FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj resorni ministar do jucer razvlacio harmoniku po festivalima,a danas bitan faktor u politici kantona..ciji li je on igrac bas se pitam 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma druze kad ti je blokiran racun osim transki grada i sponzora to je jedini nacin tad bio upumpavanja novca u klub.djulba je napisao/la:Ja bih statutom zabranio da Klub prima pozajmice. Ko hoće neka donira sredstva uz ugovor o bezuslovnoj donaciji i koliko ima, ima.klasik je napisao/la:mislim da su davudova potrazivanja negdje oko 500kMortus je napisao/la:
Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.
Ovako svi predsjednici nešto pozajmljuju i čekaju trenutak kada im zafali novca da zatraže nazad.
A vamo ko biva vole slobodu otac ih vodio na utakmice bla bla bla. I Davud i Azmir su spominjali tatu kada pričaju koliko vole slobodu. Nešto se ne sjećam za Šabovića![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da nije. Ali tako je to prema Slobodi se svi ponasaju nekorektno, a kada treba Slobodi nesto zaceruju. Ne bi cudilo jos da mi njemu moramo nesto da platimoklasik je napisao/la:Da li je protivno pravilima da Djidic koji je jos uvijek clan Slobode trenira i ide na pripreme sa Celikom?

Pitao sam ne zbog toga dal nam neko zaceruje il ne, nego me zanima zasto onda nas klub ne uputi prijavu nogometnom savezu protiv kluba (u ovom slucaju Celika) ili protiv samog igraca.tuzlak1987 je napisao/la:Pa normalno da nije. Ali tako je to prema Slobodi se svi ponasaju nekorektno, a kada treba Slobodi nesto zaceruju. Ne bi cudilo jos da mi njemu moramo nesto da platimoklasik je napisao/la:Da li je protivno pravilima da Djidic koji je jos uvijek clan Slobode trenira i ide na pripreme sa Celikom?
Ovo ne treba da ima veze sa nasim dobril il losim odnosima sa klubom Celikom nego samo treba da ima veze sa postovanjem zakona i pravila fudbala, il zakona i pravila NFSBIH.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ja mislim da smije trenirat, ali ne moze potpisat nikakav ugovor s njima, covjek trenira gdje hoce i s kim hoce...i do sad je normalno bilo u pauzi MLS-a da igrac se vrati u englesku i u tom periodu odrzava formu u nekom klubu...tako i ovaj cekajuci da se sve rijesi sa njegovim statusom smije trenirat i odrzavat kondiciju
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- tuzlak1987
- Kontakt:
U tom slucaju mu klub dozvoli. Ti moras postovati ugovor, mozes jedino trenirati sa drugom ekipom ako ti ekipa dozvoli tvoja jer je moguca povreda.zamorano1plus8 je napisao/la:ja mislim da smije trenirat, ali ne moze potpisat nikakav ugovor s njima, covjek trenira gdje hoce i s kim hoce...i do sad je normalno bilo u pauzi MLS-a da igrac se vrati u englesku i u tom periodu odrzava formu u nekom klubu...tako i ovaj cekajuci da se sve rijesi sa njegovim statusom smije trenirat i odrzavat kondiciju
On je suspendovan i pod ugovorom. Sta sada on slomi nogu, pokida ligamente, slomi kicmu i Celik samo kaze on nam ne treba eto ga vama pa ga placajte 5000 hiljada mjesecno i placajte mu lijecenje?
A dobiju papire iako Sloboda nije nista kriva, samo jednog dana sjeli u auto i otisli. Nista iz ugovora nisu ispostovali

Evo na tuzlanski na fejsbuku imate live sa press konf.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sabovic je najvise unazadio Slobodu najmanje ulozio a napravio najveci dug, prema poreskoj upravi nista nije placano, na svakom cosku dug napravljen. Plus transfer saida husejnovica, sloboda nije dobila ni 5% od transfera itd. A sto se tice bezuslovne donacije to nema nigdje na svijetu da se tako radi jer nije klub humanitarna organizacija ili folklorni ansambl.djulba je napisao/la:Ja bih statutom zabranio da Klub prima pozajmice. Ko hoće neka donira sredstva uz ugovor o bezuslovnoj donaciji i koliko ima, ima.klasik je napisao/la:mislim da su davudova potrazivanja negdje oko 500kMortus je napisao/la:
Neće on sam biti veliki dioničar. Svi zaboravljaju pitara Davuta ZADU i njegova potaživanja, koja su približa Azmirovim ako se ne varam.
Ovako svi predsjednici nešto pozajmljuju i čekaju trenutak kada im zafali novca da zatraže nazad.
A vamo ko biva vole slobodu otac ih vodio na utakmice bla bla bla. I Davud i Azmir su spominjali tatu kada pričaju koliko vole slobodu. Nešto se ne sjećam za Šabovića![]()

Karic i Govedarica slobodni igraci.
+ za Senada zbog ove konferencije, ne volim ga nit ga gotivim u bilo kojem segmentu ali nesto iz ovog ide na pozitivno
- RollingPaper
- Kontakt:
imate uzivo press na tuzlanskom fb
Sta se prica na pressici,moze li u kratkim.crticama
Predstavljaju pojacanja i bice potpisani ugovori, evo sad igraci pricaju o sebi i sta ocekuju...harry_90 je napisao/la:Sta se prica na pressici,moze li u kratkim.crticama
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Hvala,jel sta spomenuto za Fatica i Kostica?Skojevska je napisao/la:Predstavljaju pojacanja i bice potpisani ugovori, evo sad igraci pricaju o sebi i sta ocekuju...harry_90 je napisao/la:Sta se prica na pressici,moze li u kratkim.crticama
Fino odradjen press. Kulturno.
Press je organizovan prvenstveno zbog potpisivanja ugovora sa novim igracima i sto se toga tice uradjeno je na zadovoljavajucem nivou.
Press je organizovan prvenstveno zbog potpisivanja ugovora sa novim igracima i sto se toga tice uradjeno je na zadovoljavajucem nivou.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nije.harry_90 je napisao/la:Hvala,jel sta spomenuto za Fatica i Kostica?Skojevska je napisao/la:Predstavljaju pojacanja i bice potpisani ugovori, evo sad igraci pricaju o sebi i sta ocekuju...harry_90 je napisao/la:Sta se prica na pressici,moze li u kratkim.crticama
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Samo Karic i Govedarica su od danas slobodni igraci posto su dobili spor na arbitraznoj komisiji. Vjerovatno kostic i fatic nisu jos dosli na red za razmatranjeharry_90 je napisao/la:Hvala,jel sta spomenuto za Fatica i Kostica?Skojevska je napisao/la:Predstavljaju pojacanja i bice potpisani ugovori, evo sad igraci pricaju o sebi i sta ocekuju...harry_90 je napisao/la:Sta se prica na pressici,moze li u kratkim.crticama

Da je bilo sta prijavljeno od njih dvojice danas bi bilo na arbitrazi,a tu najvise mislim na Kostica..
Upravo skinut slobodin grb i ostale naljepnice sa bivseg autobusa.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.