jest samo oni igraju obrnuto..kad su seniori gosti, omladinci su domaćinifukarezv je napisao/la:Jel' ovaj raspored vazi i za kadete i juniore ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prokosovići...Rule_hz je napisao/la: vidjet ces pasa mojzato bolje igrajte kuci da napravite kakvu zalihu za proljece
nisu ovdje podgrmeci koje smo mi natrpali sa 7 komada i slicni

NKMramor je napisao/la:Prokosovići...Rule_hz je napisao/la: vidjet ces pasa mojzato bolje igrajte kuci da napravite kakvu zalihu za proljece
![]()
Pa ni Mramor ne igra više prijateljske sa Prokosovićima.
kup bih

1/16 finala: Podgrmeč - Sarajevo 2:7 (Komazec 3, Todorović, Osmanagić, Puzigaća, Tadejević)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ahaKevin je napisao/la:jest samo oni igraju obrnuto..kad su seniori gosti, omladinci su domaćinifukarezv je napisao/la:Jel' ovaj raspored vazi i za kadete i juniore ?

znaci prvo kolo za omladince ce izgledati ovako :
Drina-Velež
Borac-Mladost
Zvijezda-Sarajevo
Sloboda-Travnik
Vitez-Čelik
Željezničar-Olimpic
Radnik-Široki
Zrinjski-Slavija
???
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Znam to, mislio sam na prijateljsku prije nekoliko dana. Što sa Prokosovićima, pa Mramor redovno ubije brašno u njima... Nije vam to neka priprema za Premijer ligu.Rule_hz je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Prokosovići...Rule_hz je napisao/la: vidjet ces pasa mojzato bolje igrajte kuci da napravite kakvu zalihu za proljece
![]()
Pa ni Mramor ne igra više prijateljske sa Prokosovićima.
kup bihprosle sezone
1/16 finala: Podgrmeč - Sarajevo 2:7 (Komazec 3, Todorović, Osmanagić, Puzigaća, Tadejević)

Vjerovatno je Zeljo vec sve unaprijed kupio, ali sacekajmo da vidimo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa ne zove se buraz beze trening utakmica danas Sarajevo igra 1 pripremnu tekmu i too ce biti tekma reci pripremna mnogi klubovi u evropi igraju protiv slicnih nizeligasa tipa narton proskovici i slicni pa po 15:0 ih kantaju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
collector je napisao/la:kakvo crno guranje Sarajeva, i zeljo je imao prosle sezone slican raspored, dolazili im u proljetnom dijelu svi, i zrinjski, siroki, mi, zatim i borac ako se uzmeu obzir da je bila tekma 19 kolo ako se ne varam pa ne sjecam se da je neko dizao frku, igraju se po 2 tekme, i gostujes i docekujes pa ko skupi vise bodovawislander je napisao/la:Kakva komedija od rasporeda.
Borac ima u prvoj polusezoni sve derbi-e na domaćem terenu i to sledećim rasporedom: Sarajevo, Čelik, Široki, Zrinjski, Željezničar.
Tako da u drugom dijelu sve jake utakmice igraju u gostima.
Kakvo djelovanje ljudi iz saveza. Kakvo guranje Sarajeva... O Bosno, gdje će ti budućnost otići.
Odavno nesto slicno nisam procitao,a iskreno nisam ni znao ,da se guranjem ( kako covjek gore napisa, forsira jedan klub) rasporeda moze neko forsirati.

Kakav imaju mentalni sklop nemoj da te to čudi.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 02 jul 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
A kako se ovdje počelo pisati i Sarajevo...Elegant je napisao/la:Vjerovatno je Zeljo vec sve unaprijed kupio, ali sacekajmo da vidimo.
Šta ti je mentalitet! :/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na vasu zalost ove godine ne mozete nista kupiti jer nemate novca, a i vecina vasih "starih sportskih" prijatelja je ispala iz lige.Elegant je napisao/la:Vjerovatno je Zeljo vec sve unaprijed kupio, ali sacekajmo da vidimo.

- BolanBolan
- Kontakt:
BH Telecom i u narednoj sezoni sponzor nogometne Premijer lige BiH
Po riječima generalnog sekeratara Nogometnog saveza BiH Jasmina Bakovića, pregovori s ovom kompanijom su u završnoj fazi, a uslovi pod kojma će biti potpisan ugovor bit će identični s onim od prošle sezone.
"Ugovorni iznos bit će dovoljan da pokrije troškove kotizacije klubova za učešće u takmičenju. To znači da će svi klubovi Premijer lige BiH i ove sezone biti oslobođeni kotizacija i plaćanja naknada za službena lica i sve ono što je propisano odlukama NSBiH. Ono što je bitno za ovo sponzorstvo je da se za njega vežu i prava tv prijenosa utakmica. Apelujemo na klubove da ne potpisuju nikakve pojedinačne ugovore s pojedinim tv kućama prije nego što dobiju rapored tv prijenosa u nerednoj polusezoni", kazao je Baković.
On je podsjetio je da je NSBiH zaključio sponzorski ugovor i s velikom svjetskom kompanijom Adidas. U sklopu tog ugovora Savez je za sve klubove Premijer lige osigurao lopte kojim će se igrati sve utakmice u bh. elitnom takmičenju.
"Svaki klub iz Premijer lige će dobiti po 50 Adidas lopti. Isporuku lopti očekujemo u drugoj polovini jula. Radi se o loptama "Brazuca", kojim se igraju utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu. Radi se najkvalitetnijim loptama i vjerujem da će klubovi i igrači biti zadovoljni. Čim budu dopremljene u Savez odmah ćemo ih distrubuirati klubovima, kako bi već od 1. kola sve utakmice bile igrane s tim loptama", kazao je Baković.
BH Telecom Premijer liga BiH u sezoni 2014./2015. startuje 2. augusta.
Po riječima generalnog sekeratara Nogometnog saveza BiH Jasmina Bakovića, pregovori s ovom kompanijom su u završnoj fazi, a uslovi pod kojma će biti potpisan ugovor bit će identični s onim od prošle sezone.
"Ugovorni iznos bit će dovoljan da pokrije troškove kotizacije klubova za učešće u takmičenju. To znači da će svi klubovi Premijer lige BiH i ove sezone biti oslobođeni kotizacija i plaćanja naknada za službena lica i sve ono što je propisano odlukama NSBiH. Ono što je bitno za ovo sponzorstvo je da se za njega vežu i prava tv prijenosa utakmica. Apelujemo na klubove da ne potpisuju nikakve pojedinačne ugovore s pojedinim tv kućama prije nego što dobiju rapored tv prijenosa u nerednoj polusezoni", kazao je Baković.
On je podsjetio je da je NSBiH zaključio sponzorski ugovor i s velikom svjetskom kompanijom Adidas. U sklopu tog ugovora Savez je za sve klubove Premijer lige osigurao lopte kojim će se igrati sve utakmice u bh. elitnom takmičenju.
"Svaki klub iz Premijer lige će dobiti po 50 Adidas lopti. Isporuku lopti očekujemo u drugoj polovini jula. Radi se o loptama "Brazuca", kojim se igraju utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu. Radi se najkvalitetnijim loptama i vjerujem da će klubovi i igrači biti zadovoljni. Čim budu dopremljene u Savez odmah ćemo ih distrubuirati klubovima, kako bi već od 1. kola sve utakmice bile igrane s tim loptama", kazao je Baković.
BH Telecom Premijer liga BiH u sezoni 2014./2015. startuje 2. augusta.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
žiku čobana, baš su Seljo
čuj Leauge

Mi bar imamo priliku da pogriješimo u tom imenu, a vi to nikad nećete imati, osim naravno, ovdje na forumu
8. kolo

8. kolo

Ja te volim, volim Željo..
Leauge hahahaah pa ne vjerujem hahahahaha

nemojte samo ispast' od đetića
niste vi pogriješili, obrukali ste se
igrali mi nekad evropska takmičenja ili ne, čisto sumnjam da bismo se brukali ovako
8. kolo dabome, na terenu i tribinama

8. kolo dabome, na terenu i tribinama

kakve veze to ima s tim sto ste nepismeni?gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
rammstein je napisao/la:kakve veze to ima s tim sto ste nepismeni?gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.