Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
@ calcio
OK, hvala !!
OK, hvala !!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
Sanabria je asistirao za cetvrti gol a ne Pjanic.ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
nije
- Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Manuel je napisao/la:Sanabria je asistirao za cetvrti gol a ne Pjanic.ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Meni se ucinilo da je Sanabria,moja greskaNerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]Manuel je napisao/la:Sanabria je asistirao za cetvrti gol a ne Pjanic.ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.

Bravo Pjanke

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:Sanabria je asistirao za cetvrti gol a ne Pjanic.ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
Nije nego bas Pjanic.
Pjaniću, Žuninjo ti ne može ništa.

Nije se odbila. I ja sam prvo mislio al ima video pokaze sa strane i vidi se.ZgemboAdislic je napisao/la:Evo i dobra asistencija Ljajicu za cetvrti gol. Ja mislim da se oko Miretovog gola lopta odbila od njihovog igraca.
jesu njegovi šutevi jaki, ali kada trebaju da budu jaki, na nekih 25+ metara.. u ovom slučaju je samo trebao da plasira loptu u mrežugrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Njegovi sutevi nisu najjaci, ali brate niko ne zna da cita poziciju golmana u datom momentu i onda je zavuce gdje je golman nece vidjeti kao sto to radi Pjanke![]()
![]()

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Kapiten u jednoj Romi (Totti, Rossi), no ne može biti kapiten u repki kraj holivudskog dečka i patriJote.
Majstor, daleko naš najbolji igrač, igra na nivou najboljih igrača na svijetu.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije kapiten jer ne zaslužuje trenutno da bude kapiten. Ne znam otkud sad potežeš tu priču, bezveze.Neutral je napisao/la:Kapiten u jednoj Romi (Totti, Rossi), no ne može biti kapiten u repki kraj holivudskog dečka i patriJote.
Doći će dan kad će Mire vjerovatno biti kapiten ove reprezentacije. Poslije Edina on, ili Asmir, nema ko drugi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jedno je klubski nogomet,a nesto sasvim drugo reprezentativni.Meni je Mire trenutno najdrazi nas igrac,i volim ga kao da mi je rodjenji brat,znaci kao igrac je masina.Ali treba biti realan i reci da je Dzeko trenutno vece ime od Mireta,to jest da je veca zvijezda.Dzeko je sad najbolji igrac u povijesti reprezentacije,i zasluzeno je dobio kapitensku traku.Ali Pjanicu je 23 godine i nema sumnje da ce za par godina postati najveca zvijezda repke i najbolji igrac repke,ono sto je Dzeko sad,i sigurno ce nadmasit Dzeku.Ali trenutno je Dzeko ispred njega,ali nema sumnje da ce ga Mire nadmasit.Neutral je napisao/la:Kapiten u jednoj Romi (Totti, Rossi), no ne može biti kapiten u repki kraj holivudskog dečka i patriJote.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
http://www.***/people/bosnia-an ... lem-pjanic
I onda mi neko kaže da shvatim ozbiljno ovu stranicu.
Miralem je već tri godine naš najbolji igrač (od dolaska u Romu),
Po tm-u Miralem 49 nastupa za repku što nije tačno, ima ih 51.
I onda mi neko kaže da shvatim ozbiljno ovu stranicu.
Miralem je već tri godine naš najbolji igrač (od dolaska u Romu),

Po tm-u Miralem 49 nastupa za repku što nije tačno, ima ih 51.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Roma - Fenerbahce uzivo u 20:45
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mire naravno u prvoj postavi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mire naravno u prvoj postavi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, bhfanatic14, Blackwargreymon, budzak, Confiance, Drum, Fudo, GG3, hurem, L-Train, Micron, NEZALAGANJE, PeppermintSA, riki46, Shogun, signalidunapark, totasef1, zeljovolimte i 161 gost.