Fogg 9.5+
Green 10.,5+
Micov12.5+
Bh play kladionica ulog cener (dva po 5)

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kakanj jesi to ti ?kiki26 je napisao/la:Omic 5.5+
Fogg 9.5+
Green 10.,5+
Micov12.5+
Bh play kladionica ulog cener (dva po 5)![]()
Ne smije te niko banovati više ! Objavljuj tikete slobodnokiki26 je napisao/la:Nisam jarane vidim i jučer nešto aludirate nidze veze.
Ne smiješ postavit ništa od košarke odmah simnje neke krenuuživajte u sunčanom danu
![]()
Uzimam Micova i Greena, imas jos jednog ili dvojicu osim ovih navedenih?kiki26 je napisao/la:
Uzmi Omića i ja ga tipujem.jopaa7 je napisao/la:Uzimam Micova i Greena, imas jos jednog ili dvojicu osim ovih navedenih?kiki26 je napisao/la:
Nismo mi na tebe ni mislilikiki26 je napisao/la:a ja ljudi NISAM KAKANJ HaLOOO dobit ću ban bezze!!!
a bit će možda još koji par kasnije imam obaveza mnogo i nemojte me krivit ako bude padova..
JOS JEDNOM NISAM KAKANJ!!!
POZDRAV ZA SVE
To je to.flagrantus je napisao/la:Nismo mi na tebe ni mislilikiki26 je napisao/la:a ja ljudi NISAM KAKANJ HaLOOO dobit ću ban bezze!!!
a bit će možda još koji par kasnije imam obaveza mnogo i nemojte me krivit ako bude padova..
JOS JEDNOM NISAM KAKANJ!!!
POZDRAV ZA SVE![]()
![]()
Nije druze zbog kosarke i prijedloga,vec sto saljes izvjestaje sa utakmica Rudara iz Kaknja,recimo na temi FK Sloga Simin Han! Nemoj mi reci da na utakmice Rudara dolazis iz Zavidovica ili Tesnja![]()
Ti si ovdje bezbijedan,ali ti opasnost vreba na temi 1 lige FBIH.Jos jednom nismo mi mislili na tebe![]()
![]()
Svi smo mi Kiki 26!
Samo sam cekao da nesto objavis buraz...ide na cvaju.eedo je napisao/la:Khachanov, Shapovalov, Nishikori i Dortmund, kvota 4 i nešto, eve ga dobitni
Evo i ja hoću da odigram pa ću dodati još nešto kao peti par jer je premala kvota na premieru. 3,88 jbtPrinceofVeresija je napisao/la:Samo sam cekao da nesto objavis buraz...ide na cvaju.eedo je napisao/la:Khachanov, Shapovalov, Nishikori i Dortmund, kvota 4 i nešto, eve ga dobitni
U mene 4,08arelinho je napisao/la:Evo i ja hoću da odigram pa ću dodati još nešto kao peti par jer je premala kvota na premieru. 3,88 jbtPrinceofVeresija je napisao/la:Samo sam cekao da nesto objavis buraz...ide na cvaju.eedo je napisao/la:Khachanov, Shapovalov, Nishikori i Dortmund, kvota 4 i nešto, eve ga dobitni![]()
Kada odmah odbiješ porez dobiješ kvotu 3,88.PrinceofVeresija je napisao/la:U mene 4,08arelinho je napisao/la:
Evo i ja hoću da odigram pa ću dodati još nešto kao peti par jer je premala kvota na premieru. 3,88 jbt![]()
na Premier
Nadam se da nisam sjebao sa ova dva para što sam dodao.eedo je napisao/la:arelinho voli dodat, pa syebat dobitni![]()
ništa prince, lova je naša onda večeras
wwin 4,20
Ma dokon narod pa umislja neke stvari.Ko fol bilo im cudno sto ste obojica iz Kaknja,sto ste redovni na utakmicama Rudara,sto igrate kladionicu i omiljena igra vam je over\under kosarkasi ,uglavnom postavljate tikete iz BH Play kladionice,obicno 2 ista na 5 ili 10 km i uglavnom kafenisete i ti i on na kraju posta!kiki26 je napisao/la:hahaha pa to niko ne smije biti iz KAKNJA osim tog vašeg KAKNJA???
nigdje veze, normalno da gledam zelenocrne
nego idemo dalje zaboravite tog kakanjca!
Žižić 9.5+
Printezis13.5+
De colo20.5+
Teodosic13.5+
i ova tekma viljareal mi mirise na golove3+ kao i dortmund pa iskombinirajte nesto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.