FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 jul 2011, 00:37

Zanimljiva slika koja pokazuje kako gradonačelnik Jasmin Imamović vidi stadion Tušanj.

slika

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2011, 11:46

Jesu li isplacena dugovanja igracima?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jul 2011, 11:52

harry_90 je napisao/la:Jesu li isplacena dugovanja igracima?
aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćeno

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 28 jul 2011, 12:44

seven je napisao/la:
aha, sve do zadnje marke, ma neće to biti tako, valjda će neki dogovor napraviti, nije moguće da juče nema para a danas sve isplaćeno
Danas se sa puta vratio "predsjedni" i svi igraci se nadaju da ce dobit pare od njega, mada ja sumnjam jer je predsjednik (D. Zahirovic) izjavio kolko sam uspio procitat da nece vise davat pare dok zvanicno na skupstini kluba ne bude postavljen za predsjednika kluba ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jul 2011, 12:47

seven je napisao/la:
@Seven, preporucio bi ti da ides na svoju temu Nk Zvijezda Gradacac , nisi zanimljiv sa tim postovimaa i ti nesto ovdje nasao da pises...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jul 2011, 12:48

fukara87 je napisao/la:
seven je napisao/la:
@Seven, preporucio bi ti da ides na svoju temu Nk Zvijezda Gradacac , nisi zanimljiv sa tim postovimaa i ti nesto ovdje nasao da pises...
pisaću gdje hoću, to mora biti svakome jasno ;)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 28 jul 2011, 14:10

Kakva je situacija ??? jesu li se nasle pare :?: :geek:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 14:14

TZ_BoY je napisao/la:Kakva je situacija ??? jesu li se nasle pare :?: :geek:
Svi cekamo neku informaciju.
Jos nema nista zvanicno, ali ostaje nada da ce se do kraja dana izvojevati ono najbolje za Slobodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 28 jul 2011, 14:54

Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 15:02

Batistuta je napisao/la:Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?
Ne znam tacno koje godine, ali se sjecam da su dvije godine za redom igrali intertoto cup i oba puta su prolazili prvo kola. Od protivnika sjecam se da je bio Belgijski Lierse i cini mi se Islandski Akureyri ili tako nesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jul 2011, 15:04

Omerbavarac je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Kada je Sloboda zadnji put igrala Evropu, protiv koga i da li je poslije rata igrala evropske tekme?
Ne znam tacno koje godine, ali se sjecam da su dvije godine za redom igrali intertoto cup i oba puta su prolazili prvo kola. Od protivnika sjecam se da je bio Belgijski Lierse i cini mi se Islandski Akureyri ili tako nesto.
Igrali su jedne godine i sa Trnavom iz Slovacke ne sjecam se bas koja je godina bila...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 15:12

fukara87 je napisao/la:
Igrali su jedne godine i sa Trnavom iz Slovacke ne sjecam se bas koja je godina bila...
Pa moguce je da je to ona druga njihova sezona u Europi, kada su igrali u Ugljeviku.
Sjecam se da sam bio na neke dvije tekme, ali ne znam imena protivnika. :?
Nadjem ulaznice pa otkrijemo i tu misteriju. :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 jul 2011, 15:18

fukara87 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
ta utakmica se igrala u Ugljeviku, sjecam se da sam navratio tada bio sasvim slucajno i rezultat je bio 1:0 koliko se sjecam ..
1947!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jul 2011, 15:21

Sjecam se kad je Tusanj bio pun ko sibica protiv Liersa... Sloboda je pobijedila 1-0 golom Kuduzovica. Uzvratna utakmica katastrofaa, dodjem kuci vidim rezultat 0 - 1 prvo poluvrijeme ,ja vristo po kuci :lol: kad prodje pola sata u drugom poluvremenu 5 - 1 i tako se zavrsi, izgleda momcima zafalilo snage i kondicije.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 28 jul 2011, 15:38

fukara87 je napisao/la:Sjecam se kad je Tusanj bio pun ko sibica protiv Liersa... Sloboda je pobijedila 1-0 golom Kuduzovica. Uzvratna utakmica katastrofaa, dodjem kuci vidim rezultat 0 - 1 prvo poluvrijeme ,ja vristo po kuci :lol: kad prodje pola sata u drugom poluvremenu 5 - 1 i tako se zavrsi, izgleda momcima zafalilo snage i kondicije.
I to Joldic dao go u prvoj minuti mi poveli, ja se sjecam ja na Bracu na moru bio, svi otisli na plazu ja osto ispred tv-a gledo teletext hahahahahah i u drugom petardu primimo jbg :x
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jul 2011, 16:14

Imamović želi da se na zdravim temeljima osnuje nova FK Sloboda?!

Načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović, za sarajevski sedmičnik Dane prokomentarisao je situaciju u FK Sloboda konstatirajući kako je sramota za grad što je Sloboda pala na tako niske grane. No, dok je Sloboda padala na tako niske grane na čelu grada je bio upravo on. Zvuči li ovo previše licemjerno, šta će reći Fukare kada pročitaju prijedloge koje nudi načelnik Imamović?

Naime, načelnik Imamović, je autoru teksta u Danima rekao sljedeće:

"Jedini način da se ova situacija prevaziđe jeste da se na zdravim temeljima osnuje FK Sloboda. Ako bi u tome učestvovao grad, Javna ustanova stadion Tušanj, e onda bi mi bili spremni i raditi i odgovarati...".

Da li smo dobro shvatili, zalaže li se Jasmin Imamović, za gašenje svetinje kakva sigurno jeste FK Sloboda? Ima li igdje sličnih primjera? Šta mislite da načelnik Zenice poruči navijačima da je najbolje da se ugasi NK Čelik i da se na zdravim temeljima osnuje novi... Zašto poređenje sa Čelikom? Pa, taj klub je duplo više dužan od Slobode, a budžet Općine Zenica je sigurno manji nego budžet Općine Tuzla...

Posljednjih dana svjedoci smo pokušaja navijačke skupine Fukare, da skrene pažnju javnosti na probleme u sportu. Tuzla je u bivšoj Jugoslaviji bila grad sporta, a danas je sport u Tuzli na marginama. Nije samo FK Sloboda na izdisaju. Ideja o gašenju osvanula je i u KK Sloboda, a RK Sloboda Solana za sada nikom nije interesantna. Ostali, uvjetno rečeno, manji sportovi odavno su u stanju kliničke smrti... Navijači možete li spasiti što se spasiti može?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirFKR
Kontakt:

Post Postao/la DamirFKR » 28 jul 2011, 16:33

Spasi Slobodu i ubij se imamovicuc!

pravda za fukare.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 16:38

Imamovicu, Imamovicu.
Srami se ovakvih izjava. :evil:
Samo se nadam da je ovo malo preuvelicano od strane novinara, jer ukoliko je ovo 100% istina postaces neprijatelj broj 1 svakom navijacu u Tuzli i okolini, barem za one koji vole Slobodu.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 jul 2011, 16:39

Ne mogu da vjerujem da se sve ovo dešava u Slobodi, jbo te >x< :shock:
1947!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 jul 2011, 17:02

Kako mi ide na zivce.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.