Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Pa realno Ferrari se sad moze nosat s Mercom na sve i jednoj stazi...cak sta vise jaci je od njih na vecini ...nea vise da biraju koja im ide na ruku...plus su dosta pouzdani ...
Ko radi na mješalici?nagibBeg je napisao/la:Zbog šljunkaMokes je napisao/la:Ne upratih, zbog čega je bila crvena zastava ?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Mogla bi sutra biti i kisa sto bi dodatno trku ucinilo uzbudljivijom
Imas cetiri godine najdominantniji motor u historiji sporta i pocnes se zalit nakon 2-3 trke u kojima taj motor vise nije najbolji
Toto Wolff: For the last four years I've listened to Christian Horner complaining about straight line speed difference, so I won't go this way. But that is the reason for our defeat. Ferrari has a wonderful engine"

Kako rade u MaranelluAccording to GPS data, Ferrari has gained 38HP in one race without hardware update

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Alonso pi*ka, kako se smaknu Hamiltonu da je Seb bio jos bi ga blokiro...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Svi su se sklanjali, smijurija
Opet u par krugova obisao 10+ vozaca a ni zrna uzbudjenja
Don't believe the hype.
Ma Alonso protiv feraria nesto glumi ..
Ferari povukao prvi potez , kisa ce padati danas
Ferari povukao prvi potez , kisa ce padati danas

nemas nista od toga sto ga blokiras par sektora, samo gume sebi j3bes, znas da ce te ovaj kad tad obiciakisarajevo92 je napisao/la:Svi su se sklanjali, smijurija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
sjebeš gume i bezveze vrijeme gubiš.miki_92 je napisao/la:nemas nista od toga sto ga blokiras par sektora, samo gume sebi j3bes, znas da ce te ovaj kad tad obiciakisarajevo92 je napisao/la:Svi su se sklanjali, smijurija
Lete Kimi i Hamilton za sada, sta li je plan ovih ispred
- akisarajevo92
- Kontakt:
da, samo sto je nekad bilo uzbudljivo pratiti kad se neki favorit nadje pri dnu na startu
Don't believe the hype.
Mogo bi Kimi na ovom setu do kraja, Ferrari je najbolji sto se tice cuvanja guma
daj kisu vise 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa sta Seb cmizdri, ne moze ni u sekundu da udje od Raikonena, pa nece samo stati da bi ga ti proso
e moj Ferrari...
e moj Ferrari...
Pa Seb je sporiji od Kimija 
Ferrari

Ferrari

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kimi gospodin, samo mi nemoj okolišati, kaži šta tražiš. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Najveci dingospo u ovom sportu, zato i ima najvise navijacaS-Y-L-A-R je napisao/la:Kimi gospodin, samo mi nemoj okolišati, kaži šta tražiš.
Vettel je dosta oštetio gume iza Kimija
dan te j3bo kad je zadnji put bila prava kisna trka, meni jedino pada na pamet onaj Brazil 2016 kad je Max napravio show
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.