Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sljedeće su nma sa Bornmutom, Stoukom i VBA. Taman ova dva zadnja nabiti nogom u provalije Championshipa iz kojih se neće vratiti stoljećima svevišnjim. Amen.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Felaini umjesto Cana
Koja lakrdija od novinarstva!!
A covjek kupio kucu u Liverpoolu, sto znaci da ostaje.
Mane u intervjuu izjavio kako ce biti tesko sutra za oba tima, da nece otici da se brane te da je Firmino odmorio dovoljno i da je sa Salahom sve ok.

Koja lakrdija od novinarstva!!
A covjek kupio kucu u Liverpoolu, sto znaci da ostaje.
Mane u intervjuu izjavio kako ce biti tesko sutra za oba tima, da nece otici da se brane te da je Firmino odmorio dovoljno i da je sa Salahom sve ok.

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Spanac sudija,bice kartona i navlacenja celavoj ublehi.Antonio Lahoz neki nesto
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nakon onog debakla od 5:0 zadnji put kada su nas dobili 3 razlike bilo je 2012. godine.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Salah trenirao bez problema, spreman za sutra. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To je trebala biti tajna.
Jošmi samo treba da Čaušević objavi tekst "Klop sprema iznenađenje za Pepa", pa da 3-0 bude nakon poluvremena.
Jošmi samo treba da Čaušević objavi tekst "Klop sprema iznenađenje za Pepa", pa da 3-0 bude nakon poluvremena.
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najbolje od svega je sto nas moraju napasti. 

Kao sto sam vec pisao, najvaznije je preživjeti početni pritisak, jer pravooo bi lose bilo kada bi ga primili na samom pocetku meca, bojim se da bi im usla voda u usi.
Ma smo neka napadnu,ne mogu Kompani i Otamendi pa i Delph biti brzi kao Salah i Mane.Bice prostora za kontre aBd itekako,a par njih mora i proci 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne smijemo se braniti. Treba igrati igru kao na Etihadu jer da nije bilo crvenog kartona, utakmica bi bila bara-bara. Ako od početka budemo igrali kao u drugom poluvremenu, neće odbrana moći izdržati opet sve silne napade. Treba igrati svoju igru i nek bude kako Bog hoće. I njima nije svejedno, jer znaju kakve ubice imamo u napadu.
You'll never walk alone.
Zasto ne, da se ponovi kao onomad kontra Chelsea 4-4. Kad se samo sjetim onog gola Aurelia 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
imam neki osjecaj da ce biti 2:0 za city poslije 15 min igre ( ne do bog ali eto da se izrazim).
Ne treba se braniti vec krenuti u mec kao da je bilo 1:1 na enfildu.Puci teski presing prvih 20 min,zabiti go i onda se povuci debelo na svoju polovinu i igrati na kontre (nekako u tom slucaju 3:2,4:2 poraz bi bio idealan)
Ne treba se braniti vec krenuti u mec kao da je bilo 1:1 na enfildu.Puci teski presing prvih 20 min,zabiti go i onda se povuci debelo na svoju polovinu i igrati na kontre (nekako u tom slucaju 3:2,4:2 poraz bi bio idealan)
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Vidim svi već računaju na poraz, a nije isključeno da ih opet Liverpool klepi.
Ono što je sigurno je da će biti potreban jedan gol da riješi sve, šansi će biti 100% 2-3 nebitno ali bitno je da u jednoj od njih neko bude hladan da to finišira i zdravo doviđenja prijatno građani.
Ono što je sigurno je da će biti potreban jedan gol da riješi sve, šansi će biti 100% 2-3 nebitno ali bitno je da u jednoj od njih neko bude hladan da to finišira i zdravo doviđenja prijatno građani.
O jesi li to ti Sasa VugdalicuAmsterdam1312 je napisao/la: i zdravo doviđenja prijatno građani.

Boze pomozi, mene malo strah

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nismo prosli, to je svima jasno, ima jos 90 minuta a sa nama je sve moguce. Doduse, kako igramo napad za ocekivati je da postignemo koji gol.
Danas ulazim u kladionicu i ne mogu da vjerujem koliko ljudi trpaju na City čisti kec, ovaj jedan govori uvalit će im City tricu, ovaj drugi igra prolaz Cityja. Ljudi pamet pustili. I to sve zbog Pepove izjave kao da će napasti ovo ono bgm ko da se samo City pita.
- kumkalesic
- Kontakt:
Prvi test ozbiljnosti se polaže večeras...kako bi onaj prošli menadžer znao često izjaviti "važno je pokazati karakter"
Ne mogu napisati da bi neozbiljno bilo ispustiti prednost od tri gola, jer mi to jednostavno ne dozvoljava onaj ludi dvomeč PSG-a i Barcelone iz prošle sezone, ali se nadam da su ovi trenutni igrači Liverpoola konačno postali jedan ozbiljan kolektiv koji ima, kako kažu "i glavu i rep" il' tako nešto
No vidjet ćemo

Ne mogu napisati da bi neozbiljno bilo ispustiti prednost od tri gola, jer mi to jednostavno ne dozvoljava onaj ludi dvomeč PSG-a i Barcelone iz prošle sezone, ali se nadam da su ovi trenutni igrači Liverpoola konačno postali jedan ozbiljan kolektiv koji ima, kako kažu "i glavu i rep" il' tako nešto

No vidjet ćemo

Joint_fc
Ovo je preofanzivno kod njih, biće svega.
Šta reći osim, Lorise - izdrži
Šta reći osim, Lorise - izdrži

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.