Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Siguran sam da će biti golova u dvomeču kao i uvijek kad igraju ove dvije ekipe. Bit će spektakl jer jednostavno su to dva trenera s takve dvije filozofije koje garantuju dramu kad su jedni protiv drugih. S bilo kakvom pobjedom u prvom meču bi bio zadovoljan iako bi 2:0 bilo vrh. 

Ehh kad na kraju zavrsi 0-0 na Anfieldu 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Matip po svemu sudeci out do kraja sezone, kakav bi samo hendikep bio da nismo doveli Dijka 

Koliko još bodova nam treba da osiguramo TOP4?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Mescini 7, nisam siguran.Sage je napisao/la:Koliko još bodova nam treba da osiguramo TOP4?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MightyReds
- Kontakt:
Šteta za Matipa, ali mislim da trenutno bolje izgleda tandem Lovren-VVD, neg Matip-VVD. Imamo tu još i Gomeza koji ima potencijala da bude vrhunski stoper, tako da ćemo nekako izgurati do kraja sezone. Baš bi volio da vidim Gimeneza iz Arlerico Madrida u crvenom dresu, VVD i on bi izdominirali.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Samo Toby dolazi u obzir a na transfer listi.
Mene vala nervira Matip kad igra,draze mi je Lovrena gledat.Sta je sa Klavanom on bi mogao cinit solidan tandem sa Virgilom.
Mene vala nervira Matip kad igra,draze mi je Lovrena gledat.Sta je sa Klavanom on bi mogao cinit solidan tandem sa Virgilom.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Toby i VVD bi bili beton. Zamjena Lovren i Matip, a tu je i mladi Gomez koji pokriva sve nazad. Klavana se riješiti.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 03 apr 2018, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tobija sam bas spominjao, koja bi to perverzija bila uz Virgila, mada sumnjam zaista da cemo ga dovesti.
- MightyReds
- Kontakt:
Klavan, Matip i Gomez nisu spremni, znači Lovren i VVD su nam jedine opcije za sutra. Matip je bolji individualno od Lovrena, Klavana i Gomeza, ali u paru sa VVD su mi svi bolji od njega. Izgleda mi previše smotano i spetljano. Još da hoće Clyne biti spreman za sutra, jer ćemo zadnju liniju jedva sastaviti za tekmu.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
aguero out, to je odlicna stvar jer nam je trpao u svakom mecu.
Vise bih volio vidjeti milnera na desnom beku nego trenta,sane ce ga qarati
Vise bih volio vidjeti milnera na desnom beku nego trenta,sane ce ga qarati
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Clyne sve i da je 101% spreman neće dobiti priliku u tako važnoj tekmi nakon toliko odsustva s terena. Nažalost jer ja bi bio dosta sigurniji s njim nego sa Trentom premladim koji nije dorastao ovakvim tekmama. To će sutra biti najveći problem i najslabija karika što će Guardiola vjerujem iskoristiti sa Saneom. Klopp je znao iznenaditi s Milnerom i čak Ginijem na toj poziciji no koliko je to pametno i da li je uopšte pametnije od opcije s Trentom...
Milner najkonstantniji igrač na sredini, falit će tu jer neće ni Emre igrati. On mora igrati na sredini.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
MIslim da je mnogo bitnije da Ox počne na sredini, jer ako krene isti vezni kao sad za vikend ničemu se onda ne nadam.
Sta je sa Canom?
Mislim da Trent treba igrati jer igraci se kale u velikim utakmicama a Trent ima izuzetan potencijal samo treba popraviti defanzivu.
Mislim da Trent treba igrati jer igraci se kale u velikim utakmicama a Trent ima izuzetan potencijal samo treba popraviti defanzivu.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Can ako ne bude igrao pojest ce nas ljudi.Gini ni sa klupe ne smije uci,a ne u prvoj poceti.Can-Hendo-ox(milner) ako izadju mozda i imamo sanse,bez Cana nemamo sanse.Mislim da je i Klopp toga svjestan ubjedjen sam da ce igrati od 1' .Prati li iko slike sa treninga ima li ga u tim kombinacijama
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Imam nekakav skroz los osjecaj, kud bas City i Guardiola 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma nemam vala nikakav osjecaj, lijepo bi bilo proci, ali...
Da nam je neko na pocetku sezone ponudio top4 i 1/4 finale LP, vjerovatno bi svi prihvatili.
Prvi ja bih.
Ali, kad vec dodjes do vode, lijepo bi bilo i napiti se. Trebamo vjerovati u ekipu, iako smo svjesni nedostataka.
Sretno nam veceras, pa sta god da bude.
Da nam je neko na pocetku sezone ponudio top4 i 1/4 finale LP, vjerovatno bi svi prihvatili.
Prvi ja bih.
Ali, kad vec dodjes do vode, lijepo bi bilo i napiti se. Trebamo vjerovati u ekipu, iako smo svjesni nedostataka.
Sretno nam veceras, pa sta god da bude.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.