Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Re: Arsenal
Molim vas nemojte tako u Cescu pricat...on e poslije xavija najbolji veznjak...a i bice bolji od njeg...malo ga povrede koce i sve ga to psihicki ubija...pa decko nas je izvadio iz govana 3000 puta i uvijek ste ga dizali,a sad odigrao jednu utakmicu lose vi tako
Nije problem u utakmici i njegovom igranju, nego je problem u njegovom ponašanju.
Volio bih da se Cesc jednog dana vrati u Barcelonu, recimo na ljeto 2012.
Promjena kluba bi mu bila nova motivacija, a još bi igrao za svoj matični klub s najboljim igračima svijeta s kojim moš sve osvojti. Zasitio se on Arsenala i sušnih sezona.
Promjena kluba bi mu bila nova motivacija, a još bi igrao za svoj matični klub s najboljim igračima svijeta s kojim moš sve osvojti. Zasitio se on Arsenala i sušnih sezona.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
tako je bosco, mislim da stasavanje Wilshira u vrhunskog igraca definitivno znaci da Cesc moze napustiti Arsenal, ja sam jos na pocetku sezone govorio da vam nije potreban toliko koliko se misli, al vi ste mislili da govorim to zato sto ga je nesto zelim kod nas.Bosco je napisao/la:Što se mene tiče Fabregas može put Katalonije već na ljeto, to bi bilo čak poželjno. Iako je extra fudbaler, onakva nula od čovjeka nam definitivno ne treba. Ili nek ide ili nek mu se uzme kapitenska traka. Cijelu sezonu ga nadigrava jedan Jack Wilshere, cijelu sezonu. Cesc jednostavno neće da se trudi.
sve ovo oko njega vuce na to da ce ipak ovo ljeto doci kod nas, mada sam tu i ja pomalo oprezan, jer nekako me strah da placamo toliko igraca koji je ocigledno poslije dugotr4ajne povrede pred kraj prosle sezone puno losiji, definitivno to nije vise stari Fabregas, sad je cini mi se vrlo podlozan novim povredama, pa se sigurno vrlo rizicnim cini dovodjenje takvog igraca koji u principu ne bi ni imao sigurnog mjesta kod nas u prvih 11.
pitanje je sad koliko i vrijedi Fabregas, onih 35 miliona proslog ljeta tad je uzaista izgledalo smijesno za takvog igraca, medjutim za ovakvog Cesca sad je i to upitna cijena, mozda ne vrijedi ni toliko, u samom Arsenalu pretekli su ga mladji pastuvi brzi, Wilshir i Nasri po meni sad vrijede vise nego Cesc
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Xavi je svet za sebe. Sa njim moze da se poredi samo Iniesta, a pre je mogao Pirlo.armin arsenalovac je napisao/la:Molim vas nemojte tako u Cescu pricat...on e poslije xavija najbolji veznjak...a i bice bolji od njeg...malo ga povrede koce i sve ga to psihicki ubija...pa decko nas je izvadio iz govana 3000 puta i uvijek ste ga dizali,a sad odigrao jednu utakmicu lose vi tako
Cesc jos uvek nije ta liga.

Ako moze lepe pare da uzme za njega profa, a jos i dodatno ojaca tim - pravac Katalonija.
Arsenal makar nema problema sa prodajom najvecih imena.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako se ne varam, i dobro sjecam, nas ovi statistikom hoce uvjeriti kako je Barca bolja, po tome je Cesc doktor nauka za xavija, ima bolju statistiku u svemu ali bas svemu osim u dodavanjima nazad i pored...MaGiCa je napisao/la:Xavi je svet za sebe. Sa njim moze da se poredi samo Iniesta, a pre je mogao Pirlo.armin arsenalovac je napisao/la:Molim vas nemojte tako u Cescu pricat...on e poslije xavija najbolji veznjak...a i bice bolji od njeg...malo ga povrede koce i sve ga to psihicki ubija...pa decko nas je izvadio iz govana 3000 puta i uvijek ste ga dizali,a sad odigrao jednu utakmicu lose vi tako
Cesc jos uvek nije ta liga.
Ako moze lepe pare da uzme za njega profa, a jos i dodatno ojaca tim - pravac Katalonija.
Arsenal makar nema problema sa prodajom najvecih imena.
Celik!3,2,2.
Izvini Bosco,ali prvi put se s tobom necu složiti.Bosco je napisao/la:Što se mene tiče Fabregas može put Katalonije već na ljeto, to bi bilo čak poželjno. Iako je extra fudbaler, onakva nula od čovjeka nam definitivno ne treba. Ili nek ide ili nek mu se uzme kapitenska traka. Cijelu sezonu ga nadigrava jedan Jack Wilshere, cijelu sezonu. Cesc jednostavno neće da se trudi.
Ne znam sto se svi toliko zapeli za fabregasa?On ni ni po meni nije pravi kapiten(odnosno ne bi to trebao biti),ali ipak fabregas je godinama unazad uz robina nas najbolji igrac i da nije njega bilo šipak bi mi igrali ligu prvaka.
Ako ciljas na utakmicu protiv barse nije on jedini krivac za poraz,bilo je tu još igraca koji se po meni nisu dovoljno trudili.Sinoć sam na s.klubu još jednom pažljivo pogledao utakmicu i nas najbolji igrac je definitivno bio duru,uz nasrija koji se najviše trudio u napadu.
Zato malo se smirite i moli te Boga da nam se fabregas sad ozbiljnije ne povrijedi,jer bez njega titula nije moguca,u to budi siguran.ogledaj samo kad njega nema u veznom redu koliko su to blijedi nastupi dijabija ili denlsona(koji je ispodprosjecan igrac).
- anonymousHD
- Kontakt:
To si sad rekao i nikad više, nemoj da te neko čuje. Alonso je među top 3 vezna igrača u svetu. 100%! Pa Alonso je motor Real Madrida kao i Španske repke ( uz Xavia ). Uz njega Lass, koji jeste loš igrač što se tiče napada, ali u defanzivi je extra, može četri dana trčati bez prestanka. Khedira je odigrao sve ijednu utakmicu ove sezone dobro, osim protiv Barcelone. Mesut Ozil je među najbolji ofanzivnim veznim u svetu. Lik igra fantastično iz utakmicu u utakmicu je sve bolji i bolji, a još je dete. Ronalda i Di Mariu uopšte neću da spominjem. U Arsenalu ne postoji nijedan igrač koji se može porediti sa Ronaldom, a za par godina ni sa Di Mariomarmin arsenalovac je napisao/la: kako vas nije stid reci da real ima bolje veznjake od arsenala...cesc(decko odigrao jednu utakmicu lose vi tako pricate) kako kheidira moze biti bolji od diabya...pa diaby je strasan,a o malom jacku da ne trosim rijeci..josh nasri ,wallcot pa vi ste smjesni samo barca ima bolju vezu od nas

Tako da, Real Madrid ima 20x bolji vezni red od Arsenala. Jedino Barcelona ima bolji, ali samo zato što oni igraju dugo i uigrani su

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajd ti realovac voz sa teme, ako neces nista pametno napisati, boli me briga sto ti mislis da real ima bolji vezni red, i stvarno imaju odlican vezni red, godinama se ne mogu plasirati u dalje faze lige prvaka, barca ih ponizava(svaki put izadje prvi tim i primi isto kakva k.urva tokom svog zivota sto primi) da ne spominjem kako ih drugi klubovi ponizavaju, a ovi svake godine trose pare..
nasri,cesc,jack,song i naravno jaci je vezni red reala, zato zele dovesti cesca,zato zele dovesti i nasrija, a vala dok krene prelazni rok, htjeti ce dovesti i jacka...
nasri,cesc,jack,song i naravno jaci je vezni red reala, zato zele dovesti cesca,zato zele dovesti i nasrija, a vala dok krene prelazni rok, htjeti ce dovesti i jacka...
Celik!3,2,2.
- anonymousHD
- Kontakt:
A, koji si ti qurac? Boli me *ebeni qurac ba za tebe. Nemoj čitati moje postove, jesi čuo?AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd ti realovac voz sa teme, ako neces nista pametno napisati, boli me briga sto ti mislis da real ima bolji vezni red, i stvarno imaju odlican vezni red, godinama se ne mogu plasirati u dalje faze lige prvaka, barca ih ponizava(svaki put izadje prvi tim i primi isto kakva k.urva tokom svog zivota sto primi) da ne spominjem kako ih drugi klubovi ponizavaju, a ovi svake godine trose pare..
Ma šta ti pričaš ba? Pa dajte osvojite tu LP, pa onda nešto pričajte..

Pa makar Real protiv Barce ne igra bunker, kao VI. Svi ste stali u onaj šesnesterac i branili se. Mi smo odigrali pošteno, otvorili se, htjeli igrati svoju igru ali nije uspjelo. Vi ste mogli primiti 5 golova, iako ste igrali bunker. Šta bi bilo da ste se otvorili? 10 golova?
Real želi Cesca? Real želi Nasrija? Gdje si ti to pročitao? Je li bilo na oficijelnim stranicama klubova? Šlušaj, to su sve novinarske priče, zato njima ne vjeruj, oni to pišu jer nemaju šta drugo da napišu.. Cesc nikada neće u Real, jer taj mali je već jednom nogom u Barceloni, vidio si utakmicu sad, lik samo stajao, asistirao igračima Barcelone

Try to win something! BB low!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Navijac Reala kaze nekom ''try to win something''
Dijete saberi se malo, inace ja nisam protivnik pisanja tj. razgovora sa djecom, smatram da su oni blago nase, a Boga mi do neki dan sam to i ja bio, dobro prije koju godinu, svejedno, ali kako se ponasas sa tobom covjek i ne treba da prica.. Kazes nisu igrali bunker, slazem se nisu igrali nikako, nisu imali sta braniti, nisu znali gdje su, Arsenal je igrao kako mu je trebalo da prodje, Arsenalu je sudija kriv, Realu igraci Barcelone.. Sad ce se ovdje doci hvaliti sa titulama koje su osvojene kada ni jedna postena ekipa nije igrala, pa ce se onda hvalitit titulama prvaka spanije, koje je isto tako ispunjeno kontraverzama, pa ce se onda hvaliti kako u realu imaju dobri igraci, nesvjestan da taj isti real unistava fudbal.. Gdje ima vatre ima i dima, nauciti ces, ima vremena, godine su pred tobom, a kad odrastes, vjerujem da ces izabrati jedan normalan i simpatican klub da navijas za njega, sad si jos uvijek ipak u zabludi.. Novinari grijese, ali i pogadjaju, tako da sam siguran da su htjeli cesca, a i nasrija, pa kad su mogli kupiti igraca, legendu Barcelone, mogu i igraca koji nije igrao u Barceloni.. Uostalom svi znaju da je LP kombinacija srece,znanja,sudija,forme valja u 38 kola nesto osvojiti to je bitnije, i za ovakav real Arsenal je sila,volio bih da su dobili real, samo da poderu da pokazu kako se igra, pa onda makar ispali od schalkea meni svejedno, ionako je liga prvaka previse utjecana od sudija,i osvaja onaj koji je u ''milosti'' onih iz vrha..
P.s Znas li mozda za koga je legenda Reala Ferenc Puskas navijao???

Dijete saberi se malo, inace ja nisam protivnik pisanja tj. razgovora sa djecom, smatram da su oni blago nase, a Boga mi do neki dan sam to i ja bio, dobro prije koju godinu, svejedno, ali kako se ponasas sa tobom covjek i ne treba da prica.. Kazes nisu igrali bunker, slazem se nisu igrali nikako, nisu imali sta braniti, nisu znali gdje su, Arsenal je igrao kako mu je trebalo da prodje, Arsenalu je sudija kriv, Realu igraci Barcelone.. Sad ce se ovdje doci hvaliti sa titulama koje su osvojene kada ni jedna postena ekipa nije igrala, pa ce se onda hvalitit titulama prvaka spanije, koje je isto tako ispunjeno kontraverzama, pa ce se onda hvaliti kako u realu imaju dobri igraci, nesvjestan da taj isti real unistava fudbal.. Gdje ima vatre ima i dima, nauciti ces, ima vremena, godine su pred tobom, a kad odrastes, vjerujem da ces izabrati jedan normalan i simpatican klub da navijas za njega, sad si jos uvijek ipak u zabludi.. Novinari grijese, ali i pogadjaju, tako da sam siguran da su htjeli cesca, a i nasrija, pa kad su mogli kupiti igraca, legendu Barcelone, mogu i igraca koji nije igrao u Barceloni.. Uostalom svi znaju da je LP kombinacija srece,znanja,sudija,forme valja u 38 kola nesto osvojiti to je bitnije, i za ovakav real Arsenal je sila,volio bih da su dobili real, samo da poderu da pokazu kako se igra, pa onda makar ispali od schalkea meni svejedno, ionako je liga prvaka previse utjecana od sudija,i osvaja onaj koji je u ''milosti'' onih iz vrha..
P.s Znas li mozda za koga je legenda Reala Ferenc Puskas navijao???
Celik!3,2,2.
Pa ja se slažem se s tobom, Cesc je igračina, ali kapšiten nikada nije, ja bih volio da on ostane kod nas ali on već cijelu sezonu psihički nije u klubu nego samo fizički. Volio bih da griješim, ali ne znam baš. Ovo me podsjeća na zadnju sezonu Anrija u Arsenalu. Volio bih da griješim i da nam Fabregas sada svima začepi usta tako što će opet biti duhom samo u Arsenalu, u Londonu i nigdje više. On to sada nije.ensadek je napisao/la: Izvini Bosco,ali prvi put se s tobom necu složiti.
Ne znam sto se svi toliko zapeli za fabregasa?On ni ni po meni nije pravi kapiten(odnosno ne bi to trebao biti),ali ipak fabregas je godinama unazad uz robina nas najbolji igrac i da nije njega bilo šipak bi mi igrali ligu prvaka.
Ako ciljas na utakmicu protiv barse nije on jedini krivac za poraz,bilo je tu još igraca koji se po meni nisu dovoljno trudili.Sinoć sam na s.klubu još jednom pažljivo pogledao utakmicu i nas najbolji igrac je definitivno bio duru,uz nasrija koji se najviše trudio u napadu.
Zato malo se smirite i moli te Boga da nam se fabregas sad ozbiljnije ne povrijedi,jer bez njega titula nije moguca,u to budi siguran.ogledaj samo kad njega nema u veznom redu koliko su to blijedi nastupi dijabija ili denlsona(koji je ispodprosjecan igrac).
http://www.marca.com/debate/2011/03/154 ... s1541.html
Skoro 60% navijaca zeli Keksa u Madridu, i naravno ja medju njima. A sto se tice Barce, pa oni nemaju za aviona do Danske a da kupe Cesca?
Jedino da vam daju La Masiju na jedno 5 godina slobodnog koristenja u zamjenu za "kapitena".
Skoro 60% navijaca zeli Keksa u Madridu, i naravno ja medju njima. A sto se tice Barce, pa oni nemaju za aviona do Danske a da kupe Cesca?

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
I nezzzz da li ste primijetili da su igraci barce malo smrsali.........Nema uprava para da im kupe parce kruha....
A jos pricaju o dovodjenju novih igraca......
Pa nemogu dovest Zebu.....koliko su u dugovima....

Pa nemogu dovest Zebu.....koliko su u dugovima....

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- majestic24
- Kontakt:
Meni je stvarno glupo kad povezuju Fabregasa s Barcelonom. Gdje ce ga staviti u tim?' Xavi,Iniesta,Busqets,Mascherano,Keita... gdje ce on igrati. Ja sam siguran,ako Cesc ode iz Arsenala da ce propasti kao sto su prije njega Reyes i Hleb.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Iniestu gurne naprijed i rijesen problem. Iako se slazem da im on uopste ne treba u ovom trenutku. Ali eto, to im je nesto vazno vratit "svoje" igrace poput Cesca i Piquea.majestic24 je napisao/la:Meni je stvarno glupo kad povezuju Fabregasa s Barcelonom. Gdje ce ga staviti u tim?' Xavi,Iniesta,Busqets,Mascherano,Keita... gdje ce on igrati. Ja sam siguran,ako Cesc ode iz Arsenala da ce propasti kao sto su prije njega Reyes i Hleb.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Arsenalisation
- Kontakt:
Aj ne seri...To Dzeko,Torres,i kompanija za koje se placalo 3x nego sto vrijede...Nabijem ja sve u upravi Barce koji misle ciganski dovest igraca na fol DNA ...Kao da je Arsenalu tesko prodat njega Interu,Milanu,City-u,i Realu...garantujem da bi svaki od njih dao preko 50 miliona samo Barca ko fol drzi do toga da ne daju puno para...Romariooo je napisao/la:tako je bosco, mislim da stasavanje Wilshira u vrhunskog igraca definitivno znaci da Cesc moze napustiti Arsenal, ja sam jos na pocetku sezone govorio da vam nije potreban toliko koliko se misli, al vi ste mislili da govorim to zato sto ga je nesto zelim kod nas.Bosco je napisao/la:Što se mene tiče Fabregas može put Katalonije već na ljeto, to bi bilo čak poželjno. Iako je extra fudbaler, onakva nula od čovjeka nam definitivno ne treba. Ili nek ide ili nek mu se uzme kapitenska traka. Cijelu sezonu ga nadigrava jedan Jack Wilshere, cijelu sezonu. Cesc jednostavno neće da se trudi.
sve ovo oko njega vuce na to da ce ipak ovo ljeto doci kod nas, mada sam tu i ja pomalo oprezan, jer nekako me strah da placamo toliko igraca koji je ocigledno poslije dugotr4ajne povrede pred kraj prosle sezone puno losiji, definitivno to nije vise stari Fabregas, sad je cini mi se vrlo podlozan novim povredama, pa se sigurno vrlo rizicnim cini dovodjenje takvog igraca koji u principu ne bi ni imao sigurnog mjesta kod nas u prvih 11.
pitanje je sad koliko i vrijedi Fabregas, onih 35 miliona proslog ljeta tad je uzaista izgledalo smijesno za takvog igraca, medjutim za ovakvog Cesca sad je i to upitna cijena, mozda ne vrijedi ni toliko, u samom Arsenalu pretekli su ga mladji pastuvi brzi, Wilshir i Nasri po meni sad vrijede vise nego Cesc
Ibrahimovic kupljen za 60(otprilike) otisao za 24 mil,Chegrinsky dosao za 22 mil a otisao za 12...Sad ne zele ponovit gresku i mislim da ga nikad nece ni kupit' jer su razocarali i samog Cesca sa ponudama koje se u Premiershipu koriste u dovodjenju Benta,Suareza,itd...
Mogao bi se trade napravit sa Milanom oni nama Pata i 30-ak miliona i svi zadovoljni za te pare dovesti Younga i Fellainia i jaci smo makar duplo.Nasrija gurnut u sredinu,gdje lik igra dosta brze.atraktivnije i efikasnije od Cesca koji je pomalo oslabio nakon silnih povreda i trebalo bi ga utopit' dok nije pao skroz...-
Ako ovako nastavi doci ce ubrzo vrijeme kad ce se borit' za prvih 11 a ne za kapitena i vodju momcadi.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Sad ga i ti pretjera.
Imamo Jacka Wilsherea i Robina van Persieja, niko nam više ne treba. 

- Megamon
- Kontakt:
Momci trebaju hladne glave uci sutra u utakmicu.Ovaj poraz samo treba da bude jaci motiv nasim igracima da bi obradovali navijace sitom svijeta.Iskren da budem sutra ocekuje tvrdu utakmicu ali i da hladni Rus presudi utakmicu.
Sto se tice Fabregasa on jeste odlican igrac al' smatram da Wenger nije trebao njemu da dodjeli kapitensku traku.Pravi predvodnik ove generacije je Babo(RVP).
Ono sto je potrebno nasim igracima je motiv a trebaju ga traziti u tome sto nismo dugi niz godina osvojili niti jedan trofej.Bili smo tako blizu Carling cupu ali neki grc nasih igraca udaljio nas je od zeljenog cilja.
Ekipa je prepuno potencijala i vidu Wilshera(sigurno za par godina decko ce biti jedan od najboljih u svijetu),Miguela(opet Barci hapili igraca
).
Ove sezone smo jako osteceni povredama sto u neku ruku meni i nije cudno jer smo navikli da nikad ne vidimo Arsenal u najjacem sastavu.Ove sezone nam je najvise falio belgijski Verminator.Sigurno je da ca sa Koscienlyim bidi jedan od najbolji tandema lige sljedece sezone.A ko zna mozda tu jos neko uleti na mjesto stopera
Izgleda da smo dobili i nasljednika Simensa u vidu mladog poljaka kojem talenta ne nedostaje.Sceszny je sigurno jedan od najvecih golmanskih talenata pored Neura iz Schalkea.
Ono sto je ocigledno da Denilsnon nije kvalitet za Arsenal i pod hitno probati uzeti pare za njega.
Nasri je definitivno najbolji igrac Arsenala ove sezone.Ne smijem ni da zamislim kakva bi bila saradnja Nasrija sa jednim Hazardom
.Nikad se ne zna mozda i belgijanac sleti na Emirates.
Sto se tice napada mi nemamo kvalitetnog napadaca pored RVP.Babo jeste kvalitet ali i samo znamo da je sklon ozljedama.
Sto se tice Bendya niko ne moze osporiti da se bori ali covjek nije kvalitet za uzbekistansku ligu.Sto se tice Chamaka mislim da je to promasajWengera.
Ocekujem od Arsena da tokom ljeta dovede jednog kvalitetnog napadaca.Sto to nebi bio Benzema ili meni jako dragi Vucinic
Sve u svemu sutra nas ocekuje teska utakmica protiv jakog protivnika sa kojim se borimo za titulu najboljeg u Engleskoj.Nek sve protekne u fer i korektnoj igri bez povrijeda a neka Arsenal pobjedi
Mi to mozemo,mi to zelimo Mi smo Arsenal.
Arsenal dominira !
Sto se tice Fabregasa on jeste odlican igrac al' smatram da Wenger nije trebao njemu da dodjeli kapitensku traku.Pravi predvodnik ove generacije je Babo(RVP).
Ono sto je potrebno nasim igracima je motiv a trebaju ga traziti u tome sto nismo dugi niz godina osvojili niti jedan trofej.Bili smo tako blizu Carling cupu ali neki grc nasih igraca udaljio nas je od zeljenog cilja.
Ekipa je prepuno potencijala i vidu Wilshera(sigurno za par godina decko ce biti jedan od najboljih u svijetu),Miguela(opet Barci hapili igraca

Ove sezone smo jako osteceni povredama sto u neku ruku meni i nije cudno jer smo navikli da nikad ne vidimo Arsenal u najjacem sastavu.Ove sezone nam je najvise falio belgijski Verminator.Sigurno je da ca sa Koscienlyim bidi jedan od najbolji tandema lige sljedece sezone.A ko zna mozda tu jos neko uleti na mjesto stopera

Izgleda da smo dobili i nasljednika Simensa u vidu mladog poljaka kojem talenta ne nedostaje.Sceszny je sigurno jedan od najvecih golmanskih talenata pored Neura iz Schalkea.
Ono sto je ocigledno da Denilsnon nije kvalitet za Arsenal i pod hitno probati uzeti pare za njega.
Nasri je definitivno najbolji igrac Arsenala ove sezone.Ne smijem ni da zamislim kakva bi bila saradnja Nasrija sa jednim Hazardom

Sto se tice napada mi nemamo kvalitetnog napadaca pored RVP.Babo jeste kvalitet ali i samo znamo da je sklon ozljedama.
Sto se tice Bendya niko ne moze osporiti da se bori ali covjek nije kvalitet za uzbekistansku ligu.Sto se tice Chamaka mislim da je to promasajWengera.
Ocekujem od Arsena da tokom ljeta dovede jednog kvalitetnog napadaca.Sto to nebi bio Benzema ili meni jako dragi Vucinic

Sve u svemu sutra nas ocekuje teska utakmica protiv jakog protivnika sa kojim se borimo za titulu najboljeg u Engleskoj.Nek sve protekne u fer i korektnoj igri bez povrijeda a neka Arsenal pobjedi

Mi to mozemo,mi to zelimo Mi smo Arsenal.
Arsenal dominira !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dobarr post Hairlija, posedno mi se svidio onaj dio za Vučinića. Prejak igrač, dao bih za njega i Chamakha, Bendya, Denilsona, Squillacija i dao bi im da izaberu još 10 miliona eura ili Almuniu i Traorea.