HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćenoharry_90 je napisao/la:Jesu li isplacena dugovanja igracima?
Danas se sa puta vratio "predsjedni" i svi igraci se nadaju da ce dobit pare od njega, mada ja sumnjam jer je predsjednik (D. Zahirovic) izjavio kolko sam uspio procitat da nece vise davat pare dok zvanicno na skupstini kluba ne bude postavljen za predsjednika klubaseven je napisao/la:aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćenoharry_90 je napisao/la:Jesu li isplacena dugovanja igracima?
@Seven, preporucio bi ti da ides na svoju temu Nk Zvijezda Gradacac , nisi zanimljiv sa tim postovimaa i ti nesto ovdje nasao da pises...seven je napisao/la:aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćenoharry_90 je napisao/la:Jesu li isplacena dugovanja igracima?
pisaću gdje hoću, to mora biti svakome jasnofukara87 je napisao/la:@Seven, preporucio bi ti da ides na svoju temu Nk Zvijezda Gradacac , nisi zanimljiv sa tim postovimaa i ti nesto ovdje nasao da pises...seven je napisao/la:aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćenoharry_90 je napisao/la:Jesu li isplacena dugovanja igracima?
Svi cekamo neku informaciju.TZ_BoY je napisao/la:Kakva je situacija ??? jesu li se nasle pare![]()
Ne znam tacno koje godine, ali se sjecam da su dvije godine za redom igrali intertoto cup i oba puta su prolazili prvo kola. Od protivnika sjecam se da je bio Belgijski Lierse i cini mi se Islandski Akureyri ili tako nesto.Batistuta je napisao/la:Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?
Igrali su jedne godine i sa Trnavom iz Slovacke ne sjecam se bas koja je godina bila...Omerbavarac je napisao/la:Ne znam tacno koje godine, ali se sjecam da su dvije godine za redom igrali intertoto cup i oba puta su prolazili prvo kola. Od protivnika sjecam se da je bio Belgijski Lierse i cini mi se Islandski Akureyri ili tako nesto.Batistuta je napisao/la:Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?
Pa moguce je da je to ona druga njihova sezona u Europi, kada su igrali u Ugljeviku.fukara87 je napisao/la:
Igrali su jedne godine i sa Trnavom iz Slovacke ne sjecam se bas koja je godina bila...
ta utakmica se igrala u Ugljeviku, sjecam se da sam navratio tada bio sasvim slucajno i rezultat je bio 1:0 koliko se sjecam ..fukara87 je napisao/la:Igrali su jedne godine i sa Trnavom iz Slovacke ne sjecam se bas koja je godina bila...Omerbavarac je napisao/la:Ne znam tacno koje godine, ali se sjecam da su dvije godine za redom igrali intertoto cup i oba puta su prolazili prvo kola. Od protivnika sjecam se da je bio Belgijski Lierse i cini mi se Islandski Akureyri ili tako nesto.Batistuta je napisao/la:Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?
I to Joldic dao go u prvoj minuti mi poveli, ja se sjecam ja na Bracu na moru bio, svi otisli na plazu ja osto ispred tv-a gledo teletext hahahahahah i u drugom petardu primimo jbgfukara87 je napisao/la:Sjecam se kad je Tusanj bio pun ko sibica protiv Liersa... Sloboda je pobijedila 1-0 golom Kuduzovica. Uzvratna utakmica katastrofaa, dodjem kuci vidim rezultat 0 - 1 prvo poluvrijeme ,ja vristo po kucikad prodje pola sata u drugom poluvremenu 5 - 1 i tako se zavrsi, izgleda momcima zafalilo snage i kondicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.