Ma ovo su prave novine

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za ovu sezonu da, ali ima dugovanja od ranije koja nisu mala ali boze dragi mislim da nema kluba koji ih nema.Po ovom tekstu se moze lako predpostaviti iz kojih je usta poteklo ovo nazalost mi imamo jos uvijek jedan odradjen broj ljudi beskicmenjaka koji su klasicni primjeri parazita i svega loseg naslijdjenog iz proslog sistema, koji nisu klincem mrdnuli da bi danas sutra bilo bolje a ovakve price su produkt takvih ljudi.vjeran1987 je napisao/la:ma pustite ba san ljudi dovoljno je vidjeti kakvi ljudi tu pisu,ja donekle vjerujem samo avazu sto se tice novina i ovom portalu,ostalo su sve **** od novina i portalaigraci su primili plate nikome se ne duguje
Hamo je napisao/la:Hajmo raja skupljat peticiju da Osim ponovo pusti brkove na onaj fazon...
Ako Spahic potpise Bajram nam je.pile87 je napisao/la:Danas su se na treningu pojavili Colpa i Sejfovic nekadsnji juniori isto tako i Bajro Spahic iz Famosa koji ce se probati nametniti strucnom stabu!Za Spahica vjerujem da hoce oni koji su gledali nasu pripremnu utakmicu sa Famosom pocetkom ove godine znaju o cemu pricam.
Kod: Označi sve
http://rudarbreza.--- SPAM ---/post/zvanicno--saopstenje-fk--rudar--breza/1471941.aspx
jel to anese sto sam ja banovan na hattricu...AnnesTM87 je napisao/la:Prvi Hattrick The Maniacs - Turnir
Prijave na turnir preko PP do 30.01.2010.god.
Sta nam je Bajro radio na prijateljskim ja mislim da su ga nasi stoperi sanjali.pile87 je napisao/la:Danas su se na treningu pojavili Colpa i Sejfovic nekadsnji juniori isto tako i Bajro Spahic iz Famosa koji ce se probati nametniti strucnom stabu!Za Spahica vjerujem da hoce oni koji su gledali nasu pripremnu utakmicu sa Famosom pocetkom ove godine znaju o cemu pricam.
hah nezz ni da si u banovicima ajde kreirajj acchamsik_tm87 je napisao/la:jel to anese sto sam ja banovan na hattricu...AnnesTM87 je napisao/la:Prvi Hattrick The Maniacs - Turnir
Sad cu da se prijavim da pokazem da sam najbolji heheehehheAnnesTM87 je napisao/la:hah nezz ni da si u banovicima ajde kreirajj acchamsik_tm87 je napisao/la:jel to anese sto sam ja banovan na hattricu...AnnesTM87 je napisao/la:Prvi Hattrick The Maniacs - Turnir
da igramo na turniru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.