Sprdnja sa nama teška.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Što se mene tiče nek' ode odmah, ali koji bi to trener od ovih hadalja što imamo mogao napraviti igrače?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:13Sto prije sablica razduzimo, manje ce posljedice biti.
To je najlakše ali kako njega sad isplatiti do kraja, koga dovesti umjesto njega za ovo što mi nudimo?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:13Sto prije sablica razduzimo, manje ce posljedice biti.
Nek se neko i toga sjetio, mora neko razvuci odbranu. Zamisli druze s krilnih opcija Tatar-Fanimo, dodjes na Hebibovic-Bagaric ili Cmiljanic. Da harakiri izvrsis...ElCartel11 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:48Ja se nadam, da ce neko u klubu skontati, da nam trebaju krilni igraci. Pa mi yebenom Leotaru nismo gola zabili.
O čemu, da pričamo dalje.
Treba nama komplet lijeva strana,budimo realni porazavajuce da klub koji igra PL na lijevoj strani racunajuci obje pozicije bek/krilo mi imamo samo jednog jedinog igraca(Pidru) .Dakle jedan jedini igrac to stvarno neznam evo pratim fudbal koliko pratim da u konkurencij uz cijelu lijevu aut liniju postoji samo 1 fudbaler.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:48Ja se nadam, da ce neko u klubu skontati, da nam trebaju krilni igraci. Pa mi yebenom Leotaru nismo gola zabili.
O čemu, da pričamo dalje.
Mrzim svakog manijaka ja
19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 15:00Mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Nek ga pusi klasa radnicka
Ma nek izgori dolina cupova
Na na na na na na
Na na na na na na na
Serem vam se na 100 godina
U srijedu treba ovo da grmi!!Lakoste je napisao/la: ↑18 sep 2021, 15:2319BordoBijeli46 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 15:00Mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Nek ga pusi klasa radnicka
Ma nek izgori dolina cupova
Na na na na na na
Na na na na na na na
Serem vam se na 100 godina![]()
![]()
Ma nema ovdje ništa do ljeta. U zimskom prelaznom roku možeš dovesti jednog, dva igrača maksimalno da ti budu upgrade na trenutnu ekipu. Ove sezone nažalost Evropa je maksimalan domet.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, fera, JavierBosnia, rimljanin90, VolimoSarajevo, zaostrog i 67 gostiju.