Salah mora biti spreman, pogotovo sad kad nam Gini mora igrati zadnjeg veznog, ili on ili Milner, kakav izbor ima KloppSage je napisao/la:Iducu tekmu samo treba odbranu postaviti kao i ovu mada ne sumnjam da ce Pep analizirati nacin na koji smo ga zaustavili. Vjerovatno ce i on krenuti sa 4 3 3 a ne sa onom nekom formacijom koja je isla nama pod ruku. Samo eto ne znam kako ce veza funkcionisati bez Hende i Cana...mozda Gini i Milner??
Treba odraditi pametno i Evertona. Meni i remi dobar.

Nadam se da nas ne ceka jos 90 minuta kao drugo poluvrijeme iz prve utakmice, ne smijemo se samo braniti.
Ne moze Real nikako biti najlaksi, ekipa koja je u zadnje dvije sezone osvojila LP, ekipa super iskusna, i nije ovo Real sa pocetka sezone. Za Liverpool bi bili najtezi protivnik, bolje dobiti Bajern ili Barselonu.Valencia je napisao/la:Nekako sam misljenja da od cetiri ekipe Liverpulu najmanje lezi Bajern.Hendo je napisao/la:Ne bih volio sa Barselonom na jednu utakmicu, bolje na dvije utakmice.
Real ili Bayern su puno bolje oocije za finale a daj nam Barselonu u polufinalu.
Real se cini kao najlaksi protivnik.
Mada, ovo 'najlaksi' i 'Real', nikako ne idu zajedno u recenicu, ali razumijete poentu.![]()
Volio bih...
Bajern - Barselona
Liverpul - Real