NIŠTA!MortemHz je napisao/la:Bas nista osim stana i hrane?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Bas nista osim stana i hrane?
Kazu da dolazi danas sutra najkasnijejoker90 je napisao/la:Da hoce jos biti i zvanicno i da se sutnem nogom u guzicu!
Iskreno , meni je , a vjerujem i većini Pitara, titula najbitnija tako da...Nek on osvoji titulu s nama, a za Evropu ćemo lakoAdiFKS je napisao/la:Sve zavisi sta Kelava misli pod to STAN, i koliko moze POJESTI![]()
Zezam se. Super dogovor. Samo se nadam da ce odigrati u Evropu s nama, a kasnije kako god.
Ovo je vec malo bolje onda. Da je samo 6 mjeseci bilo bi katastrofa.Ado76 je napisao/la:simon je napisao/la:Ja kako sam procitao na infu Kelava je nas do septembra sa mogucnosti potpisivanja ugovora nakon isteka posudbe.
Tako i jeste.S tim da to nije samo klasicni ugovor o posudbi i NIJE 6 MJESECI nego do septembra,sa mogucnoscu potpisa na 2 godine.Kao sto kolega @Benko kaze,ugovor je malo komplikovaniji i sadrzajniji
Mahalska kao hoce dvorac i svaki dan 7 kg teletineAdiFKS je napisao/la:Sve zavisi sta Kelava misli pod to STAN, i koliko moze POJESTI![]()
Zezam se. Super dogovor. Samo se nadam da ce odigrati u Evropu s nama, a kasnije kako god.
amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()
Sa kvalitenim stoperom, mi sutra možemo poceti prevenstvo.
Ajax je napisao/la:amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()
Makar na 8 mjeseci ako nemoze drugacije. Nikako da skontam zasto bi ovaj igrac bio toliko skup ako trenutno nije interesantan vecim klubovima. A i Mesa mu je obecao poziv u reprezentaciju tada.
Da,dosta puno..imali bi komplet tim osim mozda desnog beka ako Kalassi ne procvjetaamypitar je napisao/la:Ajax je napisao/la:amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()
Makar na 8 mjeseci ako nemoze drugacije. Nikako da skontam zasto bi ovaj igrac bio toliko skup ako trenutno nije interesantan vecim klubovima. A i Mesa mu je obecao poziv u reprezentaciju tada.
Sa Vranješom bi prekucali ligu,to je definitivno.Konacno bi ima li prejak tim,ali baš.Ima li bi prejak napad,vezni red isto predobar,sa Vranjesom bi dobili mnogo u odbrani.
Kolika li je cijena clanka u ovom avazu
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika i 21 gost.