Potpis. Tako je. Bobic je rame uz rame sa njim bio, ako ne i bolji. Samo sto su oni njega stavljali da bih ga prodali, a na kraju nas je izradio.Skojevska je napisao/la:"Naše dijete" znao biti kapiten, reprezentativac, trpili greske glupe forsirali ga iako je bio bolji golman na klupi, na kraju ode radi 200 i nesto maraka sto mu nije uplaceno, to je meni najgore sto 90% ljudi iz carsije forsira tu pricu "NAŠA DJECA" a ja ne znam ni jednog da nas je zaduzio od nase djece samo gledaju kako ce zacerat.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Piric otisao u Evropu tacnije Zrinjski.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoćemo live stream gradnje tribine!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Hoćemo live stream gradnje tribine!

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Svaka čast za bosanskog Mino Raiolu, još jedan dokaz našim omladincima da ne trebaju potpisivati sa njim!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Solidno su krenuli sa gradnjom, pofino su iskopali a danas ih zeza kiša. Reflektori sablasno izgledaju i čini se da će svaki trenutak pasti kad se prošeta pored zbog one silne korozije. Kontam danas nemam gdje pobjeći kad se prelomi na pola haha. Laički gledano, ako će kopati čitavom dužinom buduće tribine na ovu dubinu, mogli bi to vrlo brzo završiti. Onaj u autu spavao pa mi ga bilo žao buditi da ga pitam gdje su kamioni, radnici, što se ne radi. 

100% sve je tako, kako se samo pokazao i vratio sve klubu na pravi supacki nacin. Zato samo treba gledat kvalitet a ne ko je ponikao u klubu a ko ne i tacka.Skojevska je napisao/la:"Naše dijete" znao biti kapiten, reprezentativac, trpili greske glupe forsirali ga iako je bio bolji golman na klupi, na kraju ode radi 200 i nesto maraka sto mu nije uplaceno, to je meni najgore sto 90% ljudi iz carsije forsira tu pricu "NAŠA DJECA" a ja ne znam ni jednog da nas je zaduzio od nase djece samo gledaju kako ce zacerat.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj mali Hodzic je novi Piric u nastajanju, ko to ne vidi corav je. Mati mu je uz Husarica, Husaricu je cilj da ga odvede iz Slobode kad tad, a mati mu to podrzava.
Piric se stavljao na gol da ga prodamo a ne jer je nase dijete.Mustafa10 je napisao/la:100% sve je tako, kako se samo pokazao i vratio sve klubu na pravi supacki nacin. Zato samo treba gledat kvalitet a ne ko je ponikao u klubu a ko ne i tacka.Skojevska je napisao/la:"Naše dijete" znao biti kapiten, reprezentativac, trpili greske glupe forsirali ga iako je bio bolji golman na klupi, na kraju ode radi 200 i nesto maraka sto mu nije uplaceno, to je meni najgore sto 90% ljudi iz carsije forsira tu pricu "NAŠA DJECA" a ja ne znam ni jednog da nas je zaduzio od nase djece samo gledaju kako ce zacerat.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
treba mu j.e.b.a.t.i. mater na vrijemetuzlak1987 je napisao/la:Ovaj mali Hodzic je novi Piric u nastajanju, ko to ne vidi corav je. Mati mu je uz Husarica, Husaricu je cilj da ga odvede iz Slobode kad tad, a mati mu to podrzava.

u transu pjesma nek zagrmi
Profa ne bi mog'o Griezmanna utrpat nekom klubu u Evropi, a hvali se nekim milionima na računu.
Kakav lik, al uhvati tako manje inteligentne (provjereno) i dječicu na fol, kupi im kopačke, opreme neke i obaveže ih ugovorom.

Kakav lik, al uhvati tako manje inteligentne (provjereno) i dječicu na fol, kupi im kopačke, opreme neke i obaveže ih ugovorom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bezveze se od Husarica stvorio neko ko moze radit sta hoce sa igracima. Klub potpise ugovor sa igracem, klubu eventualno stizu ponude, klub odlucuje da li ce se igrac prodati a njemu ostaje da po fb pise. Na klubu je i da sve redovno placa pa da nema raskida ugovora.
ovo radovi su samo da se otkopa rov cijelom duzinom, pa da se vise ne moze viriti preko ograde. Ima svi da kupuju karte.
& $ ?
klma1 je napisao/la:ovo radovi su samo da se otkopa rov cijelom duzinom, pa da se vise ne moze viriti preko ograde. Ima svi da kupuju karte.

Ne zezaj.
Idu radovi sto posto.malo vise od onog sto vecina misli..

klma1 je napisao/la:ovo radovi su samo da se otkopa rov cijelom duzinom, pa da se vise ne moze viriti preko ograde. Ima svi da kupuju karte.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma malo zezam, drago mi sto se ona rupa prosirila. Iako znam da ono sto su planirali ne mogu zavrsiti tako skoro lijepo je vidjeti da se nesto radi.Sariel je napisao/la:![]()
Ne zezaj.
Idu radovi sto posto.malo vise od onog sto vecina misli..
Zna li ko moze li se gdje pogledati danasnja utakmica do prekida?
& $ ?
Reprezentativac BiH Kenan Pirić danas je pojačao mostarski Zrinjski, a njegovim stopama krenuo je još jedan Zmaj s Tušnja.
Riječ je o Nerminu Hajdareviću, junioru i U-19 reprezentativcu BiH.
Hajdarević je najbolji topnik Slobode u Premijer ligi BiH za juniore. U prvom dijelu sezone postigao je 11 pogodaka.
Mladi napadač poznat je javnosti po tome što je prošle sezone postigao pet golova protiv Viteza u pobjedi Tuzlaka rezultatom 7:0, pa je tako dobio nadimak ''Lewandowski s Tušnja''.
Za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao je protiv Makedonije, kada je postigao i pogodak.
Nermin Hajdarević ove zime bio je priključen prvom timu Tuzlaka, ali je ubrzo i vraćen u juniore. Sloboda je imala namjeru potpisati profesionalni ugovor sa Hajdarevićem, pod uslovom da njegov menadžer ne bude ''ugrađen'' u odredbe ugovora, na što Hajdarević nije pristao.
Riječ je o Nerminu Hajdareviću, junioru i U-19 reprezentativcu BiH.
Hajdarević je najbolji topnik Slobode u Premijer ligi BiH za juniore. U prvom dijelu sezone postigao je 11 pogodaka.
Mladi napadač poznat je javnosti po tome što je prošle sezone postigao pet golova protiv Viteza u pobjedi Tuzlaka rezultatom 7:0, pa je tako dobio nadimak ''Lewandowski s Tušnja''.
Za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao je protiv Makedonije, kada je postigao i pogodak.
Nermin Hajdarević ove zime bio je priključen prvom timu Tuzlaka, ali je ubrzo i vraćen u juniore. Sloboda je imala namjeru potpisati profesionalni ugovor sa Hajdarevićem, pod uslovom da njegov menadžer ne bude ''ugrađen'' u odredbe ugovora, na što Hajdarević nije pristao.
Samo tjerat bagru sa Tušnja, mora se jednom presjeć. Piriji sve najgore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.