend polako okretati cetvrtfinalu EL
Koln- Frankfurt ddg 1.30 - otkad znam za sebe ovaj Koln je vazio za 'domacinsku' ekipu. Danas im dolazi Frankfurt koji je u ocajnoj formi, posebno na gostujucim terenima. Ne ocekujem spektakl, 1:0 dovoljno.
Watford- WBA ddg 1.35 - ovo sam uzeo radi kvote. Jest na drugoj strani Pulis i njegov utra-tvrdi Bromwich, ja vjerujem da Watford, a posebno kuci moze svakome zabiti gol. To je to.
Aston Villa- QPR ddg 1.20 - A Villa je dosla sebi i nakon jednog preloseg perioda koji ih je gurnuo cak i na rub borbe za opstanak, vratili su se i nanizali sest pobjeda u zadnjih 7 tekmi. Nesto slicno je i sa QPR-om, u dosta su dobroj formi, i osigurali su opstanak. Tako da ocekujem jednu opusteniju tekmu, mozda prodje i 3+.
Ipswich- Wigan ddg 1.40 - jos jedna prevelika kvota po mom misljenju. Ipswich je u zlatnoj sredini, treba im jos koja pobjeda da osiguranju opstanak, dok je Wigan u velikim problemima, nema sanse da su kvalitetniji od Ipswicha. Mozda dmacin ima povreda ili nesto slicno. Kako god, po meni se isplati probati.
Roma- Lazio (SP) 1x 1.30 - jedna iz SP. Roma je cudno odigrala prvu tekmu, gdje su drzali loptu nekih 70% vremena u posjedu, a nisu napravili dvije ozbiljne sanse. Na drugoj strani Lazio je pogadjao iz vakog prelaska centra. Veceras ocekujem drugu pricu, ocekujem ozbiljnu Romu, u najvaznijoj tekmi sezone. Ne znam bas hoce li proci, ali ne vjerujem u jos jedan poraz.

George 23.5 više
Lopez 22.5 više
Hayward 22.5 više
Gobert 15.5 više
Lopez 22.5 više
Hayward 22.5 više
Gobert 15.5 više

Četiri ovakva tiketa.

I ovakva dva.

E moj Waltersu nabijem te žuta.Civa je napisao/la:Trapani 2
Koln 1
Leicester 1
N.Walters 7.5 over
Kvota 20
Ostali parovi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Civa je napisao/la:Evo Mona je fino napisao analizu za Engleski večerašnji derbi, dok ću ja također ganjati iznenađenje kod Švaba u derbiju. Naravno, riječ je o meču trećeplasiranog Hofenhajma i sada već ubjedljivo prvog Bajerna. Prvo meni je ovo malo loš odabir kvota, Bajern u zadnje vrijeme jest počeo da razbija protivnike i u dobroj su seriji kako su Arsenala nabili dvaputa i igraju ubjedljivije, ali sa druge strane i Hofenhajm jako kvalitetna ekipa i ove sezone je bez poraza na svome stadionu. U prvom dijelu ove sezone ove dvije ekipe su podijelile bodove i završeno je 1:1. Bajern iduće sedmice očekuje okršaj sa Juventusom u LigiPrvaka i svakako da će paziti na eventualne povrede. Večeras u ekipi nema Mullera i Alkantare, dok vjerovatno neće biti Koste i Noera.
Dva nanjušena iznenađenja po odličnim kvotama. Valjda je neko uhvatio makar nešto od ovoga.Monolog je napisao/la:Manchester United - Everton x2 (2.42)

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cestitke svimaSlevinKelevra je napisao/la:Atl Madrid- R. Sociedad 1 1.40 - fakat ne znam sta bih rekao. Ateltico je kuci favorit protiv bilo koje ekipe na svijetu, a u borbi su za direktan plasman u LP. Sociedad dosta visoko, ali upali su u losu formu, ne vjerujem da ce se izvaditi na Calderonu

Civa, Mona, Slevine.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.