Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
@Bianconeri1988
Jeste problem je plata, ali i to da njemu ističe ugovor, i ne može više na posudbe, jer onda ćemo nešto sitno zaraditi na njemu (a plaćen 22 miliona
). Ali vidi njega koje je to g.ovno, kao u Palermo da ode smanjio bi platu, a sad ovdje glumi budalu (pa smanji platu i zdravo).
Ma neda Parma 7 mil za njega, jedino Genoa, Palermo ili neka zamjena!
Jeste problem je plata, ali i to da njemu ističe ugovor, i ne može više na posudbe, jer onda ćemo nešto sitno zaraditi na njemu (a plaćen 22 miliona

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma sta bi doktori bez njega, nema posla onda ha jaPonos Torina je napisao/la:Amauri ce otici,a Jakita neka ostane kao beckup

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma amauri je dvolican i dosadan tip. On koliko govori da voli taj Palermo i sta ja znam sto onda ne smanji plati i ode tamo ? Koji problemjuventus 0244 je napisao/la:@Bianconeri1988
Jeste problem je plata, ali i to da njemu ističe ugovor, i ne može više na posudbe, jer onda ćemo nešto sitno zaraditi na njemu (a plaćen 22 miliona). Ali vidi njega koje je to g.ovno, kao u Palermo da ode smanjio bi platu, a sad ovdje glumi budalu (pa smanji platu i zdravo).

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Smanjio bi on platu i otišao, ali i onaj Zamparini je stari lisac kao neka on 7 miliona, pa da mu ga Marotta kasnije da za manje ima tu svega, rado bi se on vratio u Palermo, jer je svejstan da on više nema mjesta u Juventusu, on je ipak drugačiji malo od Iaquinte. Znate da je na početku priprema bio izvizdan i ljutio se nešto
, pa mu Conte rekao da nije u planovima i nije išao u SAD-e!
Ali i ovaj Grosso i Grygera mi idu na neku stvar, pogotovo Grosso ima uspjehe iza sebe, haj sad u Katar i uživaj (ionako neće u Juventusu moći igrati
). Kad ih otpustili sporazumno od njihovi plata bi oslobodili budžet za 4-5 miliona!
Ima li neka stranica gdje se mogu vidjeti plate igrača?

Ali i ovaj Grosso i Grygera mi idu na neku stvar, pogotovo Grosso ima uspjehe iza sebe, haj sad u Katar i uživaj (ionako neće u Juventusu moći igrati

Ima li neka stranica gdje se mogu vidjeti plate igrača?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
Agnelli: Lack of equal treatment is unacceptable. We have learned since 2006 that the scudetto "of the honest" in reality is a scudetto of prescription-rules ("scudetto dei prescritti").
savrsena recenica
savrsena recenica

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
“We’ll file an appeal to TNAS [National Court of Arbitration for Sports], and we’ll forward our petitions to the Director of Public Prosecutions in Lazio at the Audit Board, to the Prefect in Rome, to the Ministry of Interior, to the Management Control Officer at CONI and to UEFA Executive Commitee. This is just the beginning of our actions, and can’t be comprehensive of all our future undertakings.
"muzika za moje usi"
p.s. kad skontam da se sve ovo moglo poduzeti 5 godina ranije samo da tih 170 000 razgovora nije "nedostajalo", mamu mu ko god da ih je sakrio,nikad Serie B ne bi vidjeli
"muzika za moje usi"

p.s. kad skontam da se sve ovo moglo poduzeti 5 godina ranije samo da tih 170 000 razgovora nije "nedostajalo", mamu mu ko god da ih je sakrio,nikad Serie B ne bi vidjeli

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:

Neka ba

@Bianconero
Daj ba, bar si ti razuman, nemoj nam kvariti temu, imate PP, pa se tamo castite cevapcicima i slicnim specijalitetima

Brisem ovo...Fino kazem, nemojte replicirat i dodatno trolovati temu, a prijavis ako je neki post sporan i to je to, kad vidim, ocistit cu.
@adointer
Opasno pocinjes trolovat, ako nemas sta pametno napisat, onda i ne pisi. Svaki naredni put ce biti pauza...ovo za sve vazi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@JuveSissoko
Ja mislim da trenutno nema nikog sretnijeg od tebe...
@sarajlija89
Primljeno k znanju!
Ja mislim da trenutno nema nikog sretnijeg od tebe...

@sarajlija89
Primljeno k znanju!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
nije belaj,samo da ne moram pazit na pravopissarajlija89 je napisao/la:![]()
Neka ba![]()
@Bianconero
Daj ba, bar si ti razuman, nemoj nam kvariti temu, imate PP, pa se tamo castite cevapcicima i slicnim specijalitetima![]()
![]()
Brisem ovo...Fino kazem, nemojte replicirat i dodatno trolovati temu, a prijavis ako je neki post sporan i to je to, kad vidim, ocistit cu.
@adointer
Opasno pocinjes trolovat, ako nemas sta pametno napisat, onda i ne pisi. Svaki naredni put ce biti pauza...ovo za sve vazi.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- JuveSissoko
- Kontakt:
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Zar se Marotta nije mogao potruditi da vrati Criscita?? Ono je dobar igrac!
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mi kad smo dovodili Bonuccija dali smo Criscita Genoi...Ja mislim da je tako nešto bilo...Pošto je Bonucci valjda bio jednim dijelom u vlasništvu Genoe...
Tako da bi ga vratili Marotta je morao platiti punu cijenu od 12 miliona...
Tako da bi ga vratili Marotta je morao platiti punu cijenu od 12 miliona...
Ž '21!
Ovog bih igraca volio vidjeti u Juventusu, i volio bih da ga Marotta dovede vrijedi 45 mil.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... mar-santos" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... mar-santos" onclick="window.open(this.href);return false;
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Volio bih i ja janjetine, al' nema
Ma iskreno ovaj igrač je van naših dometa, on i jest za Reala, njega bi ovi krkani u Italiji slomili nakon 3 utakmice...

Ma iskreno ovaj igrač je van naših dometa, on i jest za Reala, njega bi ovi krkani u Italiji slomili nakon 3 utakmice...
Ž '21!
Haha ma dobro mozda bi se i prilagodio, a volio bih ovako atraktivnog igraca mozda Nania ta nam pozicija i treba a on se i spominjao da bi mogao preci 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Obicni zongler, koji je sebican a i puno komplikuje, isti Robinho...Glupost je napisao/la:Ovog bih igraca volio vidjeti u Juventusu, i volio bih da ga Marotta dovede vrijedi 45 mil.
Ja ga ne bih pozelio u Juventusu...
Dio iz Conteove izjave mi se sviđa...
"Nedostaje nam krilo? Odlično se slažem sa upravom, mi znamo šta Juventusu treba. No preferiram da se ne miješam u njihove 'strategije', ja radim svoj posao. Sedam napadača je previše? Ne, mi nemamo sedam napadača, oni koji nisu dio klupskih planova znaju to."
Amauri, Jaquinta bye bye...
Criscito je otisao da igra l.prvaka jbgF.G.R. HARMANI je napisao/la:Zar se Marotta nije mogao potruditi da vrati Criscita?? Ono je dobar igrac!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
On je otisao zbog love, ta nije zbog skijanje ili klizanje u hladnom S.Petersburgu...Dylan Dog je napisao/la:Criscito je otisao da igra l.prvaka jbgF.G.R. HARMANI je napisao/la:Zar se Marotta nije mogao potruditi da vrati Criscita?? Ono je dobar igrac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.