Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ljudi bez brige, Mo je u redu, na kraju je na neko pitanje Kloppa dao negativan odgovor, vjerovatno je bilo pitanje je li teza povreda ili tako nešto. Nije izgledao zabrinuto ni bilo šta nakon povratka na klupu. Siguran sam da je sve ok.
Ako treba, ne mora ni igrat u subotu mada je i ta utakmica bitna.
Ali dame i gospodo, Alexander Arnold!
You'll never walk alone.
Svaka cast, svi su odigrali gandiozno, ali posebna pohvala za Arnolda koji je odigrao odlicnu utakmicu. 

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
- Kontakt:
Doktorska partija. Svaka cast Kloppu i svim igracima malo ko je ovo ocekivao.
Arnold, Robertson, Chamberlain, Henderson i Milner.
Liverpul zasluzuje da ide dalje samo zato sto 5 igraca u startnoj postavi je iz Velike Britanije a da ne pricamo o drugim stvarima, tradiciji itd...
Svaka cast na izuzetnoj partiji ali ipak treba odigrati jos jednu ovakvu utakmicu jer se sigurno City nije predao jos.
YNWA
Liverpul zasluzuje da ide dalje samo zato sto 5 igraca u startnoj postavi je iz Velike Britanije a da ne pricamo o drugim stvarima, tradiciji itd...
Svaka cast na izuzetnoj partiji ali ipak treba odigrati jos jednu ovakvu utakmicu jer se sigurno City nije predao jos.
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Liverpool star Mohamed Salah told his manager he's "all fine, all good" but Jurgen Klopp said he is a doubt to face Everton on Saturday and slammed the Premier League for putting the Merseyside derby in the early kick-off.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bravo momci,bravo Kloponja,bravo navijaca.Perfect.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo da pozdravim @mirgerr i kazem mu da ne iznosi svoje kvazi strucnjacke pretpostavke, bezveze dovedoh u sumnju svoju ranu prognozu, a to je prolazak LFC-a. Veze ti nemas.
Iskreno, cestitke! Zasluzeno i onako kako to Klopp uobicajno radi Pepu. Ako kojim slucajem dogurate u finale a tamo ne bude Bayern, imat cete moju podrsku. U suprotnom, zelja mi je da vas mi dobijemo u polufinalu.

Iskreno, cestitke! Zasluzeno i onako kako to Klopp uobicajno radi Pepu. Ako kojim slucajem dogurate u finale a tamo ne bude Bayern, imat cete moju podrsku. U suprotnom, zelja mi je da vas mi dobijemo u polufinalu.

Spamm
Ekskluzivno samo za vas! Klopp mi je javio da je sa Salahom sve uredu, budite bez brige. (Baho)Believe je napisao/la:Ljudi bez brige, Mo je u redu, na kraju je na neko pitanje Kloppa dao negativan odgovor, vjerovatno je bilo pitanje je li teza povreda ili tako nešto. Nije izgledao zabrinuto ni bilo šta nakon povratka na klupu. Siguran sam da je sve ok.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
StevieG8 je napisao/la:Ekskluzivno samo za vas! Klopp mi je javio da je sa Salahom sve uredu, budite bez brige. (Baho)Believe je napisao/la:Ljudi bez brige, Mo je u redu, na kraju je na neko pitanje Kloppa dao negativan odgovor, vjerovatno je bilo pitanje je li teza povreda ili tako nešto. Nije izgledao zabrinuto ni bilo šta nakon povratka na klupu. Siguran sam da je sve ok.

Kako nas samo Trent popiša večeras.
Mislim da nije bilo onog koji je vjerovao da može ovako zaustaviti Sanea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa nije Sane Salah da ga se ne moze zaustaviti.gaston je napisao/la:StevieG8 je napisao/la:Ekskluzivno samo za vas! Klopp mi je javio da je sa Salahom sve uredu, budite bez brige. (Baho)Believe je napisao/la:Ljudi bez brige, Mo je u redu, na kraju je na neko pitanje Kloppa dao negativan odgovor, vjerovatno je bilo pitanje je li teza povreda ili tako nešto. Nije izgledao zabrinuto ni bilo šta nakon povratka na klupu. Siguran sam da je sve ok.
Ali dame i gospodo, Alexander Arnold!![]()
Kako nas samo Trent popiša večeras.
Mislim da nije bilo onog koji je vjerovao da može ovako zaustaviti Sanea.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Liverpool počinje ličiti na onu Kloppovu Borussiju dosta trke sa efikasnom završnicom.Pep na koljenima sad ga treba dotući i na Etihadu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da ce revans biti potpuno drugacija prica, nema sanse da ce Guardiola opet pucati sebi u nogu sa trojicom pozadi. Treba biti oprezan i strpljiv do kraja, samo da sa Salahom bude sve dobro i da se Can oporavi. Steta za Hendersona, morao je $terling neku stetu napraviti kad vec nije sposoban da postigne gol.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
CESTITKE KOMPLET EKIPI!!!
Klopp je pripremio svoju ekipu na sve moguce zamisli Pepa (doduse samo je jedna u pitanju)!!!

Kloppu i Liverpoolu godi Pep i City i to je rezultat ove utakmice. Svaka cast momci, navijaci uzivajte, radi ovog se fudbal voli i gleda!
Klopp je pripremio svoju ekipu na sve moguce zamisli Pepa (doduse samo je jedna u pitanju)!!!

Kloppu i Liverpoolu godi Pep i City i to je rezultat ove utakmice. Svaka cast momci, navijaci uzivajte, radi ovog se fudbal voli i gleda!
Stern des Südens
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ako prodjemo onda u polufinalu ko god, najbolji tim u Europi smo dobili. 

Sinoc nisam htio nista pisati, da zbog euforije ne lupam gluposti...
Skolski odigrana odbrana, ocito je da su VVD i Dejo nas najjaci stoperski par.
Trent? Kako me samo bilo strah njegovih reakcija i zalijetanja. I oni su igrali na kartu Trenta, skoro svaka lopta je isla na Sanea. Decko je odigrao vrhunsku utakmicu. Ni vise ni manje.
E sad, jesam li siguran u prolaz? I nisam, poznajuci nas, dok sudija ne odsvira kraj u Manchesteru, necu biti siguran u prolaz.
Ako pak prodjemo, zelim Barcu, nas sudije ne mogu pokrasti onoliko kao Romu.
Haha, cini se da me euforija jos drzi...
Skolski odigrana odbrana, ocito je da su VVD i Dejo nas najjaci stoperski par.
Trent? Kako me samo bilo strah njegovih reakcija i zalijetanja. I oni su igrali na kartu Trenta, skoro svaka lopta je isla na Sanea. Decko je odigrao vrhunsku utakmicu. Ni vise ni manje.
E sad, jesam li siguran u prolaz? I nisam, poznajuci nas, dok sudija ne odsvira kraj u Manchesteru, necu biti siguran u prolaz.
Ako pak prodjemo, zelim Barcu, nas sudije ne mogu pokrasti onoliko kao Romu.
Haha, cini se da me euforija jos drzi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ti si svoju prognozu promijenio cim si cuo da Sane napada Trenta, a da ce vezu drzati Ox-Milner-HendoFCBAYERN je napisao/la:Samo da pozdravim @mirgerr i kazem mu da ne iznosi svoje kvazi strucnjacke pretpostavke, bezveze dovedoh u sumnju svoju ranu prognozu, a to je prolazak LFC-a. Veze ti nemas.![]()
![]()

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma samo da ga ne primimo u ranoj fazi meca u utorak, sto nije iskljuceno jer ce oni navaliti ko mahniti, to je sigurno. Nadam se nekoj utakmici ko sa Unitedom na Traffordu onomad u Europa Ligi, zabiti ga nekad na pocetku i totalno umrtviti utakmicu
Uzivajmo ljudi, ne tako davno smo se mucili protiv Plymoutha
I da, Trente oprosti mi

Uzivajmo ljudi, ne tako davno smo se mucili protiv Plymoutha

I da, Trente oprosti mi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakva Barca, idemo na Bayern sigurno, spanci ce se sastati u polufinalu. ( Ako prodjemo
)

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
U finalu bayo da im Jurgen vrati za ono finale sa Dortmundom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.