posti se.tamam u 16 i 45slucajnost je napisao/la:ljudi vrijeme je hebes i forum i internet iddemo na kafu pa na tekmu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per      aspera        ad      astra   ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
- 
				Bosanski zmaj
 - Kontakt:

PODRSKA NASOJ ZVIJEZDI POTREBNIJA JE NEGO IKAD PRIJE!
SVI NA BANJU!
VOLIM TE ZVIJEZDO!

SVI NA BANJU!
VOLIM TE ZVIJEZDO!
- katapult81
 - Kontakt:

Uh dobre kvote na Zvijezdu 3,55  
 ..ovo se ne smije ispustit  

- SarajlijaTM

Ko da si ga krehno na kladionicikatapult81 je napisao/la:Uh dobre kvote na Zvijezdu 3,55..ovo se ne smije ispustit
Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna  

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
						- champions1921

Pa pa paranoja.. sanjao sam sva cetiri gola...
A bili ste se brate nalozili.. Te Zeljo nije kao prosle godine, te ovako, te onako..
A sad adio..

A bili ste se brate nalozili.. Te Zeljo nije kao prosle godine, te ovako, te onako..
A sad adio..
					Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 avg 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

BUDI ŽELJO !!!
nece ti taj poslije ovoga iz mišije rupe izaći.Oprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
seven je preminuo njegovo srce ovo nije moglo izdrzatiOprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
- 
				Benjo_AFC86
 - Moderator
 - Kontakt:

Jel bilo suđenje dobro , ili su 3 gola na čudne odluke sudija  

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
						Silver Town Boys
nakon pregledanog snimka, nijedan gol zeljin nije regularan...Benjo_AFC86 je napisao/la:Jel bilo suđenje dobro , ili su 3 gola na čudne odluke sudija
					Zadnja izmjena: tm84, dana/u 18 avg 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
						rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Jedna jeste sigurno... a za ostale 4 nije siguran i moze a i ne mora se priznati.Oprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
- ThE_mAnIaCs_1987
 - Kontakt:

- Fk_zeljo_1921
 - Kontakt:

Karma je ravaqu.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
						- GaziHusrevbeg
 - Kontakt:

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
						30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako

- champions1921

Sta kazes nastimao nam Ivica faul na centru.. Pa dokle vise!!Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
BUDI ŽELJO !!!
						- storm_raider
 - Kontakt:

- BlueIsTheColor
 - Kontakt:

Znao sam da je nastimano... Pa, Ivice, valjal to uooci lijepog Bajrama?Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Smajic zna se ko je on i sta je, onaj bogdanovic ono je ojebina neka nasi prave liniju za opsajda on duboka iza njih, mislim da je tako bilo i kod drugog gola... Vehabovic ko curica neka po terenu.... Kojic hoce i moze samo mu se nedaju lopte na vrije, Pandza izgubljen u vremenu i prostoru....Masic odlican kad treba oduzet loptu i presjec napad al je posle belaj dodat je nekom...Mujo nije za one pozicije...Jusa,morankic i jakovljevic prolazno...E.Halilovic nesto je ko prcko kad je uso

Slobodno se požali, znamo da su sva 4 gola neregularna. Nemoj da se ustručavaš, još vas pokrademo, još se ustručavate.Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.